|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Posna pesak torta

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 1,5l. vode
  • 6 kesica pudinga od vanile
  • 1/2 kg. šećera
  • 2 margarina
  • 3 kesice vanilin šećera
  • 300 gr. mlevenog posnog keksa
  • 300gr.kokosovog brašna
  • 300 gr.mlevenih oraha
  • 100 gr. čokolade (posne)


  1. Puding i šećer prethodno izmutiti u 1/2 l vode, a zatim sa preostalom vodom skuvati dok se ne zgusne.
  2. U vruću masu ubaciti margarin i mešati dok se potpuno ne istopi i sjedini.
  3. Masu podeliti u tri jednaka dela:
  4. U prvi deo umutiti vanil šećer i mleveni keks.
  5. U drugi deo umutiti vanilu i kokos brašno.
  6. U treci deo umutiti vanilu i mlevene orahe.
  7. U kalup za tortu ređati slojeve po redu kako je napisano. I za glazuru istopiti čokoladu sa malo ulja i margarina pa premazati preko torte


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kiflice sa krompirom
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here