|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
21.1.2017 23:55:08   
MicinaMama
Krin iz tvojih usta u Bozije usi.Ovih dana sam se mnogo forsirala i radila po kuci.Hodala macka juce pola dana po trznom.Pa nije ni cudo.

E sada jedino sto se desava je da mi se jedu bundevine slane semenke a nemam ih gde sada kupiti user posted image .

Vec par dana razmisljam o njima ali nikako da uhvatim vreme da odem do makedonske prodavnice.Nalazi se ne daleko od mene.I za to moram cekati ponedeljak.

Vazno je biti pozitivan,to uvek pomaze.


(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 276
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
22.1.2017 9:10:21   
krin 40
Draga ipak smo mi trecerotke.Nije isto stanje dole posle jednog i posle dva porodjaja Sad ću da te grdim.Imala si bolove strašne i kontrakcije.Čim te je popustilo rintaš po kući i šetaš ceo dan.To prosto ne moze tako.I ja sam budala radila do šestog meseca.Sada tek vidim koliko nisam normalna.Još sam imala missed ab u martu(pupu daleko bilo,ne ponovilo se).Dug je put pred nama i prosto moramo više da odmaramo.Znam da ti to ne odgovara.Ne odgovara ni meni.Juče sam popizdela u kući.Ali ako želimo ovo da izguramo do kraja MORAMO.Po kući radi kao i ja,poslove sa minimalnim naporom.Ništa saginjanje i naprezanje.Meni muž radi skoro sve.Ako sam razumela dobro imaš i svekra i svekrvu.Ako mogu da diskutuju o tvojoj kilazi mogu da se malo i aktiviraju oko dece Moja svekrva živi u Ča,ali ne daj Bože da mi se nešto desi,ostavila bi sve,parkirala se ovde do porodjaja i ne bi mi dala vodu sama sa pijem.Da ne dužim,zrela si žena ,smiri se malo.Ne pametujem ti,prosto svakoj ovde želim sve najbolje.Neprirodno mi je da žena pod kontrakcijama i bolovima rinta,šeta i sl.user posted image

< Poruku je uredio krin 40 -- 22.1.2017 9:17:21 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 277
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
22.1.2017 16:54:31   
Skockica
Juhuuu nigde nikog!
MicinaMama javi se ako si u mogucnosti, brinemo.
Ja htela posle divnog rucka sto je mm spremao da idem u setnju sa njim ali me tako smlatilo morala sam da dremnem. Jedino sto sam uspela je malo muckati da ima covek neke vajde od žene a i to je valjda univerzalni lek za sve user posted image
Malocas sam se probudila sva mokra, trese mene neki virus, strasno sto mi ne smemo nista piti, mozemo se samo cuvati od virusa i prehlade a kako cemo kad haraju svuda.
Ode mm sam da seta vidi nema od mene danas ništa ne vredi mu da me ceka.

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 278
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
22.1.2017 17:26:45   
MicinaMama
Dobar dan zenice!

Krin ma znam i ja to sve,ali kada budem bolje ja se dohvatim da dovrsim bilo sta.Svekrva mi nista ne moze pomoci,ona radi preko dana.Dosta joj je i sto na poslu rinta jos da je ja zamajavam.Do duse i ne moze jadna ima problem sa rukom jedva poradi i kod sebe po kuci.

Mm je jos na terenu u Kanu,dolazi tek u sredu ili cetvrtak,tako da sam obavezna sva sama da radim.

Sto se tice stomaka bolje sam danas i ne izlazi mi nista,kontrakcija nema ni malo.Jedino me glava od juce boli,pucala je sinoc.Do 4h ujutru sam crkavala od bolova glave.

Popila paracetamol oko 19h od 1000mg posto nisam mogla izdrzati i bol mi se vrati u 23h i reko ajde necu piti paracetamol da izbegnem.trpela sam do 4h ujutru i vise nisam mogla popijem lek i cim je proradio zaspim.naravno ponovo sam se probudila sa glavoboljom i cini mi se da su sinusi.

Boli me jos uvek ali manje.

Mazim svoj stomacic,osecam da me moja bebuska gura iznutra hehehe.Ovaj put mi je bas uzak stomak pa mi simpaticno,kada ga pogledam kao loptu da sam progutalauser posted image .Dragi moj stomak i mamina beba,nadam se da cemo izdrzati do kraja uz Boziju pomoc.

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 279
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
22.1.2017 17:50:06   
krin 40
Mm i ja se nadam da će sve do kraja da ti bude u redu,mada sam sigurna da ako je to bilo to što ti misliš da će ti narediti mirovanjw do kraja.Javi čim budeš bila kod dr.šta je rekao

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 280
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
22.1.2017 23:15:15   
AnaAna1
MicinaMama smiri se malo bar dok te doktor ne pregleda, pa i da ti je nered u kuci velika stvar, ja kad osetim umor i bol u stomaku dignem ruke od svega, po nekad bude i po par dana kao da je bomba pala, pa kad osetim da mogu uzmem i sredim...

Nego, sta podrazumevate pod tim kad kazete da treba izbegavati saginjanje, savijanje, i tako to? Meni najteze pada kada trebam da dohvatim nesto sa poda, ali 100 puta dnevno mi nesto ispadne iz ruke, ili npr kad se obuvam ili tako nesto moram da se savijem, jel bi trebalo izbegavati to?

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 281
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 0:04:41   
Mariya
Veče user posted image
Evo i mene!
Juče slavlje prošlo super,klopa je bila super,torta još bolja,gosti zadovoljni,deca se izigrala. Ali noć je bila...uh...legla sam u pola 3,da bi me u pola 6 probudio zvuk povraćanja i imam šta da vidim,moja H po prvi put u životu povratila, i to u snuuser posted image onda peri,briši,presvlači nju,menjaj posteljinu, ona se uspavala brzo sli sam ja do 7 bila budna, onda zaspala i svi smo spavali do pola 11!!
Danas sam ceo dan samo uključivala mašine, za sudove i za veš, prala,sušila, pa nova tura sudova i veša, a kad sam mogla gledala sam da ležim jer juče sam ceo celcati dan bila na nogama,uveče nisam imala članke koliko su mi otekle noge!
Ana, mnogo šta se kao "ne sme" raditi u trudnoći, a to su većinom gluposti. ne brini, neće ti biti ništa od saginjanja!!
Krin,neka si izgrdila Micinu user posted image A ti Micina bi stvarno trebalo da odeš kod lekara.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 282
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 0:24:41   
MicinaMama
Oticicu sutra,bolje receno danas.

Uzasno me strah.

Nadam se da me to nece navesti da se predomislim pffff....kukavica sam.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 283
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 7:50:29   
degu
Zene moje citam vas,pratim a ne stizem da pisem. Ana meni je po ceo dan nesto ispadalo,dok sam mogla saginjala sam se,kad nisam onda sam sve iz polucucnja podizala.
Mm obavezno kod lekara!
Marija brojis sitno user posted image
Mi se jos uvek prilagodjavamo. Bebica je dobra, ali T nam haos pravi. Preko dana je ok,al uvece je uhvati plakanje,valjda je sva frustracija stigne uvece. Sve je ovo sok za nju, sto me nije bilo kuci dugo,sto lezim i ne mogu nista oko nje,sto su nam se promenile sve navike jer ja ne mogu nista, pa beba u kuci, pa baba...svega joj je dosta. I to place da je jedva smirimo,, ma ludilo s njom, od nje to nista nisam ocekivala al navici ce se,mora.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 284
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 11:05:40   
krin 40
Degu draga proći će.Mala je.Ne shvata ona da je sve to privremeno.I to što leźiš i baka u kući i beba u centru pažnje.Ona misli u svojoj glavici da je to sad tako i "srušio joj se svet".Vremenom će da se prilagodi,ni njoj nije lako.Evo ja danas ušla u šesti mesec.Joj Bože dragi još "samo"3 meseca da izdržim,da sve bude ok.MM javi šta ima kod dr.Ana dobro ti kaźu,diži "iz čučnja",i ja sam sva smotana

< Poruku je uredio krin 40 -- 23.1.2017 11:09:58 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 285
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 12:16:02   
AnaAna1
Krin, a ja danas svecano u 7., nas dve smo taaacno mesec dana razlike :)

MicinaMama razumem da te je strah ali ne smes zbog toga da ne odes kod doktora! Ne zezaj nego javljaj sta ti je rekao!

Deguuu tu si user posted image bas mi cesto padnes na pamet kada kuckam ovde. Kako se ti oporavljas? Jel mozes sada sama da funkcionises koliko-toliko, ili moras uglavnom da lezis? Normalno je da je malecka u soku sada sto vise nije u centru paznje, ali i to prodje... bitno je da je bebac dobar, i da se ti vratis na staro sto pre, pa ces moci i njoj da posvecujes paznju... pisiii nam kad stignes

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 23.1.2017 12:17:47 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 286
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 12:25:28   
krin 40
Jeste Ana,tačno mesec dana.Čim izguramo Mariyu i Skockicu,ako se ne varam,sve smo blizu i pratimo se.Šta je sa white snou i trudnicama što se ne javljaju duže vreme?Žene ako čitate,javite se,da znamo da ste dobro.

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 287
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 14:35:46   
Mariya
Dan user posted image
Čekajte, bez guranja molimuser posted image Ja zaista ne bih pre februara, kad uđem u 38.nedelju,e onda već može, to je od 1.2.,tad može. Do tad ću da sve pripremim, valjda i sebeuser posted image pa mogu da se porađam.
Danas sam odnela L u vrtić, pa smo H i ja obišle krug po selu,bile u prodavnici, kod moje babe, po testo, skuvala sam supicu za nas 2, a mm će kad L dođe kući da peče pomfrit i pohovani sir, to će nam biti drugi deo ručkauser posted image
Degu, setim te se svaki put kad pišem u temi. Verujem da joj je sve ovo novo,pogotovo što ste vas dve stalno bile zajedno oa je navikla na to. Ali promeniće se,biće bolje, samo imaj strpljenja i za nju. Kako si ti, možeš li da hodaš?
Micinam, javljaj šta su ti rekli.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 288
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 15:18:02   
degu
Marija hodam jako slabo,do kupatila i nazad. Jos mi treba pomic da udjem u kadu. Uglavnom lezim i sedim, jos ne mogu na boku da spavam. Ovo na ledjima mi je dremanje, ne umem.
Imam strpljenja za nju i razumem je,ali mi otezava ionako tesku situaciju.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 289
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 15:25:29   
Mariya
Degu, razumem te user posted image
Moja L je bila dobra, ja je nisam toliko pripremala za dolazak bebe ali moja svekrva jeste,jako puno joj je pričala o tome,kako će da dobije sestru koja će biti mala beba,neće znati da priča ni da sedi i nekako je to dobro prihvatila. Plus je ona bila dosta vremena i kod svekrve, ja sam radila do trudnoće sa H pa nismo neprestano bile zajedno. Ja mislim da ću sad imati problem sa H. L je sve ovo već prošla, a i velika je i razumna, ali H...ona je samo moja,naviknuta na mene, a mala je, biće muka dok ne prihvati bebu.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 290
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 21:11:27   
MicinaMama
Dobro vece moje user posted image !

Nisam isla ni danas kod gin. malena mi mnogo bolesna.Pile moje nista nece da jede,nema snage ni za sta.Nece ni sutra u skolu,Malo pre se tresla od groznice.

Inace sam dobro i danas,samo sam isla do marketa i natovarila puna kolica kupovine.Malo mi je bilo potesko i vuci pa me je stomak zaboleo i ledja.Brzo je proslo.Sta da radim kada nemam nikoga da mi pomogne i ovako sam trazila pomoc da mi malecku pricuvaju dok ja to obavim.

Beba se sinoc tako ritala u stomaku da sam je i pod rukom osetila,lopuza mala i danas se bunila.Izgleda da su joj nogice u levom,donjem delu mog stomaka cim toliko lupa konstantno u levu stranu.Bas je zilava cim moze toliko da udariuser posted image

Imam zgaravicu vec tri dana ali nije bas jaka i konstantna,vecinom uvece i u toku dana kada mi dodje da podrignem ali samo me "opece" po jednjaku.Jos uvek me muce kao nekakve mucnine,malo-malo mi dodje da povratim.Ujutru ne mogu da operem jezik cetkicom.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 291
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
23.1.2017 23:42:50   
Mariya
Veče user posted image
Ja u krevetu, pokušavam da ostanem budna,ali jedva,užasno mi se spava. Već nekoliko noći se budim u 5,moram da piškim i onda budem budna do 7,pa spavam do pola 9 i tad ustajem, da na miru sredim kuhinju,čajeve,doručkove, i ceo dan sam komirana. Razmišljam da probam da spavam u dnevnoj, možda bude bolje bez H i mm koji me bude svojim mrdanjem,hrkanjem,okretanjem,pričanjem u snu...
Danas mi je kuma poslala stvarčice od kumića, one najmanje,56 i 62, sa onim što sam kupila i ono malo što imam od devojčica a da nije roze, imam dovoljno stvari za prva dva- tri meseca user posted image baš sam happy zbog toga!
Danas sam prebacila H stvari u njenu novu komodu, tako da je komoda za bebu slobodna i mogu da pakujem u nju. Konsultovaću se sa sestrom kad će da dođe da pegla bebeće stvari(ona to baš voli)user posted image Pa ću onda krenuti i da ih perem.
Micina, da malecka što pre ozdravi!

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 292
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
24.1.2017 7:34:02   
AnaAna1
Dobro jutro! :) ja ne znam da li sam u trudnoci postala oset_ljivija na budjenje ili je ipak moj muz nesto malo prolupao, ali ranije me nije budio dok se spremao za posao, a zadnja 2-3 meseca me svako jutro probudi, sve cujem...

Nama u nedelju crko grejac na bojleru i evo tek danas moze da dodje majstor da ga zameni... katastrofa... bez bojlera 3 dana... a sad se unapred radujem lomu koji ce da napravi...

Inace zakazala sam UZ za sutra u 6, tada ce da mi uzme i briseve... uh,prvi ginekoloski pregled u trudnoci user posted image strah me malo...
bebac bio miran par dana ali evo juce me je bas posteno izudarala :) bas volim kad se javi :)

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 24.1.2017 7:35:15 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 293
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
24.1.2017 9:58:44   
krin 40
Jutro devojke.Evouser posted image .Sada sam ustala.Cim je popijem odoh da kacim ves pa da smislim gde cu da skitam

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 294
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
24.1.2017 15:04:40   
MicinaMama
Dobar dan zene!

Meni curica bolesna jos uvek,nije isla danas u skolu ponovo.Pa smo se mazikale ceo dan.Kaze ona meni malo pre: "Mama,cula sam bebu u somaku!",reko pa sta radi,kaze ona :"Kaze gde si Dudo?!" hehehehuser posted image

Odoh sada da usisam deciju sobu,sinoc su pokupile sve igracke pa taman da ja usisam i prebrisem.

Posle moram po stariju cerkicu u skolu.

Anaana srecno na pregledu!

Krin dobro je pa imas volju da hodas,ja bih najradije prespavala dan.Ovde je uzasno vreme.Nebo je sivo.

Mariya hvala draga!user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 295
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
24.1.2017 17:41:25   
krin 40
Imam volju na Mesec da idem.Ja u kuci kada sam dugo poludim.A napolju mraz.Da je toplo lako bih bila napolju po ceo dan.Srecom i ovaj bebac ce se roditi
kada je lepo.Ceru sam rodila u sredu,u petak sam izasla iz bolnice,u sledecu sredu smo bile u setnjiuser posted image .Sad cu opet tako ako Bog da da sve bude ok

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 296
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
25.1.2017 0:15:35   
Mariya
Veče!
Gde ste user posted image nema vas ceo dan!
Ana i ja sam takva u trudnoći, na svaki šum se budim. Ustvari, kad bolje razmislim, takva sam otkad imam decu. Ranije sam mogla da zaspim bilo gde,bilo kad, i to tako da me top ne može probuditi. Sad se na svaki šum,kašalj, šuškanje,disanje budim. Mm opet bolestan, ili je pokvario stomak, ne zna ni on. Leži od 6 uveče i stenje,hukće,uzdišeuser posted image sreća došla mi sestra pa smo sa njom okupale,namazale i nahranile devojčice. A njega sam oterala u dnevnu da spava. Pa da vidim kako ću spavati bez njega. I jutros sam se opet probudila u 5 i okretala se sa jedne na drugu stranu do 7user posted image
Izlepili smo komode sa Mašom i Pepom i to sam dala njima da lepe, pa smo od samolepljivih slova ispisali i imena na komode user posted image
Krin,još malo i stiže lepo vreme pa ćeš moći da lutaš.
Ana,čekamo izveštaj!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 297
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
25.1.2017 9:40:19   
krin 40
Jutro devojke.Stvarno ste se ucutale zadnjih dana.Mimica,Zumbulic..Zemunka se ne javlja da znamo kako je prosao ispit i mami operacija.Ni Sunce ne javlja jel sve ok...Joj Mariya jedva cekam.Bilo lepo dok je sneg zabeleo.Sad neko sivilo.
Stegao mraz,bas je ruzno.Neka muza malo da se rasiris i odmoris.Moji odrasli.Svako u svojoj sobi pa spavam kao top.N kaze da ce i bebu cim malo poraste da uzme u svoju sobu.Zove ga"moja krofnica mala".Jedva ceka da se rodi i da i ona bude velika sestra.user posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 298
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
25.1.2017 12:53:32   
zumbulcic
Evo i zumbula s user posted image
Bas mi nedostaje druzenje s vama ali sam bas u nekoj frci, imam dosta crtanja a tesko mi sjediti za racunarom i kad ujagmim malo vremena legnem.
Nadam se da ste mi sve redom dobro.

Ja sam trebala sutra na 4d ali danas su me zvali da pomjerimo termin za danas, tak da veceras gledam lopova u pola7. Jedva cekamuser posted image

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 299
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/17 chat
25.1.2017 13:12:55   
Mariya
Dan user posted image
Ja odnela L u vrtić, svekrva otišla sa H da šetaju, rekla sam joj da je umori da možemo da spavamo zajedno popodneuser posted image Supica se kuva, pita za ručak je od juče, mašine uključene, tako da sad pijuckam čaj i čituckam malo po forumu.
Žene moje, ja danas punih 36 nedelja, od sutra sam u 9om mesecu user posted image user posted image sad sam ubacila na pranje bade mantil, grudnjake za dojenje i takve sitnice koje će mi još trebati za porodilište, a za vikend ću bebeće stvari, doći će mi sestra da ih peglauser posted image
Malčice bolje sam spavala bez muža, sad sam umesto u pola 5 ustala u pola7. Odem na wc i onda nema šanse da se namestim koliko me bole leđa, pa sedim u krevetu a duša mi spava...
Krin, pa to je super, ćerka moje drugarice ima 9 godina, ni za živu glavu neće bebu, ni da čuje, a drugarica bi da rodi još jednouser posted image
Zumbule, čekamo izveštaj večerasuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 25.1.2017 13:15:36 >

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.



image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here