|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 53 54 [55]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
1.2.2019 8:15:55   
vonavoj
Jutro.Ljidho,jesi blesava!Maraj,daj joj da sisa normalno,smes sve sto i malom dajes..probiotik obavezno i orosal,supice.Inhaliram M.potpuno sam ukocena,pun mu nos,pa je cvileo,plakao svako malo..u 8 mu dala cepic,38.6.Glupavi toplomeri digitalni mi pokazao 37.2..uzmem ovaj sa galijumom,38.6..da odlepim..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1351
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
1.2.2019 8:27:01   
Maslacak15
Dobro jutro. Maraj da brzo prodje ili bar popustiuser posted image . Kod nas je isto prilican haos pa ne stizem da se javim. Prekjuce ujutro posto je temperatura pocela da prebacuje 40 odvedem A kod pedijatra on uradi neki ambulatni bris ( kit) , ona pozitivna na RSV ( respiratorni sincicijalni virus). On tu digne frku i kao da odemo u bolnicu. Ja pitam lepo ima li bakterijske supra infekcije, kaze jok. U uvo je kao gledao, ja ne znam sta je gledao ( ne zna ni on sam retroaktivno ) kaze nema. Ja onako sludjena aj kad kaze da odem u taksi pravac... Kad iz levog uha krece da curi gnoj , ogromne kolicine, to u zivotu videla nisam, sigurno supena kasika... smrdiiii :( U bolnici , otitis media ko kuca. Nisu ni uspeli da pogledaju unutra jel se sve slivalo. Dadose mi amoksicilin, saturacija kiseonikom bila odlicna, ona ne kaslje mnogo. Objasnili su mi da RSV smatraju kriticnim kod dece mladje od 6 meseci, ona je ipak velika i teska tako da ne ocekuju probleme ali su duzni da mi preporuce hospitalizaciju posto me moj llekar poslao. Tu sam potpisala da idem kuci jer stvarno ne videh razlog da tamo sedim. Dobih amoksicilin za uvo. Ide polako na bolje iako sporo. Temperatura se vraca samo ne ide vise do 40. Ona sirota kad proradi cepic i kad nema bolove ona je solidne volje, set_ka se igra..... I da bice bas pricalica i to je mnogo slatko. Non stop trtlja i melodijski ponavlja. I to vec zvuci " gde je deda" ( kad pricamo sa mojim tatom na askajpu) iako sam ja sigurna da ona ne prica u smislu da to razume 100% ali ponavlja tj izgovara nesto sto stvarno zvuci "gde je deda"user posted image . Ili peva ajaja jajjaja kad joj pevam razbole se lisica. I tako se druzimo... Idem u 10 do pedijatra, kojeg nenormalno grize savest. OCe da je poslusa jos jednom zbog pluca.
Inace joj niko nije vadio krv (!) i takodje interesantno niko nije predllozio bilo kakvu vrstu inhalacija. Kazu ne daju.. Samo kapi za nos, 3 puta dnevno.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1352
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
1.2.2019 9:04:08   
IvanaSK RR
Drage mame, selimo se u februar
Klik

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1353
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 53 54 [55]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 53 54 [55]
Idi na:







Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here