Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 15.11.2010 20:12:19
|
|
|
|
Nensi*
|
Super I jos jednom hvala
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 22:06:47
|
|
|
|
Nensi*
|
Isli smo danas do Akse,i dobili smo Sunval poklon korpu,ali bez korpe
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 22:09:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Isli smo danas do Akse,i dobili smo Sunval poklon korpu,ali bez korpe ju, pa kako? zar nisu rekli od četvrtka?
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 22:13:54
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage dobitnice možete podići svoje poklon korpe od četvrtka u najbližoj Aksi (Banovo brdo, Niš i Novi Sad), samo recite vaše ime i prezime...... Ju,ja sam tek sad videla da si ti napisala od cetvrtka,ja procitala od sutra i posto je tata danas dosao po mene kolima,reko' da iskoristim priliku da odemo i po korpu...Dobili smo kasice,portiklu i majicu
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 22:19:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage dobitnice možete podići svoje poklon korpe od četvrtka u najbližoj Aksi (Banovo brdo, Niš i Novi Sad), samo recite vaše ime i prezime...... Ju,ja sam tek sad videla da si ti napisala od cetvrtka,ja procitala od sutra i posto je tata danas dosao po mene kolima,reko' da iskoristim priliku da odemo i po korpu...Dobili smo kasice,portiklu i majicu joj bre, pa kako ne vide???
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 22:20:52
|
|
|
|
Pretty78
|
Bravo Nensiiiii nego, kad ti je rodjus d ti kupim naocare
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 23:37:29
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage dobitnice možete podići svoje poklon korpe od četvrtka u najbližoj Aksi (Banovo brdo, Niš i Novi Sad), samo recite vaše ime i prezime...... Ju,ja sam tek sad videla da si ti napisala od cetvrtka,ja procitala od sutra i posto je tata danas dosao po mene kolima,reko' da iskoristim priliku da odemo i po korpu...Dobili smo kasice,portiklu i majicu joj bre, pa kako ne vide??? Nemam pojma
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 16.11.2010 23:37:57
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Bravo Nensiiiii nego, kad ti je rodjus d ti kupim naocare
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 18.11.2010 13:55:50
|
|
|
|
Pretty78
|
jos jednom hvala Ringeraji na poklonu.....vidite kako je David srećan
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 18.11.2010 14:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Divan je, ljubim gaaaaaaaa i
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Sunval poklon korpu! 18.11.2010 14:56:06
|
|
|
|
Pretty78
|
Hvala dunja i mi tebi saljemo pusuuuuuuuu
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.