|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Broj i količina obroka na flašicu
8.9.2018 22:27:43   
vonavoj
Zaboravila sam kg,moj je dzin.kao da je odmah 2meseca imao..ali svakako probaj na 3h da mu dajes.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Broj i količina obroka na flašicu
9.9.2018 0:01:02   
Misha i Ljisha
Milicicak dobio je 1kg za mesec dana. Znaci sve ok. I moj dohrane popije kako kad a uglavnom mu ostane. Nekad mu ostane i 60ml i vise. A pije kao 180. Izes ga nisu uvek isto gladni nekad su zedni. Doduae ovaj mpj pijeni vodu. Plua kaze da popije vise od dnevnog minimuma, ovaj moj debeli popije manje. On od starta nema 8 hranjenja. Znaci od starta smo na 6 ili cak 5. Kako kad. Po dr on je superiska dobro napreduje.  Bitno da tvog mleka hoce na flasicu da pije jos koji put mi das da sisa i super ste. Ti sad mozes probati na svako kme da das sisu. I da izbacis dohranu. Ako naravno deran zeli da sisa. I onda se neces opterecivati tolikl mililitrima. 
Inace posto sam i ovde pisala hajd da kazem. U ponedeljak idemo kod gastro. On i dalje place kad jede. Stoga nije ni cudno sto ne popije dozu do kraja. Poceo je da pije mnogo vise vode.  I onda valjda nekako premosti bez pune doze. Uvodimo nemlecno pa se nadam da ce biti sve ok. Inace meni dr rekao u fazonu nismo roboti da uvek isto pojedemo i popijemo. U fazonu da se ne sekiram

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Broj i količina obroka na flašicu
9.9.2018 10:17:23   
milicicak
Zene, hvala ☺️Ne brinem se ja za napredovanje, dobar je on. Nervira me to sto mu kolicina toliko varira pa ne znam kolikonmleka da mu sipam u flasicu. A kad sisa ne mogu da procenim kako je sisao, merimo ga pre i posle svakog podoja pa znam koliko pojede.Von nema veze sa razmakom izmedju obroka, ponasa se kao da je programiran na 2 sata danju i 3 novu. Jutros je posisao 80ml u 8 u 10 je trazio da jede. Sinoc je u 11 popio 60ml ad mleka pa se probidio u 2 da jede

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Broj i količina obroka na flašicu
9.9.2018 11:22:19   
IvanaSK RR
Ja sam sa sinom imala termos, unutra uvek mlake vode. Smuckam mu, na primer, 60 ml, ako vidim da jos hoce, uspem iz termosa jos 30ml i brzinski smuckam.
Takvo je dete, odgovara mu cesce, a manje da jedeuser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Broj i količina obroka na flašicu
2.11.2018 3:10:15   
Dora89
I ja prvo napravim manju količinu, pa dodajem po, potrebi. Što veću količinu popije, više će vremena proći do sledećeg obroka. Pošto paralelno i sisa, uvek prvo nudim sisu, pa tek kad sam sigurna da je sve posisao, a traži još, onda mu dajem dohranu.Milicicak, nemoj se opterećivati, jedino je bitno da li lepo napreduje u težini. Ako je tako, nebitno je koliko jede. Kao i mi odrasli, i bebe imaju nekad jači, a nekad slabiji apetit. Pritom je bebama mnogo lakše da piju na flašicu nego da sisaju, jer im manje truda treba. 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 280
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 10 11 [12]
Idi na:







Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here