|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pečeni krompir sa lukom

Ringerajina kuhinja, 28.10.2013
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ključne reči:

image
/11


  • Krompir
  • crni luk
  • ulje
  • so


  1. U zavisnosti od toga kakav je krompir, može prethodno da se skuva u ljusci, očisti i iseče na kolutove, a može i presan da se iseče na kolutove.
  2. Crni luk iseći na kriškice. U tiganj sipati ulje, zagrejati, sipati zajedno krompir i luk.
  3. Peći uz mešanje.
  4. Posoliti po ukusu.
  5. Gotovo je kada je krompir potpuno pečen.


Količine nisam napisala, stavite po želji i ukusu. :)Ovo je veoma ukusan prilog uz bilo koje jelo. Malo drugačiji od ostalih jela sa krompirom na koje smo navikli, a uz to je zdrav.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Zapečeni sendviči
Ringerajin kuvar: milenatea
Prebranac (bez brašna)
photo
Ringerjin kuvar: guppy RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here