|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Verujete li u duhove?
11.3.2013 9:41:11   
vikiveki
Ne verujem ni ja i trudim se da mojoj deci objasnim da duhovi ne postoje, pošto njihovi drugovi često pričaju o duhovima i sami sebe plašeuser posted image pa neki od njih noću ne smeju sami da spavajuuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Verujete li u duhove?
11.3.2013 11:31:36   
Figaro88
Verujem,i ne plase me te stvari uopste.Andrea se isto ne plasi ni mraka,ni cudovista,duhova.
Imala sam i neka cudna iskustva,od tada jos vise verujemuser posted image

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Verujete li u duhove?
11.3.2013 11:34:35   
Olga75
vecina stvari se moze racionalno objasniti , ja sam napisala ono neko moje iskustvo
a sad , ne znam , gledala sam kojesta i na Nacionalnoj Geografiji i na Diskaveriju ( ja po Vuku ne zamerite user posted image ) sa nekim opremama i tako
nemam pojma
ima mesta i takvim nagadjanjima user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Verujete li u duhove?
11.3.2013 11:42:41   
Verolina
Pa...ipak verujem.

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Verujete li u duhove?
30.9.2013 16:08:41   
indy_25
Prije 10-tak dana poceo mi se paliti sam od sebe I mac. Znaci upali se pa ugasi sam. A ne mozes ga upaliti dok ne pomjeris mis. Ok kontam to je onako do njega jer ga negasimo nikad. Medjutim to se ponovilo narednih par noci I to u isto vrijeme. Nisam davala tome znacaj jer ne vjerujem u duhove pa me nije toliko bilo strah. Medjutim u zadnje vrijeme imam nocne more sanjam bas morbidne snove kako ubijam saru nozem itd. Onda se probudim I ne mogu da spavam vise. Bas me iscrpljuje. A sinoc mi se kao slag na tortu desi I ovo, zaspala sam najnotmalnije I sta ja znam oko pola 4 ne znam sta ni kako osjecam da me neko dira pokusavam da zovem muza ne mogu pustiti glas ne mogu da se pokrenem da otvotim oci znaci nista. U jednom momentu ustanem I otvorim oci. Pomislila sam sanjala sam to sve. Opet zatvorim oci da nastavim spavati cim sam zatvorila oci isto mi se desava ne mogu da pustim glas ne mogu ni da mrdnem.osjetim nesto na sebi da me stisce. Uzas znaci. Nakon par minuta dodjem sebi I zagrlim muza nisam visr smjela zaspati. Nakon 5 minuta utrci nam sara u sobu I vristi babaroga mama tata babaroga hoce da me pojede aaaa. Znaci djete ludi legne ona izmedju nas I krije se pokriva se jorganom po glavi. Mi joj govorimo da nema nista da se ne boji. Ona I dalje place I vristi I govori eno je babaroga pokazuje nam prstom u zid. Znaci svi smo se isprepadali. Jos moj muz je imao problema s tim prije a ja mu nikada nisam vjerovala. Nas dvoje nisamo nikako spavali. Sad smo poceli da trazimo po internetu iskustva I tamo svasta citamo. Bas je ruzan osjecaj ne mogu da vjerujem da imam duhove u kuci. Jeli se vama slicno ikada desilo.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Verujete li u duhove?
30.9.2013 19:19:52   
bikki
Indy,za ovo sto ti se desilo u snu,mogu da ti kazem da mi se jako cesto dogadja. Uglavnom kada popodne legnem da odmorim,pa zaspim na kaucu.
Prvo cujem neke zvukove iza glave,neko sustanje,ne znam ni ja..I onda pokusavam da se pomerim,a ne mogu,pokusam da vicem,i nista. I onda ta borba traje neko vreme,osecaj je UZASAN,i probudim se. Posle nekog vremena opet utonem u san i opet isto.
Primetila sam da mi se to desava samo kada lezim na ledjima. I povezala sam to sa vratnim delom kicme,posto imam problema s tim.
I znam neke ljude kojima se isto to desava.
Tako da sto se tice toga,nemoj da se plasis.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Verujete li u duhove?
30.9.2013 21:45:26   
Misha i Ljisha
jao ti tripovi su stvarno na kraju smesni. I ja se tripovala najstrasnije jer sam je jedno vreme budila tacno u 3:00 nocu (a gledala neki horor gde je u fazonu to djavoljevo vreme) i cim bih pogledala koliko ima sati odmah sam palila lampu pored krevetauser posted image

Pisala sam u temi crna magija da sam prizivala duhove sa drugaricama ali iskreno to prizivanje je toliko smesno da ja kao fizicar mogu da pricam do sutra zasto je to nemoguce ali nas je ipak jeza neka strasna obuzimala. Da ne pricam da sam kad god prizivamo duhove pitala da li cu doziveti 30tu i sve i jedan duh je rekao NE!!! (blizi mi se leto 30touser posted image )

Verujem da postoji bioenergija nekog mesta. Losa ili dobra. Npr to se vidi po bebcima, gde lepo spavaju a gde se bude i placu. Isto tako ja najlepse spavam u kuhinji na krevetu a tu je nekad moj deda uvek odmarao popodne. Prosto je to mesto magicno. Ali duhovi kao duhovi ne verujem u njih.

(odgovor članu bikki)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Verujete li u duhove?
30.9.2013 22:53:12   
indy_25
Ma ja stvarno ne vjerujem u duhove odnosno ne zelim da vjerujem u takve stvari. Mm je imao problema sa tim prije isto tako kao I meni sto se desilo. Njemu je isto neka zena dolazila I sisala ga I lezala po njemu I sta ti ja znam, tako on prica. Onda jebon isao hodzi koji mu je napravio hamajliju koju on stalno nosi. I on kaze da kad je stavio hamajliju su jos jednom dosli da ga maltretiraju I on je kao cuo neke vriske I kao oni su otisli. To se njemu sve desava u polu snu. Ja nisam nikada to primjetila. Ali meni je stvarno bilo sve to smjesno I govorila sam mu da mozda ima psihickih problema da bi bolje bilo da ode psihologu. Ali kad se ovo meni desilo bas sam se uplasila iako I dalje odbijam da vjerujem u duhove. Ne daj boze daj jos nesto vidim mislim da bi dobila infarkt. Ajde dobro za sve bi I nasla objasnjenje ali kako da se sara odma poslije toga ptobudi I da vidi nesto. A jos jednom joj se to desilo ali je imala temperaturu pa sam povezala sa buncanjem. Ma to je sve slucajnost duhovi ne postoje I ja ne vjerujem u njih jer ako pocnem da vjerujem onda cu uskoro zavrsiti na nekoj klinici za lude :)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 15:18:29   
Kata90
Verujem i postoje......da skratim pricu 3 noci nisam mogla spavati nocu jer me neko davio u snu tacno sam osecala ruku pod vratom.....nisam mogla da se pomerim da se odbranim totalno sam bila paralizovana,to je trajalo mozda koji minut i kad sam se probudila osecala sam taj stisak kod vrata.....na kraju sam se obratila ocu i on je spavao jedno vece u mojoj sobi a njemu nista nije bilo......nisam vise smela tamo spavati pa smo izbacili krevet iz kuce i od tada Hvala Bogu vise nikad.....ali to je bilo bas strasno doziveti.....

_____________________________

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****


(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 16:14:54   
branki*
kato,jesi sigurna da nije mozda samo bio ziv i ubedljiv san?ja nisam nikad dozivela nista tako paranormalno da kazem...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 16:33:21   
Mala Elena
Kato ?user posted image
Dok ne vidim, ne verujem.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 16:42:47   
Kata90
Nije bio san branki,bila sam svesna svega jer sam se probudila na to....ali oci nisam mogla da otvorim.....a i vrat me boleo od stiskanja to ako nije dovoljan dokaz da postoji ,na zalost onda neznam sta da vam kazem....strasno sam se bojala.......



A desilo mi se jos deda kad mi umro....drugi dan posle smrti kad sam legla osetila sam kako mi dise iznad glave neko a budna sam bila......onda sam otisla na groblje pa vise nije dolazio.....

_____________________________

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****


(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 19:18:35   
choopa choops
Ne vjerujem.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 19:23:32   
isidora88
kato to sto si dozivela zovu paraliznom sna.
ja nemam pojma da li verujem, desavalo mi se par cudnih situacija, pogotovo od smrti bake, desavalo mi se da se probudim nocu i da osetim i cujem neciji dah pored mene, bas onako duboko disanje, a bila sam sama,nekako kad mi se tako nesto desi, zelim da verujem da je moja baka dosla da me vidi jer sigurno oseti koliko patim za njomuser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 19:29:15   
wivern
Nisam ni razmisljala o ovoj temi...nemam pojma...ne u klasicne duhove ne verujem, ali mozda neku energiju...

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Verujete li u duhove?
31.10.2014 19:30:20   
Didy
Ne verujem.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Verujete li u duhove?
1.11.2014 1:29:08   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Kata90

Verujem i postoje......da skratim pricu 3 noci nisam mogla spavati nocu jer me neko davio u snu tacno sam osecala ruku pod vratom.....nisam mogla da se pomerim da se odbranim totalno sam bila paralizovana,to je trajalo mozda koji minut i kad sam se probudila osecala sam taj stisak kod vrata.....na kraju sam se obratila ocu i on je spavao jedno vece u mojoj sobi a njemu nista nije bilo......nisam vise smela tamo spavati pa smo izbacili krevet iz kuce i od tada Hvala Bogu vise nikad.....ali to je bilo bas strasno doziveti.....

slicnu prci sam cula od mm.On kad je bio manji odlazio je kod tetke da spava i aze da se probudio u toku noci i osetio da lebdi a tvrdi da nije bio san.
Prosle godine on legao da spava a ja ostala jos budna.I legnem ja pred njega on sav drhti nije da drhti nego nekako ukoceno i sakama i nogama trza ja ga drmnem i budim.On nista kao da spava pomislim sigurno sanja nesto.Djavo mi neda mira pocnem da ga budim on nista.Upalim svetlo on pocne da mrda glavom kao da se opire ali i dalje deluje kao da spava.Jeziv prizor.
Polila sam ga vodom i skocio je.prica kako je on ubedjen da je bio budan i da ga neko davi a da nemoze da se pomeri i da je cuo mene kad sam ga budila ali da nije imao glasa user posted image
Nisam bogu hvala osetila na svojoj kozi ali imam nekad neke tripove ali neverujem

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 92
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here