|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vodimo vas na 12. KIDS FEST!!!
25.10.2016 21:55:05   
marijana22
Mi ipak necemo moci da idemouser posted image . Stomacni virus.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Vodimo vas na 12. KIDS FEST!!!
26.10.2016 11:01:46   
isidora88
lep provoduser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Vodimo vas na 12. KIDS FEST!!!
26.10.2016 17:09:55   
sonyasha
Hvala puno RR na kartama, Moli je bila super a bio je i divan povod da uživam sa starijim sinom solo posle sto godina user posted image

_____________________________

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Vodimo vas na 12. KIDS FEST!!!
28.10.2016 17:16:25   
Khaleesi
Mi smo uzivali u filmu M sebas svideouser posted image Hvala RRuser posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Vodimo vas na 12. KIDS FEST!!!
28.10.2016 21:59:58   
lesica
Dečiji filmski festival KIDS FEST se po 12 put održava širom Srbije od 23. oktobra i traje do 30. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još trideset gradova širom zemlje.

Među 20 filmova, raspoređenih u 2 programa - KIDS program i Teen program definitivno su se izdvojili filmovi kao što su Trolovi, Avril i neverovatni svet, Bela i Sabastijan: Avantura se nastavlja, Sa vrha sveta i jedan od najgledanijih filmova svih vremena – Ledeno doba: Veliki udar. Neki od ovih filmova će se naći i na redovnim bioskopskim repertoarima nakon završetka festivala.

Animirani film Trolovi otvorio je ovogodišnji festival i do sada je imao rekordnu posećenost. Film o simpatičnim čovečuljcima različite boje kose, koji nas uče da plešemo, da se grlimo i da budemo srećni, sinhronizovan na srpski jezik na redovne bioskopske repertoare dolazi već 3. novembra.

user posted image

Bela i Sabastijan je bio najgledaniji film 10. Kids festa, a njegov nastavak Bela i Sabastijan: Avantura se nastavlja preti da mu otme slavu. Sabastijan ponovo kreće u avanturu sa svojom vernom Belom kako bi pronašao drugaricu Angelinu, za koju veruje da je dobro.

Karta više se traži i za animirani film Sa vrha sveta, koji govori o neustrašivoj Saši, aristokratkinji koja kreće na uzbudljivo putovanje ka Severnom polu u potrazi za svojim dedom.

Tinejdžeri definitivno ne odustaju od filmova Avril i neverovatni svet, u kojem imamo priliku da čujemo Marion Kotijar, koja pozajmljuje glas glavnoj junakinji, i novi film Tima Bartona, Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu.
Pročitajte više >>>

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here