Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poradja se Cindarella 29.5.2013 6:16:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Cind cestitam Zelim ti brz oporavak
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 6:19:59
|
|
|
|
Cindarella
|
Jos jednom,hvala svima! Mi smo juce stigli kuci,polako se upoznajemo. Za vas,koje niste videle evo je Janja po rodjenju.
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 7:20:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Ooo lepotica slatka! Podseća me na Anu moju Pepeljugo, kako si ti?
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 7:47:42
|
|
|
|
Leax
|
Medenjak maleni a samo kada ste vi stigle vasoj kucici, odmah ce biti sve lepse i lakse
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 8:03:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Dušica medena,čestitam vam od srca i želim vam sve najbolje
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 10:10:07
|
|
|
|
caca81
|
Čestitam bebica je pravi šećer!
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 29.5.2013 11:13:31
|
|
|
|
janabons
|
Sad kad ste svi na okupu, uzivanje
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 30.5.2013 16:02:14
|
|
|
|
anci kv
|
secerce!!! ima zajedno da slavimo rodjendan
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 30.5.2013 20:37:25
|
|
|
|
minnica
|
Cind, prelepa ti je devojčica!
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 30.5.2013 22:47:01
|
|
|
|
17 joka
|
Cind, medic je pravi, uzivajte sad
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 30.5.2013 23:17:30
|
|
|
|
madre
|
jana je prava cura
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 31.5.2013 18:56:58
|
|
|
|
vukosava
|
Cestitamo
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 31.5.2013 23:12:39
|
|
|
|
rošula
|
čestitam
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 5.6.2013 12:31:49
|
|
|
|
Shishica
|
Cestitam ti i zao mi je sto ste se obe namucile .. Sada tek citam sve. To sto te je sutra dan bolelo vise nego prethodni je zato sto prestaju da daju lekove za bolove. Bar je tako meni bilo.. I koja je razlika izmedju prirodnog i carskog? Sta je lakse?
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 28.6.2013 10:57:59
|
|
|
|
Cindarella
|
Sh,ispostavilo se da mi je bio mnogo zategnut konac,pa je na tom mestu gde me je bolelo malo pukla koza,i ostao je jaci oziljak,bas gde je cvor bio. Sto se tice sta je lakse,prirodni je po meni melem,iskreno.Podrzavam svaciji izbor,ali je za mene prirodni porodjaj dosta laksi. Prvo,probudila sam se u toku sekcije,ja se hvala Bogu ne secam,ali je anesteziolog dosao da mi saopsti sutradan.Rece da sam iscupala tubus,da sam mogla dusnik da probijem,i da sam doktore pomlatila nogama.Jos uvek nosim modricu na levom ramenu \,dok su me,kako kaze,drzali da me ponovo uspavaju. Zatim,bolovi materice nakon budjenja,i naredna tri dana-horor,kontrakcije na porodjaju su bile mala maca naspram njih. Ljubomorna sam bila na one zene sto su odmah mogle da drze svoje bebe,ja sam moju mogla tek sutradan da pridrzim lezeci na 5 minuta. Ipak,krivo mi je sto nije bilo odradjeno ranije.
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 28.6.2013 13:00:28
|
|
|
|
serpica
|
Cind ja te potpuno razumem,ali bih volela da ostale zene shvate da cr nije privilegija i da bih svima preporucila da bar probaju da se porode prirodno pre nego insistirju na cr. Ja se sad najvise plasim kako cu da prodjem,jer znam sta me ceka.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Cindarella 28.6.2013 13:47:06
|
|
|
|
Cindarella
|
Nemoj da se plasis,ti si dva vec pregurala.
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.