|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dezodorans
25.9.2014 9:58:22   
Peace*
Oduvek koristim dezodorans. Već duže vreme zlatni Dove, i baš sam bila zadovoljna.
Obraćam pažnju da kad se obrijem, da to bude uveče, pa ne stavim dezodorans do jutra.

Pre nekih mesec dana mi je otkriven čvor na dojci, vadiće se. Nešto pre toga me je par dana boleo taj pazuh i prošao - rekla sam dr na tom pregledu - rekao je "to nema veze". Par dana nakon otkrivanja čvora počeo je da me boli pazuh opet. Mislila sam da paranoišem zbog čvora, da sve ide iz glave, ali mi nikako nije prijao dezodorans. Prestala sam da ga koristim. Prvih nekih 7 dana sam smrdela sama sebi, umela sam na poslu u lavabou da se zapiram, presvlačim, očajna sam bila. I onda je prestalo. Znojim se i dalje ali ne smrdim. Sve vreme me je boleo pazuh (nije to ne znam kakav bol, al boli, neprijatno je, smeta majca kad dodiruje). Evo treći dan kako ne boli.

Čula sam da u apotekama postoji medicinska soda-bikarbona. Uzme se kašičica, rastopi sa malo vode, i namaže pazuh. Kažu da je zdravo, tj, nije štetno, a neutrališe neprijatne mirise.

Šta vi koristite?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:03:33   
branki*
ja sam manijak za dezodoranse,tj antiperspirante.koristim sta stignem-nivea,dove,lady speed stick,mada najvise niveu.koristim svakodnevno po vise puta...2 puta u zivotu mi je bilo bas iziritirano i bolelo me.to je od toga,znam.cula sam za tu sodu bikarbonu,pisala je stetica u trudnicama...moja drugarica koristi neku EHO kremu,kaze da je dob ra,da nije stetna kao antiperspirant.nisam probala...ne znam,verovatnio bi trebalo da ga izbacim iz upotrebe,ali nikako...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:05:38   
Trcosava
Već duže vreme koristim Garnier. Sad zadnji put uzeh onaj novi, nekih 5 efekata bla bla.

JA se preterano znojim, te mi letnje stvari ili crne ili bele - da se ne vidi. Ne postoji dezodorans koji je meni sprečavao znojenje. Znojim se i zimi kad mi je hladnouser posted image

Manje sam se znojila i smrdela posle porođaja user posted image

E sad, ja nemam problema sa čvorovima u dojci i tu ne mogu ništa da kažem. Znam samo da sam uvek se divila onima koji smeju da se očupaju ispod pazuha, dok mi je depilacija bikini zone (tj brazil u mom slučaju kao dobar dan) i tad rekoše meni da mnogo manje ima nečega (ubi me čega ne mogu da se set_im) pod pazuhom nego na preponama...

Reksonu kad sam uzimala se komplet cela ulepim, Nivea mi nije odgovarala, ni jedan dezodorans u stiku/rollon takođe ne odgovara. Dakle samo u spreju.

E da, nikad nikakve iritacije, crvenila, bolovi. X puta odmah posle brijača dezodorans.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 25.9.2014 10:09:05 >


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:07:17   
Mala Elena
Imala sam isto. Benigno . Bila intervencija pod opstom ....ali sam imala nesnosne mucnine posle. user posted image
Zenu koja je bila samnom u sobi je boleo pazuh , zbog toga je i opipavala , ali ona je cvor imala bas tiu, ne na dojci .
Jel su ti rekli da je dobrocudna promena ?

Ja koristim garnier 48h antiperspirant i super mi odgovara.

< Poruku je uredio Mala Elena -- 25.9.2014 10:10:02 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:12:56   
Klarita
Problem je upravo u antiperspirantu, jer kako samo ime kaze, oni sorecavaju znojenje. Tash, uzmi samo dezodorans, odnosno, bocicu na kojoj pise dezodorans, ne i antiperspirant, bilo kog proizvodjaca.
D rzim N dok mu se zgreje kasica, pa cu vam pisati jos.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:13:12   
bubulence
i ja sam imala cvor ispid pazuha, sada u martu sam isla na uz grudi pa usput i tu pregledaju. a na uz sam trazila da idem bas zbog bolova ispod pazuha i povremenog ‘sevanja‘ u grudima.
receno mi je da imam upaljeno tkivo koje se pojavilo zbog dezodoransa, stikova i brijanja.
prestala sam da koristim te gluposti nekih 10-15 dana dok se cvoric nije povukao i sada opet koristim ali samo stik, neki garnier sensitive. mada isto poslednjih dana osetim da me boli ispod pazuha ali to sada povezujem sa grudima, mozda blagim nadolazenjem mleka itd..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:17:59   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena


Jel su ti rekli da je dobrocudna promena ?




Nisu, dok ne izvade. Ima tema "Pregled dojki", pisala sam tamo.

Čula sam da ima Sebamedov dezodorans koji je kao bezbedan. user posted image


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:21:17   
mirkam
I meni se dešava s vremena na vrijeme da osjetim bol ispod pazuha,al ja sve mislim da je to od svakodnevnog brijanja user posted image Koristim Dove onaj klasični već dugo.Ranije sam koristila stilove,ali sam negdje pročitala da oni nikako nisu dobri jer direktno zapusavaju pore dok dezodoransi to ne rade.Ko će ga znati user posted image Ja se od porodjaja jače snimim a ranije skoro i da nisam,al Dive mi je za sada ok.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:29:41   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Peace*

Čula sam da ima Sebamedov dezodorans koji je kao bezbedan. user posted image



Siguran po šta Tašo?


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:33:33   
nata11
Neznam da li sam vec pisala meni se od antiperspiranta pojavile bile kao kuglice ispod pazuha. Ja se prepala, ispalo da ustvari znoj nije imao gde da izadje pa se sakupio. Tako da nevolim bas dezodoranse ali opet ne moze se bez njih. Ujutru stavim veoma malo stika ili kreme. Kada sam kuci ne stavljam nista.

_____________________________





(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:34:48   
Peace*
Ne znam Trćo, ja se nikad nisam udubljivala u sve to... amonijak recimo user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:35:33   
Anarunika
Stikovi i roll-on nisu dobri, od njih se zapušavaju pore. Mene počne da boli ispod pazuha čim počnem da ih koristim. Sada koristim Reksonu -pure cotton ili clear aqua jer su mi najdelotvornije protiv "neprijatnog mirisa" da se fino izrazim a ne ostavljaju trag na odeći i nemam osećaj da mi je mokro ispod pazuha.
Međutim , ovog leta sam otkrila najdelotvorniji lek protiv neprijatnog mirisa. Soda bikarbona! Stavim malo na vrhove prstiju i utrljam ispod pazuha. Nema šanse da zasmrdim ceo dan! Međutim i sa njom treba biti oprezan i ne preterivati jer je ona ipak jaka pa može da uništi floru ako se previše koristi.
A što se brijanja tiče , trudim se da se brijem makar na tri dana , ne češće jer i od toga počne da me boli . Pa sad , malo zarastem ali bolje se osećam, u svakom smislu user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:36:38   
Peace*
Nije amonijak nego aluminijum i alkohol. user posted image Plavuša user posted image

KLIK

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:37:07   
Klarita
Tash, "kupujem" taj seba med vec neko vreme i nikako, jer naravno trebam da se set_im kad sam u Le ili Ni, a onda imam precih stvari. Proveri sastav ili jednostavno pitaj u apoteci. Ono sto je bitno je da bude samo dezodorans, nikako antiperspirant ili antitranspisant (mislim da ih tako obeleze ispod naziva). Obicno su antiperspiranti i supstance koje sprecavaju odavanje vode cinkove soli, aluminijumove soli i njih izbegavajte, cak i bebi puder (jer on upravo zapusava pore jer je od tih soli sastavljen).

Za Garnier sam cula iz meni pouzdanih izvora da sadrzi nedozvoljenu supstancu i ja odmah bacih Garnier user posted image a, bio mi je najbolji.

Sad sam opet na Dove (stari, plavi) a, duuuuugo sam lutala. Koristim stik Dove i plus dezodorans, znojim se kao da sam u klimaksu. Na pregled dojki idem tek na prolece, a moram zbog izuvijanih kanala na svakih 6 meseci, jedino sad zbog porodjaja tek kad prodje godinu dana. Imam cesto probadanje i u pazuhu i u dojkama, radila sam vec 5 puta sigurno UZ i pregled...bude sve u redu. Videcemo dalje.

U skoro isto vreme smo objavile postove. Samo da kazem, alkohol iritira kozu, a aluminium sprecava znojenje, kao sto vec napisah.

< Poruku je uredio Klarita -- 25.9.2014 10:39:21 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:47:22   
anita
Ja stik i roll on ne mogu da koristim. Kad ih nanesem pecka me ispod pazuha. Ne odgovaraju mi ni Dove, Nivea. Vec neko duze vreme koristim BU plavo zuti. Od kad njega koristim nemam nikakvih problema.
Pre toga je bilo i crvenilo, peckanje, bol.

_____________________________

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:49:23   
Olga75
odavno ne koristim antiperspirante , koristila sam Eho kremu ali mi je imala neki misris sta li je
obicno se ujutro posle tusiranja "istrljam "sodabikarbonom ispod pazuha i tabane i to je to
dezodorisem odecu user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Dezodorans
25.9.2014 10:50:00   
mati
Ja koristim Nivea stress protect, al nije ko na reklami, nista ne pomaze...user posted image
Brijam pazuhe nocu i izbegavam stavljanje istih do jutra...
A moja drugarica depilira pazuhe, bas sam protiv toga...
Oldzi ima ona Ego krema... Jer si na nju mislila?

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Dezodorans
25.9.2014 13:34:01   
Bibilib
Ja sam koristila Dove pa nisam bila nesto zadovoljna a sada koristim neki koji mi je sestra donela,Nemacki i mogu da vam kazem sigurni ste 48 h user posted image user posted image user posted image

_____________________________

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Dezodorans
25.9.2014 13:37:19   
mali_mis
Koristim lady speed stick. Za sada mi je dobar. Ranije sam aromaco (lush), ali mi se u trudnoci smucio miris, pa je zavrsio kod mame.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Dezodorans
25.9.2014 13:38:43   
emicaa
Ja godinama koristim Rexona dezodoranse i baš sam zadovoljna.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Dezodorans
25.9.2014 13:58:29   
Olga75

IZVORNA PORUKA: mati
Oldzi ima ona Ego krema... Jer si na nju mislila?

e , daa Ego a ne Eho user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Dezodorans
25.9.2014 14:02:57   
Anoniman
Ne volim dezodoranse, imaju mi napadne mirise, samo roll-on,i to sada koristim onaj garnier novi nije los..

Peace moja sestra je imala taj problem kao ti, samo sto se njoj stvarao cvor ispod pazuha, ali ona je opsednuta mazanjem i dezodoransima, a ja sam citala da njhova preterana upotreba nije preporucljiva,jer izavivaju rakuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.9.2014 14:05:08 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 22
   RE: Dezodorans
25.9.2014 17:07:03   
Žapkić
Ja se, posle vantelesne, znojim kao slon!

Koristim "Ctrue" onaj Gold i taj mi je do sad najbolji

_____________________________

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Dezodorans
25.9.2014 17:08:57   
Ivanka 75
Za moju kožu je Dove zakon, onaj black dress friendly.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Dezodorans
25.9.2014 17:11:29   
Sanjalica1980
IZVORNA PORUKA: Žapkić

Ja se, posle vantelesne, znojim kao slon!

Koristim "Ctrue" onaj Gold i taj mi je do sad najbolji


I ja se bas znojim a sada kako sam trudna smrdim na teske metale user posted image

Stalno sam kuci pa se perem ali mi samo parfem pomaze ispod pazuha

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kupaći kostimi za trudnice
photo
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...
Torbe M&M - unikat u originalnosti
Reč, dve o tome kako nas mašta i kreativnost ispune i donesu satisfakciju... Predstavljamo vam umetničku radionicu Torbe...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here