|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Obaveštenje administratora korisnicima portal...
28.11.2012 18:56:14   
lesica
Dragi naši korisnici,

S'obzirom da ne želimo negativnu atmosferu na forumu,ulogu administratora će preuzeti
lesica RR.



Gospodin Lindič i gospodin Gotovac su upoznati sa zahtevima pojedinih članova koji se odnose na brisanje njihovih postova,ali iz sigurnosnih razloga ne mogu odobriti brisanje istih. Možete biti uverene, da ćete od njih dobiti isti odgovor. Molim vas, da shvatite rizik za ostale korisnike i poštujete našu odluku.

Hvala,

lesica RR
administrator portala


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Obaveštenje administratora korisnicima po...
10.1.2013 19:46:19   
lesica
Kako bi se forum unapredio,odlučeno je da se povede malo više računa oko poštovanja pravila foruma,kojih možete da se podsetite OVDE.

Naime,u poslednje vreme stiče se utisak, koji nažalost ne vara,da odredjen broj forumašica posle izvesnog vremena provedenog na forumu,i nakon prve želje za druženjem,i želje da se podele zajedničke brige,iskustva,u nekom trenutku pokušava da dobije na "važnosti",pa se zanesene time i iz toga proizadje isključivost u stavovima,nepoštovanje i omalovažavanje drugih članova,a što dalje prouzrokuje medjusobno zameranja,kojekakve svadje,rasprave,vredjanja.
Na veliku žalost,onda često dodje i do ciljanog otvaranja tema,čija je osnovna ali "skrivena" namera da se izazovu verbalni sukobi,koji prerastaju granice ukusa i kulturne diskusije.

Nakon svih takvih svadja,okrivite moderatore ovog foruma kako ne rade adekvatno svoj posao,kako "drže" nečiju stranu i "daju nekome" diplomatski imunitet,a ne vidite sav trud koji svi moderatori ulažu da bi održali red i harmoniju na forumu.
Morate da shvatite da posao moderatora nije u tome da: konstantno opominju,da zaključavaju teme,da brišu postove,ispravljaju greške već je posao moderatora da TAKODJE aktivno učestvuju na forumu.
Dalje,ono što takodje svi članovi foruma moraju da razumeju je to da forum ne uredjuje moderatorski tim umesto vas,već SVI MI ZAJEDNO,poštujući jedni druge i poštujući pravila.

Iz svega navedenog proizilazi jedna vrlo jasna stvar,a to je da ovaj forum neće i ne može biti mesto nečijih ličnih razmirica,mesto širenja negativne energije,ovde nema mesta podsmehu,vredjanju i isključivosti,i ovaj forum NE MOŽE da postane mesto na kome će biti bitno sve osim zatrudnjivanja,trudnoće,beba,dece,porodice,odnosno zajednice koja se poštuje.
Shvatite da moramo misliti na osećanja drugih koja mogu biti povredjena nekim našim postom,i poštujte druge da biste bili poštovani!


Kako bi se vratio red i forum nastavio da u budućnosti funkcioniše bez svih ovih besmislenih razmirica,moderatori ovog foruma će početi JAVNO,bez imalo skrupula i ustezanja,da opominju sve forumaše koji nastave sa ne poštovanjem pravila foruma,ili nastave sa širenjem netrpeljivosti,raspirivanjem svadja u bilo kom obliku.


Tim moderatora RR

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Obaveštenje administratora korisnicima po...
9.11.2013 10:38:41   
lesica
Zbog napada na našeg hosting partnera, svi Ringerajini portali su bili nedostupni noćas od cca. 23 sata do cca 0.30! Zbog prirode problema, lako se može dogoditi da se napad ponovi u narednim satima, danima te se unapred izvinjavamo našim korisnicima na mogućim neprijatnostima.


Imajte malo strpljenja, nadamo se da će se ovaj problem ubrzo rešiti!


Vaš Ringeraja tim


< Poruku je uredio lesica RR -- 9.11.2013 13:44:14 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Obaveštenje administratora korisnicima po...
16.12.2013 14:43:13   
lesica
Dragi korisnici,

ovim putem Vas obaveštavam da će večeras od 00.00 doći do kratkotrajnog gašenja sajta portala Ringeraja.rs, odnosno do gašenja svih Ringerajinih sajtova, a u cilju planiranog održavanja sistema. Nadamo se da će to trajati kratko, manje od sat vremena.
I tokom tog perioda, ukoliko budete pokušali da pristupite nekom od sajtova, pojaviće Vam se sledeće obaveštenje:
user posted image


U skladu sa tim Vas molimo za malo strpljenja i razumevanja!

Hvala!


Tim RR

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Obaveštenje administratora korisnicima po...
23.9.2014 19:13:18   
lesica
Dragi korisnici,

Unazad par dana posmatrajući dešavanja na Ringeraji, došla sam do zaključka da ste svi zaboravili neka osnovna pravila korišćenja i svrhu ovog foruma. Suviše se odlazi u off topic, sve teme redom se pretvaraju u chat tema, i prosto vlada neka napeta atmosfera.
U skladu sa tim molila bih vas sve da još jednom pročitate OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

Kako bi se vratio red i forum nastavio da u budućnosti funkcioniše bez svih navedenih problema, moderatori ovog foruma će početi bez ikakvog objašnjenja i ustezanja da zaključavaju teme u kojima se krše pravila, da opominju sve forumaše koji nastave sa ne poštovanjem pravila foruma, a nakon toga ćemo pristupiti sankcionisanju.

Izuzetno mi je žao zbog ovakve odluke, ali kako bi se vratila suština ovog foruma, izgleda da je to neophodno. A suština je zatrudnjivanje, trudnoća, bebe, deca, porodica, odnosno zajednica koja se poštuje.


Tim administratora i moderatora RR


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Obaveštenje administratora korisnicima po...
29.4.2016 13:56:33   
Admin
Ceo tim Ringeraje najoštrije osuđuje situaciju koja se desila jednoj od naših korisnica prethodnih dana, u kojoj je neko preuzeo fotografiju sa jedne od tema na forumu i postavio je na nekoliko facebook stranica, bez našeg znanja i znanja autorke fotografije.

Ovim putem izražavamo duboko žaljenje zbog toga, i apelujemo na sve korisnike da u buduće vode računa o sadržajima koje objavljuju i kače na forume Ringeraje, jer u skladu sa opštim pravilima korišćenja portala, sadržaj koji je objavljen postaje javan i dostupan i korisnicima koji nisu registrovani članovi portala, izuzev u opcijama postavljanja fotografija u albume gde je moguće podešavanje privatnosti, a na šta svako pre registracije na portal, a čitanjem pravilnika, pristaje.
Samim tim bez našeg znanja (celokupnog tima koji učestvuje u svakodnevnom funkcionisanju svih Ringeraja) i odgovornosti, jer je nemoguće ispratiti apsolutno svaku aktivnost pogotovo korisnika koji dolaze neregistrovani, na našu veliku žalost, moguće su zloupotrebe iako se oštro protivimo takvom negativnom trendu.

Tu smo da pružimo maksimalnu podršku, u nadi da se ovakve situacije neće ponavljati, i da osudimo ovakav vid zloupotrebe.


Tim Ringeraja

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here