|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Asimetricne mozdane komore!!!
27.11.2010 0:42:06   
Maki08
Na pocetku sam sestogm meseca. na kontroli je doktorica primetila da su mozdane komore kod bebe blago asimetricne, ali da su proporcije glavice sasvim ok i da odgovaraju periodu u kome trenutno jesam. Danas sam zbog toga bila na drugoj kontroli i nije doslo do promene, i dalje je prisutna asimetrija, takodje su i proporcije bebe sasvim ok. Rekla mi je da ne brinem i da to nije strasno posto ne dolazi do uvecanja glavice, i opasno je jedino ako da toga dodje. Jako sam uplasena i brinem za bebu. Dabl test je bio ok. Da li je neko imao slicna iskustva?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Asimetricne mozdane komore!!!
27.11.2010 0:44:04   
dunja RR

Draga Maki, neću pisati ništa o tome jer ne znam, ali moja malenkost ti šalje user posted image

(odgovor članu Maki08)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Asimetricne mozdane komore!!!
30.11.2014 11:04:35   
majamajce
Pozdrav svima, slucajo sam usla ovde trazeci clanak asimetricne mozdane komore. Juce sam bila na ultrazvuku i sve je bilo u redu, doktor je rekao da beba ima blao asimetricne mozdane komore, ja sam u 39 nedelji trudnce. Mnogo sam preplasena i molim vas da mi neko pomogne i kaze ima li iskustva. Rekao je samo da je sve u redu i da ce se to pratiti. Molim vas ako neko nesto vise za o tome neka pise...user posted image

(odgovor članu Maki08)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Asimetricne mozdane komore!!!
21.10.2016 19:46:41   
biljkas
Zdravo, kako se zavrsila vasa trudnoca? Ja sam u 36. nedelji i dr mi je rekla da su bocne mozdane komore leva i desna uvecane.
ja ziva nisam.

(odgovor članu majamajce)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.
Sve što treba da znate o gestacionom dijab...
Gestacioni dijabetes je privremeni oblik dijabetesa koji se može javiti u trudnoći. To je stanje koje nastaje kada zbog ...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here