|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Humus / hummus
16.3.2023 20:57:36   
Bambino1
Zdravo. Videh da ima tema i o ovome. Da li ste pravili humus od przenih leblebija? Kupila sam da napravim, nisam nikad pravila pa ne znam da li se i te proprzene potope u vodu ili...? Hvala. 😄

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Humus / hummus
16.3.2023 22:13:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Upravo ga pravim a AnaRR je pitala kako pa da zapisem :)
Prvo Tahini:
100g susama isprzim na teflonu da porumeni. Savet, nemojte sve odjednom, lakse je iz nekoliko puta, brzo zagori pa nije lep. Mora da se stalno mesa i nakon zavrsetka przenja ga prospem na hladan tanjir da se sto pre ohladi.
Sameljem u pastu u baby buletu i gotov je :) ne dodajem maslinovo ulje jer se kada je posuda u kojoj miksate puna vrlo brzo i lako pretvori u pastu. Ako ga pravite u obicnom secku onda bi trebalo dodati malo maslinovog ulja.
500g leblebija potopim da odstoje preko noci pa sutradan prospem vodu i skuvam u novoj.
Procedim, pa u secka dodam tahini, cen belog luka, 2 kasike maslinovog ulja, sok od pola limuna i soli po ukusu pa miksam dok se ne dobije glatka pasta. Kolicinu belog luka, limuna i soli mozete prilagoditi po svom ukusu i naravno dodati zacine po zelji. Ja nekad odvijim deo pa dodam persun ili alevu papriku i jos malo izblendam.
Najvise ga volimo na tost hlebu sa parcetom slanine i paradajzom.


Znači možei u secku? Sjajno!

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here