|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Rolat od mlevenog mesa sa jajima

Ringerajina kuhinja, 5.6.2013
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ključne reči:

image
/11


  • 500 gr mlevenog junećeg mesa,
  • 2sveža jaja,
  • 2 kašike prezli,
  • 1 manja glavica crnog luka,
  • 2 češnja belog luka,
  • soli i bibera po ukusu,
  • 4-5 kuvanih jaja


  1. Mleveno juneće meso umešati sa jajima i prezlama.U to dodati sitno iseckan crni i beli luk,a onda soli i bibera po ukusu.Ovu smesu dobro izmesiti da se sastojci sjedine.
  2. Gotovu smesu od mesa stavite na foliju, napravite valjak i malo ga spljoštite. Kuvana jaja oljuštite, pa stavite po sredini mesa.Onda oblikujte rolat oko jaja.
  3. Gotov rolat stavite u odgovarajuću tepsiju, prelijte ga uljem i pecite oko 50 min. na 180 C


Rolat može i ostati u foliji u kojoj ste ga oblikovali a može se peći i bez nje,mada je bolji kada je u foliji

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
4
Plazma torta
Ringerajin kuvar: Sandricak
4
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Prebranac
Tradicionalno domaće jelo, dobro u kombinaciji sa ribom i mesom... a dobro i samo sa pečenim paprikama!
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here