|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: veliki momak
Ključne reči:

image
/11


  • 1300g cvekle,
  • 2kg šećera, 
  • 2 limuntusa, 
  • 1 ekstrakt od banane.


  1. cveklu oljuštiti, potom izrendati i naliti 2 litra vode, staviti da se kuva. kada provri ostaviti još 15 minuta na vatri, potom skloniti sa vatre i mlaku procediti.
  2. u proceđen sok dodati šećer, limuntus i ekstakt od banane. kuvati da vri dok se zgusne malo, da ne bude skroz retko. skloniti sa vatre i ohlađeno flaširati.


može i seckana cvekla, ali ja pravim ovako i izađe mi oko 3 litra sirupa za rastvaranje

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Topla čokolada - više od napitka
Razmišljate kako da ulepšate hladno zimsko veče? Mirišljava, vruća čokolada će vas sigurno ugrejati i doneti dobro raspo...
Domaći sok (sirup) od višnje
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here