|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nova generacija antiage nege koja vidljivo popunjava bore

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 28.9.2021
Unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija pruža trostruki efekat antiage nege i zadovoljava sve potrebe efikasne nege protiv starenja, kao i nege između estetskih procedura.

image
HYALURON-FILLER NEGA SA TROSTRUKIM EFEKTOM
/11


 

Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u našem organizmu i koži. Zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode, hidrirajući je i tako joj dajući volumen, ona čini našu kožu glatkom i daje joj mladalačku svežinu.

 

Već u ranim 30-tim nivo hijaluronske kiseline u koži neminovno počinje da opada. Zato se na licu pojavljuju bore, a naša koža gubi jedrinu.

 

Velika većina dermatologa i anti-aging specijalista, slaže se da su injekcije hijalurona najefikasniji pristup podmlađivanja kože. S tim da ovaj pristup ne isključuje, već, šta više, podrazumeva adekvatnu negu između estetskih procedura. Mnoge dame, ipak, u želji da sačuvaju izražajnost i prirodnost svog lica, biraju da mladalački izgled čuvaju samo uz redovnu antiage negu.

 

U oba slučaja, za najbolje rezultate, važno im je da primenjuju adekvatnu i efikasnu negu.   

 

U skladu sa tim potrebama, poznata i priznata Eucerin® Hyaluron-Filler linija sada je unapređena tako da zadovoljava sve potrebe maksimalno efikasne dnevne antiage rutine, kao i nege između tretmana.

Superiorna formulacija ove linije sada pruža trostruki Hyaluron-Filler efekat:

*Vidiljivo popunjava bore

*Stimuliše proizvodnju hijalurona

*Štiti nivo hijalurona u koži

 

Trostruki antiage efekat unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler obezbeđuje nova formulacija koja sadrži: 

  • Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca - koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora
  • Bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju
  • Enoksolon, sastojak koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži 

 

Unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija sadrži sve preparate neophodne za osnovnu i specijalnu negu, a čak 99% učesnica postmarketinškog ispitivanja potvrdilo je da nega preparatima iz ove linije vidljivo umanjuje bore. Sveukupni podmlađeni izgled kože, intezivnu hidriranost i prevenciju nastanka novih bora nakon četiri nedelje upotrebe potvrdilo je 100% učesnica ovog ispitivanja u kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina.

 

 

INFO PLUS: Efikasna nega uz brigu o okolini

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

U skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezan...
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela
6
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here