|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   trudna sam…opet
21.1.2015 10:58:39   
Anoniman
Imam 36 god. Imam troje dece, jedno od njih ima 15 godina. I trudna sam. Ovo mi je treci put da ostanem trudna neplanirano. Imala sam jedan abortus jedan spontani i sad. Ja uopste nemam osecaj da sam trudna. Nije mi ni muka... Ne znam sta se desilo u mojoj glavi. Trebalo mi je jako dugo da odem do lekara. Kada sam otisla vec je bilo kasno, 10 nedelja. Muzu nisam rekla dugo. Nisam ni mogla da mu kazem. Kupila sam jednu malu pizamicu i dala mu. Ostao je zatecen. kad bih mogla da sakrijem od drugih bilo bi najbolje. Ja se licno radujem bebi, ali me je nekako sramota. Nervira me to sto svima pojedinacno moram da objasnim od kud to. Kad pomislim da ce da krenu da me kritikuju i grde i da se zgrazavaju, prevrcu ocima, krenem da drhtim i placem.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: trudna sam…opet
21.1.2015 11:06:45   
jabudic
Izvini, veću glupost odavno nisam pročitala! Sramota te je što si trudna? Sa svojim mužem? Ne razumijem? Koga? Čega? Ne živiš za komšiluk, nema čega da se stidiš, nego da budeš srećna. Uživaj u trudnoći i opusti se! Ne vidim potrebu da se bilo kome šta objašnjava! Baš bih te sad po dupetu da si mi bliže! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: trudna sam…opet
21.1.2015 11:09:14   
emicaa
beba je blagoslov,nije bitno dal prva ili peta,a ti ces je rodit,odhranit i borit se za nju nece komsije zato briga ko sta misli ili kaze.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: trudna sam…opet
21.1.2015 11:10:50   
Azra_
Nemoj tako... Ako ste vi srećni i radujete se, tuđi komentari i reakcije ne mogu da te previše potresu. Dobro, bar ne daj da te potresu. Verovatno jeste nezgodno, ali samo im se osmehni... Inače, ja u komšiluku imam dve porodice sa po četvoro dece. I razlika između najmlađih i najstarijih je tu negde , oko 15 i više godina. Meni je to lepo, nikada se nisam pitala zašto i kako... Glavu gore! Stže novi život, treba mu se radovati! Kako ostala dečica prihvataju?

_____________________________

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: trudna sam…opet
21.1.2015 11:12:15   
Modessty
Zaključavam temu i prebacujem u Trudnice

Molim Vas da nastavite tamo sa pisanjem. Hvala!


< Poruku je uredio Modessty RR -- 21.1.2015 11:13:23 >


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here