|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
17.12.2012 11:13:06   
nela79

IZVORNA PORUKA: tegetbraon

hvala puno user posted image

do sad sam bila skroz opustena ali kako se termin blizi pocinje panika da me hvata, mada ne brinem kako mogu tolike zene da prezive to moci cu i ja user posted image

u sustini mi je jedino bitno da beba bude dobro i konacno da vidimo da li je decak ili devojcica user posted image


Sasvim normalno se osjecas. Ne mozes biti totalno opustena, ali vjeruj babicama, slusaj sta ti govore na porodjaju i ima sve da prodje cas posla user posted image
Kako je to lako pricati kad sam to odavno proslauser posted image

(odgovor članu tegetbraon)
Direktna veza do poruke: 1551
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
17.12.2012 13:12:06   
tanjicak79

IZVORNA PORUKA: tegetbraon

evo i mene ovde :) procitala sam dosta korisnih stvari od vas ali posto ce beba uskoro, trebala bi 28. ali se ja nadam ranije jer mi nije nimalo lako sa "stomacicem" (posebno kad pokusavam da vezem pertle)

celu trudnocu sam vodila u DZ i moja Dr je stvarno super, neke sam analize radila u NF (ali samo zato sto sam morala,jer je 90% njih bilo jako neprijatno prema svim pacijentima), ali zelim da se porodim na Zvezdari jer sam cula stvarno super stvari.

Da li je problem sto ni jednom nisam isla tamo? (cula sam da nema potrebe)
Nadam se prirodnom porodjaju,do sad nije bilo nikakvih problema,pa me zanima da li se dobija nesto protiv bolova u toku porodjaja posto mene nesto svasta boli pa sam prilicno sigurna da ce i to "bolucka"

A i sto se tice stvari za nosenje,zanima me to oko spavacica,posto ja imam jednu jedinu pa da li da kupujem odmah ili sta? da li se dobija tamo? ostalo mi je jasno,peskir,bade mantil,papuce,carape,maramice,t.papir,stvarcice za licnu higijenu... pomozite ako nesto bitno propustam, mada znam da mogu sve da mi donesu u krajnjem slucaju

malkice mi je frka,znate kako je, prva beba pa ne znam bas ni sta me ceka :)

hvala vam unapred

Tegetbraon, lepo što si se odlučila za Zvezdaru i mislim da se nećeš pokajati.

Što se tiče spavaćica imaju ih, ali su u prilično tužnom stanju (bez dugmića, a neke su i pocepane). Ja sam za drugi porođaj obukla svoju i nisam je nešto uflekala. Zapravo, uflekala sam je posle porođaja, ali pošto je pamučna, kući su je oprali na 90 stepeni i bila je opet kao nova. Bitno je da te spavaćice koje ćeš koristiti posle porođaja imaju veliki V izrez, ili da se kopčaju na dugmiće ili da su na preklop, pa da ti budu što jednostavnije za dojenje.

Nisi spomenula mrežaste uloške, a to moraš pod obavezno i to odmah dva pakovanja.

Što se tiče lekova protiv bolova u toku porođaja ja ih nisam dobijala, ali nisam ih ni tražila. Ja sam primenjivala tehnike disanja u toku kontrakcija i one su mi pomogle da ih "preguram". Ako razmišljaš o epiduralnoj anesteziji to se onda moraš dobro raspitati direktno u bolnici i to pre porođaja na nekom pregledu. A čini mi se da se pregled mora zakazati lično ili da nekoga pošalješ (barem su tako ženice pisale ovde, prelistaj malo prethodne postove).

Posle porođaja, protiv bolova od epiziotomije su najbolji diklofen čepići i njih možeš sama da poneseš.

Ako se još nečega setiš da te zanima, slobodno pitaj.

(odgovor članu tegetbraon)
Direktna veza do poruke: 1552
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
17.12.2012 13:39:29   
tegetbraon
:) znam za mrezaste uloske,spakovala sam vec 2 a imam i 2 rezervna kuci za slucaj da zafali da donesu :)

a ja sam inace mislila da uzimam epidural ali sam pocela da se premisljam pa jos uvek nisma nista uradila po tom pitanju,a znam da bi trebala to da odlucim jos koliko danas da ne bude da nema vremena posle pa nema biranja :) mada sto kaze moja mama sve sto je prirodno je najbolje za sve

jedino sto znam je da ne bih kao ja da biram lekara tamo jer sam stvarno cula super stvari za sve tamo a i generalno imam srece sa svim lekarima tako da ne brinem :)

mada cak iako sam pomalo neobavestena i neodlucna ne bih se bunila da mi pukne sad vodenjak :) beba je postala nemilosrdna :D

hvala na pomoci

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 1553
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
23.12.2012 21:57:43   
coldice
Jel neka ima iskustva sa porodjajem u kadi uz prisustvo muza? Mitrovic mi je samo rekao da je potrebno da su mi u redu brisevi. Jel znate koliko treba da su stari i da li mi treba jos nesto? Jel znate mozda da li je povecana navala na kadu, znam da je pre skoro niko nije hteo.

Meni je termin 2. marta, ali je beba veca za 2 nedelje pa ce verovatno biti u februaru.

(odgovor članu tegetbraon)
Direktna veza do poruke: 1554
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
25.12.2012 12:34:45   
crazymama
po mojim saznanjima i onome sto sam mogla da procitam na netu iz tudjih iskustava, porodjaj u kadi u gradskoj bolnici nije toliko popularan i retko koja zena ga trazi, samim tim doktori i nemaju puno iskustva u tome... na jednom forumu je zena pisala da se porodila u gradskoj na zvezdari i da je zelela porodjaj u kadi, medjutim oni su je drzali u vodi dok se nije otvorila, a kad se otvorila, prebacili su je na porodjajni sto da se porodi. znaci, nemoj da zamisljas da je to kod nas kao u svetu, da ti lezis i uzivas, a beba samo ispliva iz tebe user posted image
a to za briseve je tacno, treba da uradis i koprokulturu.

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu coldice)
Direktna veza do poruke: 1555
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
26.12.2012 13:26:25   
coldice
Hvala crazymama user posted image

Znam da se provede max 2 sata u kadi i da kad se otvoris prelazis na sto. Kadu mi je preporucio kolega koji je prisustvovao zeninom porodjaju pre par godina. Dr Mitrovic nema nista protiv kade, a ja bih volela da se sto pre otvorim, malo me prestravljuje mucenje i otvaranje po 20 sati. Moja sestra se poradjaja u Frontu, i otvarala se 17 sati. A cula sam da su tad i najveci bolovi. Kad krenu naponi i izlazak bebe da to sve brzo ide. Ja bih svakako da izbegnem epi, a opet ne bih da prodjem ko bos po trnju, da se promene 3 smene dok sam na stolu i da mi ne-daj-Boze zapadne crvenokosa ostrokondza user posted image

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 1556
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
28.12.2012 10:32:44   
tanjicak79
IZVORNA PORUKA: coldice

Jel neka ima iskustva sa porodjajem u kadi uz prisustvo muza? Mitrovic mi je samo rekao da je potrebno da su mi u redu brisevi. Jel znate koliko treba da su stari i da li mi treba jos nesto? Jel znate mozda da li je povecana navala na kadu, znam da je pre skoro niko nije hteo.

Meni je termin 2. marta, ali je beba veca za 2 nedelje pa ce verovatno biti u februaru.

Coldice, kada je zakon!
Prisustvo supruga je naravno moguće bilo da koristiš kadu ili ne, jer čim te uvedu u porođajnu salu, može i suprug od tada da bude sa tobom. A kada se nalazi u porođajnoj sali. On samo mora da ima uredne briseve grla i nosa ne starije od mesec dana (čini mi se, ali se raspitaj).
Ja sam u prvom porođaju koristila kadu. U poslednjem pregledu još dok sam bila u sobi za odmor bila sam otvorena oko 4-5 cm i posle nekih pola sata sam ušla u kadu. U kadi sam bila nešto više od sat vremena i za to vreme sam se skroz otvorila i počeli su mi naponi. Pisala sam već ranije u ovoj temi više puta o kadi i o mom iskustvu, prelistaj malo.

(odgovor članu coldice)
Direktna veza do poruke: 1557
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.1.2013 14:02:18   
cupka_1
super je sto je moguce prisustvo oca, ko to zeli naravno, ima opciju. ja nisam sigurna, pa bih volela da cujem od onih kojima je muz prisustvovao, da li je to pomoglo, ili odmoglo? ima i pozitivnih i negativnih strana cini mi se.
epidural sam cula da je sada besplatan, sto je opet super. jedino sto im se ostali testovi placaju (dabl i sl.) i to isto koliko i u privatnim ordinacijama, ali to ne mora tamo ni da se uradi.
kazu da je bebi frendli super i da se obavezno uzme ko ide, pa sada razmisljam o svim tim opcijama...

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 1558
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
30.1.2013 15:33:59   
tanjicak79
Cupka, bebi frendli je sada obavezan u gradskoj, da tako kažem. Nekad je bio samo na drugom spratu i sobe su bile dvokrevetne. A sada je i na prvom i na drugom spratu, s tim da su sada svuda trokrevetne sobe.

Bebe se dohranjuju 5 puta na dan, ako se majkama još nije uspostavila laktacija. Poslednja dohrana je negde oko ponoći, a prva ujutro oko 5h (ako sam dobro zapamtila). Što se tiče pedijatrijskih sestara, ima ih od najdivnijih na svetu, pa do ne baš tako divnih. Iskreno, mislim da bi mogle malo više da pruže pomoći i saveta oko dojenja, naročito prvorotkama.

(odgovor članu cupka_1)
Direktna veza do poruke: 1559
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
3.3.2013 12:10:50   
Sanja90
Zene jel moze pomoc???Svuda sam trazila nesto o domu zdravlja-zvezdara na forumu ali nisam nasla i ne znam gde da postavim pitanje,a jako mi je hitno. Naime,moram da prebacim karton na ginekologiju u domu zdravlja-zvezdara,to je u ulici Olge Jovanovica 11 kod cvetkove pijace,jer sam se preselila a to mi je najblizi dom zdravlja. Da li mi mozete reci koji je najbolji ginekolog tamo,meni su preporucena 2 ginekologa,neki dr.Smiljanic i dr.Tanja(zaboravih prezime mislim da je Zdravkovic ili tako nesto),hocu samo da mi vode trudnocu tamo,a porodila bi se u Visegradskoj,jer sam se tamo porodila 2x.Da li smeju da ovi sa Zvezdare daju uput za Visegradsku? Molim za pomoc jako mi je hitnouser posted image

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 1560
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
3.3.2013 12:33:35   
Sanja90
Molim vas jel moze neko da mi pomogne i odgovori na predhodni post?user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1561
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
3.3.2013 13:03:39   
nela79

IZVORNA PORUKA: Sanja90

Zene jel moze pomoc???Svuda sam trazila nesto o domu zdravlja-zvezdara na forumu ali nisam nasla i ne znam gde da postavim pitanje,a jako mi je hitno. Naime,moram da prebacim karton na ginekologiju u domu zdravlja-zvezdara,to je u ulici Olge Jovanovica 11 kod cvetkove pijace,jer sam se preselila a to mi je najblizi dom zdravlja. Da li mi mozete reci koji je najbolji ginekolog tamo,meni su preporucena 2 ginekologa,neki dr.Smiljanic i dr.Tanja(zaboravih prezime mislim da je Zdravkovic ili tako nesto),hocu samo da mi vode trudnocu tamo,a porodila bi se u Visegradskoj,jer sam se tamo porodila 2x.Da li smeju da ovi sa Zvezdare daju uput za Visegradsku? Molim za pomoc jako mi je hitnouser posted image


Sanja ja mogu mozda jedino da ti odgovorim na zadnji dio posta. Ja sam recimo iz Sremcice a poradjala sam se oba puta na Zvezdari. U DZ ti daju uput za porodiliste koje odaberes, tako da to nebi trebao da ti bude problem.
Valjda ti je bar ovo od pomoci

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1562
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
3.3.2013 13:13:37   
Sanja90
Jao hvala ti puno,ovo me je i najvise mucilo,a ovih dana prebacujem karton pa sam mislila da mozda nece hteti da daju uput za drugo porodiliste. Uh...sad mi je lakseuser posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1563
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
4.3.2013 15:38:49   
Meggie
Sanja,sto se uputa tice-ne znam.Mislim da nece biti problema.Ako uspes uguraj se kod Smiljanica najbolji je tamo.Verovatno ce ti ponuditi drDjakovica(Milan Djakovic)jer je uvek slobodan posto covek nema pojma,izbegavaj ga u sirokom luku.pozzuser posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1564
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
4.3.2013 15:43:34   
Sanja90
doktor Smiljanic a? Definitivno idem kod njega,jednoj mojoj komsinici je nasao miom u trudnoci na onom starom UZ crno-belom dok neki dr.na onom novijim nisu mogli,pa kad su ga nasli zaprepastili seuser posted image hvala punouser posted image

(odgovor članu Meggie)
Direktna veza do poruke: 1565
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
27.3.2013 15:23:41   
pseudoana
Drage trudnice i mame,
procitala sam temu od prve do poslednje stranice i odlučila da se ovog puta porodim na Zvezdari. Hvala vam svima na korisnim informacijama, mnogo mi znace. Samo jedna sitnica mi nedostaje, pa vas molim da mi odgovorite privatnom porukom - da li neko od dobrih dr sa Zvezdare radi privatno, ko i gde (adresa, tel, email)?
U desetoj sam nedelji trudnoce, a knjizica mi nece biti overena na vreme da u DZ obavim prvi UZ pregled, niti da dobijem uput za Zvezdaru.
Hvala unapred na svakoj informaciji!

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 1566
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
27.3.2013 16:19:43   
danica011
Od srca ti preporucujem dr. Djakovica,on je meni vodio trudnocu,i iznela sam je evo do 37 nedelje vec.Sto se tice dr. Smiljanica ne dopada mi se,od njega sam prebacila karton kod Djakovica zato sto sam imala 2 spontana a i covek radi privatno i samo salje na privatne analize.Kod Smiljanica svaka mladja devojka ima kondilome i on ce ti od srca preporuciti da dodjes kod njega da ti uradi privatno za 100eur.Dok kod Djakovica se nista ne radi privatno vec drzavno na sta imas pravo.Veliki pozz.Mada iskustva su razlicita,ja govorim za sebe i par drugarica koje su imale isto iskustvo sa Smiljanicem.
Meggie nije tacno da Djakovic ne radi nista,cak mislim da ima vise pacijenata od Smiljanica.

(odgovor članu pseudoana)
Direktna veza do poruke: 1567
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
27.3.2013 17:48:25   
pseudoana
Nazalost, jos uvek ne mogu da odgovaram na PP, jer sam nova na forumu. Mnogo ti hvala, Nela :-)

(odgovor članu danica011)
Direktna veza do poruke: 1568
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
27.3.2013 18:11:39   
Sanja90
Ja sam sad kod Smiljanica mogu reci da sam vrlo zadovoljna sa njim,covek zna znanje i veoma je prijatan i komunikativan,vecina zena sa opstine Zvezdara ga hvale(mislim na one koje su bile kod njega i vodile i trudnocu,a znam ih bas dosta,samo u mom komsiluku ima preko 10).Ja sam danas bila kod njega i covek je extra. Kazu da on, doktorka Nikolic i jos jedna dr.(zaboravih joj prezime) da su najbolji tamo,a da od ostalih treba da se bezi.

_____________________________

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu pseudoana)
Direktna veza do poruke: 1569
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
27.3.2013 18:18:43   
dunja RR
pseudoana, trebalo bi da možeš da odgovaraš na pp, ne postoji takvo ograničenje na forumu, iako si nov član.

Dobrodošla user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pseudoana)
Direktna veza do poruke: 1570
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
28.3.2013 15:33:02   
debelica73
E evo i mene. Prvi porodjaj je bio pre 10 god u Visegradskoj i sve sam zaboravila. Zanima me kakva je procedura na Zvezdari, zna li neko. NPR. pukne vodenjak, dodjes u bolnicu i onda: dozvoljavaju li unos torbe ili mora u kesama (to sam negde cula), mozes li koristiti svoje papuce i spavacicu, moramo li imati mrezaste gacice- kazu da negde ne daju da se nose obicne gace uopste posle porodjaja, sta bese treba uzeti za bradavice da se mazu da ne bi ispucale....i ajde pomozite sta jos bese vrlo bitno. Secam se da mi je neko na prvom porodjaju dao pametan savet da obavezno ponesem plasticne papuce ako se budem tusirala...Evo sad cujem za koprokulturu, jel to obavezno za sve i gde se vadi.... AJDE POMAGAJTE, sta jos sem gomile mrezastih ulozaka user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1571
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
28.3.2013 16:03:00   
Sanja90
Ja sam se poradjala 2x u visegradskoj i ovog puta cu tamo,ali ono sto znam da u svim porodilistima traze mrezaste uloske,mrezaste gace(ne sme obicne) mislim da mozes poneti svoju spavacicu(ja sam nosila 2 spavacice,a ponela bi i bilo gde drugde da se poradjam) plasticne papuce za kupatilo,a mozes i obicne za setnju,svoj peskir,cetkicu za zube,pasta,neutralni sapun,ako se poradjas prirodno ponesi nesto za klopu i vodu. E sad jedino ne znam to za kese,mislim da je to glupo skroz,ja sam u visegradskoj nosila torbu.

_____________________________

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu debelica73)
Direktna veza do poruke: 1572
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.4.2013 13:58:16   
tanjicak79
Debelica73, evo odgovoriću ti redom na pitanja, a i dodaću sve čega se setim.

- Svoje stvari možeš i u koferu da doneseš, niko ti neće ništa reći, ali ipak gledaj da ti "prtljag" ne bude pretežak, jer ipak sama sve nosiš od prijema u porodilištu, pa sve dok se ne porodiš (mislim, dok budeš menjala lokacije u porođajnom bloku). Kako torba uglavnom stoji na podu, koristi neku koje ti neće biti žao da se isprlja.
- Obavezno ponesi jedne plastične/gumene papuče za tuširanje i jedne za šetnju kako ti je i Sanja napisala (ove druge ti mogu naknadno doneti).
- O spavaćicama sam već pisala u nekom ranijem postu, kao i o posteljini. Možeš da koristiš svoje spavaćice, a na raspolaganju su ti i bolničke, ali su u malo jadnom stanju, kao i posteljina koja je baš bila deficitarna pre 8 meseci.
- Nošenje bilo kakvih gaćica posle porođaja, ako je rađena epiziotomija nije preporučljivo, da bi se rana što bolje sušila. Inače, sem za vreme vizite, možeš koristiti gaćice koje želiš, ako te ne vide babice ;)
- Za bradavice je najbolji lanolin, jer se ne mora skidati-saprati pre podoja (Mum Care ili MultiMum), a za dojke ulje za masažu dojki Happy Mama (ono se mora očistiti sa dojki pre podoja). Sve možeš naći u aksi.

- Od dokumenata i nalaza dobro je imati sledeće stvari:
   -overena zdravstvena knjižica,
   -lična karta,
   -krvna grupa (ova tri dokumenta treba da su na isto prezime),
   -uput za porodilište,
   -vaginalni i cervikalni bris, ne stariji od mesec dana,
   -nalaz na HBs antigen,
   -koprokultura i urinokultura nisu obavezni, ali je dobro da ih uradiš zbog sebe i bebe,
   -poslednji nalaz krvne slike.

Prve četiri stavke su zaista neophodne, a sve ostalo je opciono. Kad uđeš u deveti mesec, tvoj ginekolog će ti reći šta sve treba od analiza da obaviš i daće ti upute. Sve sem nalaza na HBs antigen možeš uraditi u Domu zdravlja, a za HBsAg ti treba uput za Gradski zavod za javno zdravlje Beograd (Bulevar despota Stefana 54a).

Osim dva pakovanja mrežastih uložaka (za prvi dan) još ponesi:
bade mantil, toalet papir, sapun, pribor za ličnu higijenu, jedan veći i jedan manji peškir, manje vlažne maramice, labelo, mobilni telefon, punjač, malu plazmu i sokić (da dođeš sebi posle porođaja), plastičnu čašu, diklofen čepiće (protiv bolova), ako ti još stane u torbu, i jedan podmetač za krevet. Nije loše da ti kasnije donesu i par tetra pelena, ako ti mleko bude curilo da možeš da se "umotaš". Za bebe se dobijaju svaki dan tetra pelene za široki povoj, ali nisu opeglane. Bebe koriste takođe i bolničke benkice ili bodiće i švedske pelene.

Za bebu treba samo da pripremiš jedno manje pakovanje jednokratnih pelena, vlažne maramice i pavlovićevu kremu. To ne nosiš kad budeš išla da se porađaš, već ti donose posle porođaja. Sve što ti bude trebalo tih par dana dok si u porodilištu mogu ti doneti lično tvoji za vreme posete ili van vremena posete mogu ti ostaviti stvari na prijemu kod dežurne babice (samo da obeleže za koga je, u kojoj sobi i na kom spratu).

Znam da sam bila preopširna, ali se nadam da će ti pomoći ove informacije.

(odgovor članu debelica73)
Direktna veza do poruke: 1573
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
1.4.2013 14:07:36   
Sanja90
tanjicak svaka cast,ja se pola toga nisam setilauser posted image Da, to se zove pune informacijeuser posted image user posted image

_____________________________

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 1574
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
2.4.2013 10:08:25   
debelica73

Draga tanjicak79, da si mi ziva i zdrava. Nemas pojma koliko si mi pomogla user posted image

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Značaj gvožđa tokom trudnoće
Tokom trudnoće, potrebe za gvožđem se povećavaju jer se volumen krvi povećava radi podrške rastućoj bebi. Takođe, gvožđe...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here