Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 19.6.2013 10:36:03
|
|
|
|
Lota
|
Hajn, divno! Cestitam!!!
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 19.6.2013 10:40:21
|
|
|
|
marince1
|
Cestitam Hajnalka!Neka je ziva i zdrava
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 19.6.2013 10:44:24
|
|
|
|
Jole84
|
Hajnalka čestitam draga,nek je živa i zdrava
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 19.6.2013 12:55:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Hajnalka čestitam mila Znam da sada nemaš vremena verovatno, ali javni mi podatke za nagradu koju si osvojila na RR. Ili ako je neko u kontaktu sa Hajn, neka mi pošalje njene podatke. Hvala IZVORNA PORUKA: minnica Iz III tromesečja: evo cure da vam se javim u petak otisla na redovnu kontrolu i ctg i kad sam usla kod dr rekla sam joj da me bolucka stomak,pregledala me vaginalno i rekla da se spremam za bolnicu jer sam tri prsta otvorena u subotu posle u 00:50 rodila se Izabella 3300 gr i 49 cm danas smo stigli kuci Čestitam na curici! Da bude zdrava i vesela!
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 19.6.2013 14:02:34
|
|
|
|
lokica77
|
cestitamo
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 20.6.2013 13:50:18
|
|
|
|
lady_b
|
Čestitam Hajn! Nek je živa i zdrava
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 20.6.2013 16:28:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Hajn... cestitam... sve najbolje vam zelim
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 22.6.2013 14:11:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Hajn cestitam Izabella dobro dosla
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 23.6.2013 10:32:01
|
|
|
|
janabons
|
Cestitamo, nek je Izabela ziva i zdrava
|
|
|
RE: Porodila se Hajnalka! 28.6.2013 1:38:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Hajn, molim te, pošalji mi na pp: ime, prezime, adresu i broj telefona. Osvojila si Silvica unikatnu torbu, pa mi trebaju podaci kako bi ti sponzor poslao istu :) Ako je neko u kontaktu sa Hajn, neka je zamoli da pošalje podatke. Hvala!
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.