|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prvostepena komosija
3.3.2020 19:53:28   
LukaVini
Draga zene, citam sada vasa iskustva oko produzetka porodiljskog. Da li neko zna da li su bar blazi prema deci koja su nastala VTO? Ako vec mucenje od vezbi i odlazak u Sokobanjsku od 3 meseca rodjenja ne pomaze😔. Hvala unapred na odgovorima.

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Prvostepena komosija
5.3.2020 4:21:08   
na cekanju
Pozdrav mame,uglavnom sve sto citam o prvostepenoj komisiji najvise je vezano za fizijatra,mene zanima kako se odnose prema nekim drugim problemima ?Sta se desava kod poremecaja govora,ponasanja ,nocnih strahova,preponske kile...mi imamo dve godine i nekih problema u ponasanju,krenuli smo u kralja Milutina gde su nas zatrpali pregledima koje trebamo obaviti,psiholog,deciji psihijatar,fizijatar..zatim nas ceka eeg ..i jos pregleda,da sad ne nabrajam Ja sam imala dve godine porodiljskog ali je on tek sas primljen za tretmane logopeda..da li neko ima iskustva sa ovakvim problemima i da li ste dobijali ili culi da su produzavali na osnovu toga?

Svaka informacija bi mi znacila.

(odgovor članu LukaVini)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Prvostepena komosija
5.3.2020 12:10:28   
lesli


IZVORNA PORUKA: LukaVini

Draga zene, citam sada vasa iskustva oko produzetka porodiljskog. Da li neko zna da li su bar blazi prema deci koja su nastala VTO? Ako vec mucenje od vezbi i odlazak u Sokobanjsku od 3 meseca rodjenja ne pomaze😔. Hvala unapred na odgovorima.





Nisu. Imam dete od godinu i po, VTO, trudnoca sa velikim komplikacijama, dete hipertonicno, kasnilo sa motorikom (ali postiglo do izlaska na komisiju skoro sve sto treba), tortikolis, deformitet stopala...i odbise me ko nista. Prvostepena je bila grozna, drugostepena normalna, ali istog misljenja.

(odgovor članu LukaVini)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Prvostepena komosija
5.3.2020 12:35:20   
Ana RR
Drage mame, molim vas da pišete u već postojećoj temi klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Kako se pravi beba u jednom afričkom plemenu
Roditelji su ti koji odlučuju da li će i kada imati dete, ali dete u stvari samo bira svoje roditelje i pronalazi put do...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here