|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li vam dojenje predstavlja zadovoljstvo?
6.12.2015 1:02:31   
bojana92
Prvo dete je sisalo prva tri meseca,jer su se na grudima pojavile ragade,a nisam pronasla odgovarajucu kremu za saniranje ranica na grudima.Izmuzavala sam se,ali je mleka bilo sve manje.Dete nije sisalo dva dana,,treci dan kada su grudi bile malo bolje,ponudila sam mu da sisa,i nije hteo,odbijao je sisu,ponasao se kao da ne zna da sisa,uzme je al en zna da povuce.Dok sam bila trudna sa drugim detetom imala sam povremeno probleme sa grudima,tj ponovo ranice,a arzlog ne znam kao ni moja doktorica.Ali sam zato cvrsto resila da ce drugo dete sisati malo duze od prvog.Iako sam od rodjenja drugog deteta imala ponovo problema,odmah sam pocela mazati grudi kremom,ali sam i zacrtala neke ciljeve.Prvi cilj mi je bio da sisa mesec dana,tako je i bilo,zatim drugi cilj je bio da sisa 3 meseca kao njegov bata,uspeli smo u tome,Zacrtali smo i treci cilj,a to je bio da sisa do svog 6-tog meseca,pa posle kako bude.Beban sisa i sada,a ima 8,5 meseci,sisace dok bude hteo.

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Da li vam dojenje predstavlja zadovoljstvo?
6.12.2015 1:03:32   
bojana92
I da naravno da mi je zadovoljstvo da dojim svoju bebu,uzivam u tome,i u njegovom pogledu dok sisa.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 102
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:







Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here