|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Molim za ocenu
8.9.2014 13:45:00   
Peace*
Moj je čika Jovu, Ala su to grdne muke. user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Molim za ocenu
14.7.2015 21:44:43   
Bibilib
Obzirom da svako treba da bude profesionalan u svom poslu,ova uciteljica se ponela neprofesionalno jer je po meni ismevala svog ucenika.
Inace bi rad ocenila sa 4,jednostavno meni je zao ovog decaka,tacno da je trebao da opise jedan dogadjaj i da je bio neki lep dogadjaj bio bi jedan ovako je decak opisao vise njih jer je nezadovoljan i jednostavno to ga je pogodilo....

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Molim za ocenu
14.7.2015 21:56:20   
mila83
Ja kao neko ko radi sa decom,nemam sta lepo da kazem o ponasanju ove uciteljice,strasno ! A sto se tice rada,iskren je i lep,a zbog nacina izrazavanja i sklapanja recenica. po mom misljenju za slabu cetvorku.(iako se ne smatram kompetentnom za ocenjivanje).

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Molim za ocenu
15.7.2015 0:30:00   
amdn
da sam uciteljica dala bih detetu 5 a ja bih isla psihijatru jer ne treba da se bavim pedagoskim radom,
nisam citala komentare drugih mama, ali da ja dobijem ovakav sastav gde mene dete opisuje, bas bih se zabrinula.

ali i ja sam imala slicnu uciteljicu zbog koje sam imala dijabetes na nervnoj bazi ili dijabetes II, sredilo se posle u pubertetu, ali mi se ponovo vratio,
eto kakve mi pedagoge imamo, jadno i zalosno

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Molim za ocenu
15.7.2015 8:15:43   
vikiveki
Šta rećiuser posted image ponašanje učiteljice je neoprostivo,detetu će ostati taj period detinjstva u lošem sećanju zbog njenog ponašanja prema njemu.A sastav je lepo napisan,mada malo promašena tema jer je opisao više događaja,trebao je opisati jedan ali detaljnije. Da sam ja učiteljica dala bih mu 4,a kao pedagog dala bih mu 5 zbog hrabrosti da napiše ono što ga muči i da toj osobi koja je zaslužna za to osećanje, da to da pročita.

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Molim za ocenu
26.5.2016 23:16:38   
Anarunika
Ovaj sastav je pisan odavno . Ali vidim da su ga neki ocenili relativno skoro.
Za emociju ,otvorenost i iskrenost 5.
Za izražavanje , sklop rečenica ,Uvod,razrada ,zaključak je malo iznenada kao da nije dovršeno to što je trebalo reći pa stoga između 3 i 4.
A da sam učiteljica koja je akter sastava i da to pročitam ,verovatno bih od sramote dala otkaz i nikada se više ne bih bavila pedagogijom !!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Molim za ocenu
27.5.2016 0:39:43   
choopa choops
Za emociju 5, za izražavanje i gramatiku između 3 i 4. Znači, krajnja ocjena vrodobar (4).

Realno, nije on promašio temu. "Nezaboravan događaj" je ono što ne možemo da zaboravimo, bilo ono lijepo ili ružno. Nigdje u naslovu ne stoji da je moralo biti lijepo. Učiteljica je mogla da im usmeno kaže da trebaju da pišu o nečemu lijepom, ako je to htjela. Ovako, dijete nije promašilo temu, ono očigledno te događaje ne može da zaboravi.

Dijete je opisalo nekoliko događaja, i svi su vezani za istu osobu i emociju koju ta osoba izaziva kod djeteta. Jednostavno, kad se nešto piše, krenu ti misli, pa ne možeš da se zaustaviš i pišeš i pišeš. Ovo nesrećno dijete je otvorilo dušu, pa neka je i opisalo više događaja.

Ima nekoliko gramatičkih grešaka, sastav sam po sebi nema cjeline (uvod, razrada i zaključak), ali sve u svemu na kraju je trebala da bude veća ocjena. Takođe, ukoliko je to ta opisana učiteljica, kao komentar ispod sastava je jedino trebala da stavi jedno veliko

IZVINI!!!!!








_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anarunika)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Molim za ocenu
27.5.2016 8:53:13   
Mala Elena
Mene je ovo bas dirnulo user posted image
Ja bih mu dala 4 samo zbog forme(toga sto nema uvod i zakljucak) , a tematici odgovara.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nema jače sile na svetu od majke koja bran...
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog da se nađeš na putu maj...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here