|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 2:13:45   
Didy
Idi, bre, Bubi, mani se principa! Kad je more u pitanju, pristajem na sve kompromise, samo da se osolim. 😁



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 301
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 11:20:01   
Filadendronka
Bubi, nema sanse da bas sve uklopis da ti odgovara, a cak i kad se to desi uglavnom deca diktiraju sve ostalo. Ja se ovog leta i ne okupah kao covek, zato sto je J hteo stalno da bude uz mene. A to podrazumeva suv kupaci, tako da sam more vise gledala nego konzumirala. 🙃 Meni nedostaje ono sto sam cesto radila, a to je ustajanje u cik zore i set_nja obalom. Sad je sa decom to nemoguca misija. Takodje dolaskom dece su nam prioriteti bliza destinacija i polupansion, zato sto znam da smo svi sigurno mirni po pitanju hrane i onda mozemo sta god zelimo. Samo da ne idem po marketima i smisljam sta cemo da jedemo. Mi cemo opet Hanioti, isti hotel. Prvi put idemo na isto mesto, ali ok. Planiramo obilaske na sve strane, samo da smo zivi i zdravi. 

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 302
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 13:39:05   
branki*
bubi,mi isto putujemo nocu iskljucivo i mm takodje ne pravi pauzu.stanemo u makedoniji da sipa gorivo i jos jednom na 15 min i to je.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 303
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 14:10:35   
mama Jo
Joj mi smo pre neki dan gledali Pefkohori, mm nasao neki super smestaj, na samoj plazi, smestaj je ono sto se uklapa u ono sto zelimo. Sad nisam bas odusevljena Pefkohorijem, ali moze da prodje. Rekli smo jos ove god.cemo tako da biramo, sledece egzotika 😁

Nego, taj smestaj smo gledali preko Nikane, a mogu li ja npr.direkno njima da pisem za smestaj, kako to ide? Nismo nikada direktno tako rezervisali.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 304
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 14:30:42   
vonavoj
Mama jo,direktno ume da bude jeftinije..i svi traze avans..e.sad,ko ima strah od toga,ne usudjuje se..Ja sam 2 puta tako uplacivala..ove godine nam gazdarica nije trazila avans,jer nas poznaje.Ja sam vec pisala za tu nocnu voznju,nema sanse vise .lepo prespavamo u Makedoniji,25e,imamo duze dan,svi odmorni dodjemo na more. 

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 305
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 15:09:22   
MasnaMasnica
Mi sada krecemo 3 dana ranije,iznajmila sam  nam apartman u srcu Atine na 2 noci.

Da je obidjemo lepo. I onda pravac more  Elafonisis🥰🥰🥰.U povratku razmatramo Solun na noc da odmorimo.

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 306
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 17:09:05   
bubulence
Mama jo, da nije Foni u pitanju? Meni se vila i lokacija jako svidjaju ali guuzvaaaa, meni bi odgovaralo pusto ostrvo, da smo samo mi na plazi i niko vise. 


(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 307
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 17:23:10   
dunja RR
Fil pusti molim te link na hotel, čini mi se da si bila zadovoljna?
Ja pojma nemam gde ćemo, ali uopšte nemam predstavu, znači sve je u opciji od Rodosa do Atosa, i između.

Von, sinoć sam istraživala Atos, i koliko vidim Jerisos svi hvale kao najkompletniji u tom delu, ali naiđoh na par postova, gde pišu ljudi da se u Jerisosu u moru nalazi neki pepeo iz nekih rudnika u okolini (kamioni nasipaju), a taj pepeo kažu kancerogen, i da Grci godinama protestuju protiv toga, na Halkidikiju i u Atini, da li znaš nešto o tome? Baš mi se dopao Jerisos, sve dok to nisam pročitala ..


IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Bubi, nema sanse da bas sve uklopis da ti odgovara, a cak i kad se to desi uglavnom deca diktiraju sve ostalo. Ja se ovog leta i ne okupah kao covek, zato sto je J hteo stalno da bude uz mene. A to podrazumeva suv kupaci, tako da sam more vise gledala nego konzumirala. 🙃 Meni nedostaje ono sto sam cesto radila, a to je ustajanje u cik zore i set___nja obalom. Sad je sa decom to nemoguca misija. Takodje dolaskom dece su nam prioriteti bliza destinacija i polupansion, zato sto znam da smo svi sigurno mirni po pitanju hrane i onda mozemo sta god zelimo. Samo da ne idem po marketima i smisljam sta cemo da jedemo. Mi cemo opet Hanioti, isti hotel. Prvi put idemo na isto mesto, ali ok. Planiramo obilaske na sve strane, samo da smo zivi i zdravi. 



_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 308
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 17:31:50   
dunja RR
Žene, nešto mi u glavi, prošle godine mi jedna RR drugarica reče, nikad više smeštaj na plaži, na Halkidikiju. Oni su bili u nekom super hotelu, ali kaže toliko se prepala, kada su bile one oluje prošle godine, bukvalno kaže su se tresli da ih ne poklopi talas, jer im je smeštaj bio u hotelu na plaži, a nisu smeli da maknu jer je padalo svašta okolo. Kakvi su vaši utisci po tom pitanju, jer ja nikada nisam letovala na Halkidikuju, i nema iskustva sa tim nevremenima, jedina oluja koja nas je zadesila je ona pre 3 godine, kada je bio haos, da li beše u Toroniju, bilo je i na Tasosu, a mi smo tada bili prekoputa na Limnosu pa nismo baš drastično prošli, tamo je bilo nešto blaže, samo jedan dan je bila kiša i bez kupanja. Ali ove godine bi mooožda nešto na plaži tražila, ako se odlučim za Halkidiki ili Tasos. Mada pooojma nemam gde.
Ja bih najradije Pelion.

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.1.2020 17:32:45 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 309
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 18:17:53   
vonavoj
Ispisala sam post i nestao.to je bilo pre 9 godina..
user posted image Grka ima najvise.ne bi i dalje tu letovali..pretpostavljam da su resili problem..a to je i otvoreno more,struje to nose svuda..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 310
   RE: Letovanje 2020.
19.1.2020 23:21:22   
bubulence


IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Bubi, nema sanse da bas sve uklopis da ti odgovara, a cak i kad se to desi uglavnom deca diktiraju sve ostalo. Ja se ovog leta i ne okupah kao covek, zato sto je J hteo stalno da bude uz mene. A to podrazumeva suv kupaci, tako da sam more vise gledala nego konzumirala. 🙃 Meni nedostaje ono sto sam cesto radila, a to je ustajanje u cik zore i set__nja obalom. Sad je sa decom to nemoguca misija. Takodje dolaskom dece su nam prioriteti bliza destinacija i polupansion, zato sto znam da smo svi sigurno mirni po pitanju hrane i onda mozemo sta god zelimo. Samo da ne idem po marketima i smisljam sta cemo da jedemo. Mi cemo opet Hanioti, isti hotel. Prvi put idemo na isto mesto, ali ok. Planiramo obilaske na sve strane, samo da smo zivi i zdravi. 



A ja deci svake god spremala da jedu 😂. Nas dvoje u restoranu a njima uglavnom spremim sama da znam sta jedu. Nema sanse da bih ove god dala Urosu nesto iz hotela, restorana... Ali to mi je najmanji problem. Ne kuvam mu pasulj 😁. Njih dve jedu, sada su velike. Znas kako, do sada nismo oset_ili decu na odmoru... U putu spavaju, na moru su ok, sve normalno... Kupaju se, igraju u pesku. Mi smo svaki put do sada bas uzivali, a mladja cerka nije imala ni 6 meseci kada smo otisli na more, sledece god imala 18meseci... Ma, bas uzivanje, ali videcemo hoce li tako biti i sa Ukijem, ipak je decak. Sto se tice smestaja, ako placam hocu da je cisto, oooobaaaveeezno da ima veliku terasu, da je blizu plaze ali nikako na plazi (jednom sam bila smestena na plazi i nikada vise), da nije guzva jer to onda nije odmor, sto se tice kafica, restorana i ostalog ne mora uopste da ih bude samo da je sto manja guzva.. I eto, toga u Grckoj nema a da je cena do 800, maksimalno 1000e za apartman ili do 1500 za hotel

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 311
   RE: Letovanje 2020.
20.1.2020 8:49:27   
mama Jo
Cek, sta se to desilo u Jerisosu?

Bubi, koji su tvoji razlozi za ne smestan na samoj plazi?

Fil, koji je bese hotel u Haniotiju u koji idete?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 312
   RE: Letovanje 2020.
20.1.2020 10:34:39   
bubulence
Mama jo jednom smo bili smesteni na plazi u Gr, reko dana buka, galama ne moze da se odmori. Nocu se skupljali na plazi, svirali, pili, vikali, ni jedno jutro pre 4 nismo mogli da spavamo 


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 313
   RE: Letovanje 2020.
20.1.2020 21:27:13   
Filadendronka
Mi idemo u Grand Otel ponovo. Neke sobe imaju ogromne terase, a neke opet skroz male. Mi smo prosle godine uboli premiju, odlicno je sve bilo. 
IZVORNA PORUKA: mama Jo

Cek, sta se to desilo u Jerisosu?

Bubi, koji su tvoji razlozi za ne smestan na samoj plazi?

Fil, koji je bese hotel u Haniotiju u koji idete?



(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 314
   RE: Letovanje 2020.
20.1.2020 21:36:25   
mama Jo
Razumem bubi, i nama se to par puta desilo ali nista strasno, nije nam smetalo.

Fil, hvala pogledacu. Mada mm svaki dan dolazi sa nekim novom idejom 😂
Ovo za pefkohori su Harmony apartmani.
A danas je nasao neku super ponudu za Tasos.
Mi smo izgleda bas neodlucni 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 315
   RE: Letovanje 2020.
20.1.2020 22:44:39   
branki*
JaoO.meni se bas sad ide.jedva čekam. Gde god.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 316
   RE: Letovanje 2020.
22.1.2020 22:21:25   
Didy


IZVORNA PORUKA: dunja RR

Žene, nešto mi u glavi, prošle godine mi jedna RR drugarica reče, nikad više smeštaj na plaži, na Halkidikiju. Oni su bili u nekom super hotelu, ali kaže toliko se prepala, kada su bile one oluje prošle godine, bukvalno kaže su se tresli da ih ne poklopi talas, jer im je smeštaj bio u hotelu na plaži, a nisu smeli da maknu jer je padalo svašta okolo. Kakvi su vaši utisci po tom pitanju, jer ja nikada nisam letovala na Halkidikuju, i nema iskustva sa tim nevremenima, jedina oluja koja nas je zadesila je ona pre 3 godine, kada je bio haos, da li beše u Toroniju, bilo je i na Tasosu, a mi smo tada bili prekoputa na Limnosu pa nismo baš drastično prošli, tamo je bilo nešto blaže, samo jedan dan je bila kiša i bez kupanja. Ali ove godine bi mooožda nešto na plaži tražila, ako se odlučim za Halkidiki ili Tasos. Mada pooojma nemam gde.
Ja bih najradije Pelion.
 


Mi smo te godine u to vreme bili na Tasosu. Tamo nije bilo oluje. Jedan dan se nismo kupali, ali smo dan iskoristili da obiđemo ostrvo, tako da ga ne računam u izgubljen dan. Sećam se da smo bili u manastiru i gledamo iznad Sitonije pijavica, imamo i sliku. To je te godine kad je Torini stradao.Prošle godine su moji brat i snaja bili u Sartiju kad je bilo nevreme, sa susedne vile krov odleteo. Ja nešto o tome ne razmišljam kad idem, ali činjenica je da se već par godina ponavlja sličan scenario na Halkidikiju.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 317
   RE: Letovanje 2020.
23.1.2020 15:26:01   
branki*
mene isto strah ovo sto didy pise.3 godine unazad na halkidikiju isti scenario...nama pretrose godine za dlaku izmaklo,pogodio nam se termin,prosle godine smo bili dalje,pa je bilo ok,a brat je isto prosao katastrofa.
mm sad gleda da idemo u tursku avionom,kaze dosadila mu grcka.ja sam za,mislim meni je ok i bugarska,samo da je 15 dana.taman se naviknem,a ono moramo kuci.to more nam je ionako jedino sto imamo od zadovoljstva.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 318
   RE: Letovanje 2020.
23.1.2020 16:03:45   
dunja RR
Von, ja sam ovo o Jerisosu i kancerogenom pepelu videla u postu koji je neko napisao pre par dana, zato mi je frka (a da nije toga što pročitah, Jerisos mi super zvuči), jer taj neko kaže da ti protesti traju i dalje, već godinama, vidi, piše da i dalje kamioni bacaju taj kancerogeni materijal na plažu pored Jerisosa, u nekom mestu Stratoni:

user posted image

user posted image


IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ispisala sam post i nestao.to je bilo pre 9 godina..
user posted image Grka ima najvise.ne bi i dalje tu letovali..pretpostavljam da su resili problem..a to je i otvoreno more,struje to nose svuda..



< Poruku je uredio dunja RR -- 23.1.2020 16:17:09 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
   RE: Letovanje 2020.
23.1.2020 16:37:57   
vonavoj
Ja nisam videla crne zastavice..a ni crni pesak,pepeo..zaista ne znam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 320
   RE: Letovanje 2020.
23.1.2020 16:42:34   
dunja RR
Ne znam, čovek je rekao vidiš da i on sam tamo letuje, ali da je svestan da situacija nije bezazlena čim ti protesti meštana i dalje traju.
A ova žena što je postavila pitanje nisam ja čisto da se zna, nego i ona ko ja, svideo joj se Jerisos, a onda naišla na taj podatak o jalovini i pepelu.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 321
   RE: Letovanje 2020.
25.1.2020 20:11:58   
dunja RR
Didy, kako se zove beše ono mesto na Tasosu koje si nam ranije preporučivala, tj. gde ste bili čini mi se? I vila?

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 322
   RE: Letovanje 2020.
25.1.2020 23:01:17   
Didy


IZVORNA PORUKA: dunja RR

Didy, kako se zove beše ono mesto na Tasosu koje si nam ranije preporučivala, tj. gde ste bili čini mi se? I vila?



Dunja, mislim da sam ti pisala na pp ovde na rr pre par godina. Smeštaj je Studios ChrissiCHRISSI

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 323
   RE: Letovanje 2020.
26.1.2020 7:38:44   
jess021
Dunja, meni se taj smeštaj bas svideo ali nemaju slobodan apartman u periodu koji nama odgovara. Bas sam se skoro dopisivala sa Didy. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 324
   RE: Letovanje 2020.
27.1.2020 19:59:26   
dunja RR
Hvala puno Didy još jednom!

Jess, meni je i smeštaj ok, ali mi se više od samog smeštaja dopada rekla bih mesto, pozicija, plaža u Skala Sotiros. Zapravo iz svega što mi ej Didy ispričala i svega štom iščitala, na Tasosu bih birala baš ovo, ako se sada ili nekada odlučim da odem.
Iskreno, ide mi se avionom sa bebom, ali sam ograničena na 10 dana (jedino na Rodos se može avionom 15 dana, ali nije mi on za malu bebu), osećam da mi sada treba više, jako naporna godina je iza mene, porođaj, umor, bolesti (moja pre svega, dečije standardno), puno posla.
Ako se odlučim da idem busom, tj. kombijem (voze i do izabranog smeštaja na Tasosu), novčano će me izaći ne puno manje od aviona, ali bar nisam ograničena na 10 dana.

Nego bre, ove bliže destinacije sa kojima nemam iskustva se sada već rasprodaju, mora se tu brzo delati, ako već nije kasno.


Ako se odlučim za avion, mislim da jedino Skiatos ispunjava sve što želim, osim onin nedostižnih 15 dana. Eh, čarteri..


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here