|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
31.1.2017 23:28:28   
branki*
Drage nase trudnice, nastavljamo razgovor ovde user posted image

Napravili smo male izmene i odlučili da spojimo trudničke teme i da otvorimo jednu u kojoj će se okupljati sve naše trudnice.

Uživajte i družite se!

Vašu trudnoću možete pratiti na Ringeraji na sledeće načine:

-U kalendaru trudnoće klik
-Putem mail-a klik
Pročitajte i zanimljive članke o trudnoći:

-Rast ploda po nedeljama klik
-Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći klik
-Tumaćenje ultrazvučnih nalaza u trudnoci klik

Za trudnice pred porođajem imamo:

-Spisak porodilišta u Srbiji klik

Nakon porođaja vidimo se u temi spisak RR mama
Ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate opste uslove koriscenja foruma


Ako ta pravila budu kršena,chat teme ćemo zatvarati .
U skladu sa tim procitajte opsti uslovi koriscenja portala

Pročitajte i Ringerajin vodič za korišćenje foruma klik


Spisak trudnica koje su u trecem tromesecju :




06.02.2017. yelly
22.02.2017. Mariya
07.03.2017. Skockica

Javite se moderatorima ili administratoru putem privatne poruke kada ima nekih promena oko termina, da redovno ažuriramo spisak .




< Poruku je uredio emicaa RR -- 1.2.2017 11:08:25 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
31.1.2017 23:50:37   
Skockica
Opet nisam na spisku a termin mu 7.3. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
31.1.2017 23:56:13   
Mariya
Veče user posted image
Evo još 2 minuta i stiže februar, ja punih 37 nedelja! Predviđam sebi još nedelju dana. Ne znam da li mi se čini ali kao da mi je stomak niže, nije se potpuno spustio ali krenuo je nadoleuser posted image
Ja opet zaboravila da poručim Mamatens, moraću podset_nik da upišem sebi. Proričem sebi da ću za 7 do 10 dana da se porodimuser posted image . L sam rodila sa 37+6 a H 38+2.
Danas sam oprala peškire i tetra pelene,razvrstala sam odeću po veličinama, skinula etikete sa novih i sutra ih perem. Iskombinovala sam odeću za iznošenje,, a kako sam slagala odeću,samo odjednom me je preplavio osećaj sreće,kako jedva čekam da upoznam moju bebu, da ga donesem kući i stavim u krevetac i da budemo nas petoro na okupuuser posted image raznežila sam se skroz od one sitne bebeće odećeuser posted image
Gledam spisak, Yelly nam se nije javila sad već mesecima, čini mi se, Skockice, ti pošalji nekom od moderatora svoj vtp da te stave na spisak. A i vi koje ste ušle u 3.tromesečje, Ana, ti si,čini mi se!
Bunny, ja nisam dobila nikakvu pomoć od MUPa a umro mi je otac prošle godine, dobila sam telegram saučešća iz moje Uprave. Niko mi nije ni rekao da se nešto dobija za to pa da podnesem zahtev. Bezobrazluk! A ni onih 5 slobodnih dana za to nisam dobila jer sam bila na godišnjem pa mi je šef rekao u fazonu, pa na godišnjem siuser posted image
Znači oni onda skupljaju zahteve pa na kraju raspoređuju novac? Ja ću sad za ovo dete da podnesem, pa da čekam, kad bude biće.
I mislim da ću,pošto novi zakon još nije usvojen,tačno izgubiti pravo na povećan roditeljski dodatakuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 31.1.2017 23:57:54 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
31.1.2017 23:56:40   
AnaAna1
Dobro vece u novom meesecu :)

Devojke, ja zakasah user posted image znala sam da ne moze sve da ide tako lako bez nekih komplikacija, samo sam se pitala sta ce da me strefi i kad. Uzeh urinokulturu i imam Streptococcus beta h.grupe B, ali pise samo 500/ml... citala sam da moze da bude vrlo opasno po bebu ako se ima streptokoka na porodjaju, e sad da li se to odnosi i na ovu u urinu ili samo onu u vaginalnom brisu? Sutra cu odmah kod doktora na konsultacije da li da pijem antibiotik ili ne, jer koliko sam ja citala tek preko 100.000/ml je infekcija (ali taj podatak se odnosi na eserihiju, nisam nasla za streptokoku), ali uopste mi nije prijatno da znam da imam i najmanju kolicinu...

Bunnyca eto, cim se ponadam da cu nekad u zivotu nesto lepo da dozivim od ove drzave ti mi srusis sneska user posted image videcemo, nek su nam bebe zive i zdrave, ostalo kako bude :)

Marija usla sam u 3.tromesecje pre nedelju dana :)

Krin super ti je plan za odlazak kod svekrve, mnogo nam je lep period za porodjaj, maj mesec, imamo ceeelo leto za set_njice i uzivkanje na svezem vazduhu... planirate da krstite bebca na sv. Iliju? Moj deka sa tatine strane je slavio sv.Iliju, znaci to je moja "devojacka" slava, pa smo ja i muz odlucili od prosle godine da pocnemo da je obelezavamo (posto je nasa slava sv.Nikola), i gle cuda, bas tada zatrudneh :) mozda dan-dva gore-dole ali po kalendaru tada su mi bili plodni dani :) mi smo mislili da je krstimo sa 40 dana, ali mozda prolongiramo i do sv. Ilije dok malo ne ojaca, nije losa ideja :)

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 31.1.2017 23:58:36 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 0:11:26   
Mariya
Ana, ta količina bakterija nije ni strašna niti nerešiva, ništa ne brini,pogotovo što imaš još puno vremena do porođaja da je se rešiš.
I nadaj se da će usvojiti novi zakon pa da ćete vi dobiti uvećan roditeljski dodatak, predviđaju lepe sume za prvo dete, čula sam čak i 100.000 din.!!!
Mislim da je bolje da sačekate sa krštenjem,videćeš i sama ali verovatno nećeš ti još biti za bilo šta osim za uhodavanje sa bebom 40 dana nakon porođaja. Bolje sačekajte sv. Iliju. user posted image Mi smo L i J krstili sa 7 meseci, mališu smo mislili u septembru, isto će imati 7 meseci. Ako planirate da slavite, nezgodno je sa tako malom bebom i kući, a ne negde u restoranu. Ni da je uspavaš, podojiš,presvučeš. Da ne pričam da ja ni 40 dana nakon porođaja nisam mogla da sedim redovnouser posted image Ali to je moje mišljenje,bitno je da sam ga ja iznelauser posted image Ma videćete.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 8:20:28   
zumbulcic
Jutrooooo
Zelim nam svima sretan mjesec ljubavi, ugodne trudnoce a terminusama lagane i brze porode user posted image user posted image

Ana slazem se s tobom, maj mjesec za porodaj je super...sto kazes imamo cijelo ljeto za setnju a u drugu ruku beba ce vec malo porast i ojacat zimi.
Vjerujem sto se tice bakterije da ces je se rijesiti. Hvala Bogu pa za sve postoji lijek.

Mariya mogu mislit te radosti kad si pripremala stvarcice.

Kad to spomenu, ja sam ono proteklih dana malo hodala i kupovala...mimo kolica (koja sam izucila i prezadovoljna sam kako su prakticna) uzela sam 3 seta nova za iznosenje, peskiric za kupanje, posteljinu sa ogradicom i naletila na fb neku stranicu gdje se prodaje novo i polovno pa sam ti uzela za 10-tak KM kesu punu bodica i gegica tak da sam se obezbjedila za prva tri mjeseca.
Tako da nisam mogla odolit pa sam jucer sve izopiralauser posted image pa smijesno mi kad god prodemo pored stola a te minijaturne stvarcice vise na njemu nama odmah izmami osmijeh na lice. Danas cu to razvrstat jer ima nekih stvarcica i od 3-6 mjeseci. A naravno opet ce se prati kad dode vrijeme.

Ja vam odoh za sat vremena na 4d. Znate da sam proslu srijedu isla ali bebac se nje dao slikat pa odosmo sad samo na slikanje i snimanje user posted image Valjda ce sad dat, voljela bih da imam i od ovog pregleda snimke

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 9:52:03   
krin 40
Jutro trudnice.Evo nas u februaru:).Da Anči moj dragi sv.Ilija..tada sam rodjena.Mi smo svi u leto rodjeni.Sin se rodio na Petrovdan 12.jula i već na sv.Iliju bio kršten:).Ćera isto rano.Evo ja kuckam iz kreveta.Mrzi me još da ustanem a pije mi se kafaaa

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu zumbulcic)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 11:08:06   
emicaa
Skockice dodala sam te user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 14:19:17   
zumbulcic
Evo i mene opet
Bila sam na pregledu i opet nismo nista postigli. Malom su u ustima i rukice i nogice user posted image 40min smo pokusavali da ga snimimo, ustajala, hodala,lezi na jednu stranu pa na drugu i nista....lice se uopste ne vidi od rukica i nogica user posted image
Samo sam dobila slicicu srca. Ono sto je dobro idem opet u iducu srijedu da ga pokusamo snimiti (opet besplatno user posted image )user posted image
E da jos nesto, izasao je iz karlice...sad mu je glavica malo u desnu stranu iznad pupka a guza dole, tak da je nekako dijagonalno smjesten.

_____________________________

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 14:31:47   
Skockica

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Skockice dodala sam te user posted image

Jeee, hvala user posted image


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 17:40:17   
AnaAna1
Evo i mene od dr-a, kaze da se 500/ml ne smatra urinarnom infekcijom, tek preko 100.000/ml, ali posto se radi o steptokoki grupe B predlozio je da ipak ispijem jednu kutiju antibiotika a da nakupujem cajeve od brusnice, onda onaj josif pancic za trudnice za urinarne infekcije i tako te slicne... e sad ja ne znam da li da probam prvo samo sa cajevima s obzirom da je tako mala kolicina bakterija ili da udarim po antibiotiku odmah? Mrzim lekove i izbegavam ih kad god je to moguce i kad nisam trudna, a narocito mi se ne pije antibiotik sad u 7.mesecu trudnoce...vidim i ove u apoteci nesto vrte glavom kad sam im rekla da sam trudna... inace predlozio je Pentrexyl, ako sam dobro shvatila to je penicilin...

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 1.2.2017 17:46:37 >

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 17:48:42   
krin 40
Anči ja bih pila,a ti odluči sama.Da se ispostavilo da imam bakterije sigurno bih pila.Šta se radi danas?Nešto mi bzv prolazi dan,sporoo.Do sada sam čitala porodjajne priče na rr.Lep način da se prekrati vreme ali generalno dosadno mi jee!!

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 18:45:53   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Skockica


IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Skockice dodala sam te user posted image

Jeee, hvala user posted image


A ja usla u temu da dodam Skockicu :)
I da pozdravim sve stomacice, nek vam sto lakse prodju dani do porodjaja 😘


_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 20:12:29   
emicaa
Ivana brza sam user posted image
Krin da ti posaljem ovih svojih dvoje,kukala bi za dosadom user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 22:21:30   
krin 40
Posalji Emicee ..moji matori,otkacili me skrozzuser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 22:33:01   
mimica83
Hej trudnice moje drage, ja sam bila odsutna neko vreme, imali smo slavu i rodjendan sinu, pa sam ja tvrdoglava zena preterala sa spremanjem i radom, pa sam dobila kontrakcije pojacana terpaija uzu strogo mirovanje, od danas se malo sve to smirilo-nadam se bolje se osecam pa nisam imala snage da sednem za komp da vam pisem.
Bila sam na kontroli sa bebom je sve u redu, imam opet kandidu, urinokultura je ok, opterecenje na glukozu u redu krvna slika u redu, eto samo cim ustanem i duze od par minuta sam na nogama stomak se stvrdne bez velikog bola, medjutim pocele su kontrakcije po 6-7 u toku dana dok lezim, sad sam 29 nedelja neznam dal je to normalno, i neko vreme me boli koza oko pupka kao da imam neku ranicu takav je osecaj ali nema ni strija ni crvenila na povrsini vec me odma ispod koze plitko boli na blagi dodir.
Da li je neko imao ovakvo iskustvo?
Marya sitno brojis super jos malo i upoznaces svog decaka user posted image Privodi kraju to spremanje za porodjaj user posted image
Krin verujem da ti je dosadno, a evo sad malo otpoljava pa ces u skitanje user posted image
Ana neznam sta da ti kazem, sve zavisi koliko imas poverenja u svog lekara i koliki je strucnjak, varijanta ili da probas 7-10 dana da pijes cajeve pa ponovis urinokulturu, ako nestanu ok, ali opet s druge strane nisam lekar da bih te savetovala user posted image
Zumbule bebac se uporno skriva, u fazonu je sta me smarate user posted image imacete vremena da me gledate kad izadjem user posted image


(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
1.2.2017 23:55:52   
Skockica
Dobro vece i od nas u februaru user posted image

Danas sam povremeno svracala ovde ali nisam puno pisala, sad mogu da vam podnesem referat hehehe

Danas sam se odmah posle dorucka bacila na spremanje krompir paprikasa jer je mm trebao ranije izaci sa posla da pomogne ćerki oko iseljenja. I divno mi je ispao mmmm, mada je on to isto pre neki dan kuvao ali ja sam bas po mom ukusu. I dok sam ja na podne dremala oni su sve izneli bas su bili brzi, mada je ona već sve pripremila. I sad Bogu hvala imamo svoj mir, devojka je stalno sa nekom negativnom energijom dolazila kuci i ja nisam imala problema sa njom ali je mm stalno provocirala zbog nekih gluposti i često su se svadjali. I vreme joj je, ima 22 god i totalno je blesavo da zivi sa ocem koji ima novu ženu koja ima dete iz prvog braka i jos trudna. Ali duga je to priča kako su došli na ideju da žive zajedno, to je bilo i pre nego što smo se upoznali.

Popodne smo Vasi, mama i ja isli u set_nju, konačno je otoplilo malo i prestala kisa. Sutra će Vasi u vrtic ceo dan a mama će mi pomoći da sredimo stan tj ja cu joj uglavnom pružati moralnu podrsku hihi, jer u petak putuje pa da nemam puno posla te dve nedelje dok je u Srbiji.

Tako da sledeće nedelje stupam u akciju punjenja torbe mada ja ne osećam da cu se skoro poroditi ali to se nikad ne zna. Sa Vasilijem sam mislila da ću čim udjem u deveti on momak prekoračio termin.

Zumbulic sigurno ti je velika želja da vidiš bebica ali vidiš kako te zezator mali uči strpljenju hihi

Mariya mogu misliti kako si se raznežila slažuci stvarcice i ja sam čitajući tvoje reci. I mi smo pre neki dan kupili komplet bodica br 56 kad smo izvadili iz pakovanja kao za lutkicu, a tek carapice kolicke su ijao user posted image

Ana ako već želiš izbegavati lekove mozes probati sa cajevima i brusnicom pa uradi opet kontrolu. Ja sam npr. imala upalu bešike i pila sam amoksicilin onda se ispostavilo da je moja bakterija imuna na taj antibiotik i morala sam terapiju da nastavim velikim količinama čaja i tabletama od brusnice i pobedila sam je.

Mimice desavalo se i meni oko pupka da me boli na dodir obično posle UZ ako su malo više stezali jer valjda se tu koža najviše širi pa je oset_ljivo mesto.

I jos jednom hvala mojim dragim moderatorkama što su me ubacile na spisak sad sam sva bitna user posted image

< Poruku je uredio Skockica -- 1.2.2017 23:58:12 >


_____________________________

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu mimica83)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 10:58:18   
krin 40
Jutro.Zaspala sam,standardno,oko 22h,a sad ustalauser posted image Mimice dugo te nije bilo.Važno je da si dobro.Leškari što više.I ti si blizu.Još pet nedelja pa si u bezbednoj
zoniuser posted image .Posle mrdaj koliko ti volja:).Ja ovih dana očekujem od Mariye vesti svaki put kad ujutru udjem na forum😆Zumbuliću pusti čoveka na miru
kada neće da se slika.Slikaćete ga kada se rodi.Ja ću danas da skitam malo da kupim neki poklon za bratovu malenu.Sad ima tri meseca.Idemo u subotu da je
malo gnjavim.

< Poruku je uredio krin 40 -- 2.2.2017 11:00:51 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 14:48:41   
AnaAna1
Mimice mene boli na dodir oko pupka vec 10 dana, bas oko pupka na ivici rupice... i ja sam bas razmisljala da li je to normalno, pitacu doktora kada budem isla na UZ sad 07.02.... a kad je bese tebi termin? Pa i ja sam 29.nedelja! Meni je 25.aprila :)

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 18:40:55   
degu
Normalno je zene, mene nije bolelo ali sam cesto cula da se zene zale. Sto se tice kontrakcija, sa T sam ih od 18.nedelje imala stalno, 6-7 dnevno nije puno, puno bi bilo za sat da ih ima toliko. I ja sad cekam Mariju :D pocela je moja drugarica da radi u Backoj Topoli u porodilistu.

< Poruku je uredio degu -- 2.2.2017 18:41:39 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 18:43:42   
Mariya
Dan user posted image
Ja sam bolesna kao ker, povraćam i imam dijareju, verovatno neki stomačni virus. Kap vode ne mogu da zadržim u želucu,sve ispovraćam user posted image
Devojčice su kod babe, ne mogu oko njih, ja crkavam u dnevnoj. Sutra bi trebalo na ctg a nadam se da ću do sutra biti bolje.
Samo se molim Bogu i mališi da izdržimo još nekoliko dana, samo da sad ne krene.

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 18:55:48   
Bunnyca
I mi smo to prosli ....negde od Bozica pa do Srpske, svi redom u kuci smo dobili stomacni, cak i babe i deda, a ne zivimo zajedno
Tako da, ako ti je za utehu prolazi za 24-48 sati
Samo pomalo tecnosti, ja sam malo sisala limun, cisto da mi bude lakse, tu prvu noc, a sledece jutro malo caja, supica i to je to,uvece je bilo sve ok

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 19:35:55   
Mariya
Mm je bio pre 2 nedelje, H prošle, ali njima nije bilo ovako loše kao meni. Eto pisala sam juče da se H žalila da je boli stomak,danas je isto rekla i tražila lek (umutim joj probiotik) mene baš muči.
Degu,jel'' ti drugarica mlada,tamnokosa babica sa crnogorskim akcentom? Prošle nedelje sam radila ctg kod nje.

< Poruku je uredio Mariya -- 2.2.2017 19:37:57 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
2.2.2017 21:24:15   
krin 40
Mariya da tebi ne krene porodjaj?Moja kuma je pred sam porodjaj bila u tom stanju kao ti?Ja sam danas skitala,kupila mojoj maloj bratanici poklon u Aksi i svašta lepo videla.Nemačka Houck
kolica 3 u 1(nosiljka,Auto sediste i kolica) na akciji 23 hiljade.Isprobala sam ih.Super su,lagana.Smedje-siva kombinacija.Mislim da ću ih uzeti krajem
meseca.Čekam sveki,treba da dodje u goste tada a hoće ona da kupi kolica i krevetac😊.Svidelo mi se svašta nešto.Micina mama se opet ućutala😊

< Poruku je uredio krin 40 -- 2.2.2017 21:26:57 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat]
3.2.2017 0:08:02   
Mariya
Veče user posted image
Ana šta si odlučila, piješ lekove ili čajeve?
Zumbule, tvoj mališa se baš ne da uslikati user posted image
Jao,tako bih spavala a nikako da zaspim i umirem od žeđi! Na kraju sam uzela da pijem koka kolu i popila sam već oko 2 dl i nisam povratila, kažu da je treba piti kod stomačnih problema jer dezinfikuje stomakuser posted image
Krin,ko zna, mada ja ne bih. Toliko sam slaba da sad ne bih izdržala fizički porođaj, nisam jela od sinoć a sve što sam popila sam povratila. Imam kontrakcije ali nisu pravilne, i verovatno su od povraćanja i kašljanja user posted image
Mališa se umirio,nije se mrdao skoro 2 sata,već sam se zabrinula i počela da mu lupkam ali tu je,javio se.
Brine me zašto mi trnu noge? Ustvari ne trnu u pravom smislu već osećam trnce u nogama. Ceo dan sam u nekom poluležećem položaju ili sedim pogrbljena, ne jedem, a ovi trnci su tu već otprilike 5 satiuser posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here