|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
21.1.2021 13:58:47   
dunja RR
Les, nemam vezu, ali probaću da se prlibližnije raspitam.

Zvala sam ovu školu gde idu naše komšije, i kažu da kod njih potpadamo, i da 1.4. kreće upis, ali da moram odmah čim krene da odreagujem jer oni za 2 dana popune ceo kapacitet, i posle nema upisa više. Još ne znaju da li će upis biti lično ili ielektronski, nadaju se da će se znati negde početkom marta.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 376
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
21.1.2021 15:01:34   
Ivanka 75
Iskreno, mi trazismo odredjenu uciteljicu pa nas napusti posle 2. razreda.
Jedno odeljenje rasformirase posle 1. razreda, raspodelise decu po ostalim odlejenjima. Posle Ivino odeljenje dobi novu uciteljicu u trecem, njima druga ucitlejica, nekima treca po redu...
Gledaj samo da se uciteljica zadrzi, da nije neka leteca ko ove nase.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 377
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
25.1.2021 22:18:36   
Didy
Najbliža škola je uvek najbolja škola po meni. Ona u koju će moći da ide s drugarima iz zgrade i iz komšiluka i s kojima će se igrati napolju posle škole. 

Moj predlog - posavetuj se s pedagogom ili psihologom za učiteljicu. Reci kakvo ti je dete i da ti naspram toga predloži učiteljicu. Oni mogu prilično dobro da ocene dete u tih deset_ak minuta koliko provedu s njim. A te priče "dobra učiteljica" - možda ona tvom detetu uopšte ne odgovara. Moja svekrva npr. je u generaciji ona za koju se roditelji uvek otimaju i važi za najbolju među njih 6. Uvek ima roditelja koji je posle gnjave, žale se, njihovom detetu ne odgovara... Ona samo kaže - Ja vas nisam birala, nego vi mene. I to jeste tako. Ako baš hoćeš da čuješ savet, nađi osobu koja ima slične poglede na to šta je dobra učiteljica. Nekome je ona koja je stroga, drugome je ona koja je blaga. Nekome je ona koja malo traži, drugima je ona koja mnogo traži od dece...

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 378
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
26.1.2021 7:04:19   
vonavoj
Tacno didy,skroz se slazem..

Za skolu pogotovo,evo zaova jr birala "najbolju" skolu i uciteljicu,detetu 1km udaljenu,a na 100m ima drugu,i prevarila se..em uciteljica otisla,em dete nece samo u skolu,treci razred,nema nikog od drugara...pa je prebacila opet u trecu,sad je 800m,opet ne sme sama,nema drustvo,birali super ucitelja pa razocarani..Kad roditelj upropasti deci i detinjstvo i pocetak skole...Za uciteljicu isto postupak,kazem proceniti vi za koju je,ja ne znam uciteljice i kako rade...necu da budem kriva ako ne odgovara mom detetu,a popularna je..

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 379
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
26.1.2021 7:54:52   
Misha i Ljisha
Uvek najblizu mi tako birali i gimnaziju 😁 brat i ja. Hteli prirodno matematicki smer. Jovina gimnazija bila preko puta autobyske stanice gde nam je stajap bus. Nismo se zeznyli ni za osnovnu ni za srednju. Najbliza je po meni uvek najbolje resenje


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 380
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
28.1.2021 14:27:34   
branki*
u Beogradu je to mozda drugacije,vrv ima prestiznijih i ambicioznijih skola,tako da,ko moze da vozika dete tamo amo,sto da ne bira.kod mene je sve manje vise slicno,ima jedna gde ima puno roma,ali ona nam je najdalja ionako,ova koja je bizu nas je velika,najveca i najnovija.i da nije,isla bi u nju,jer svekrva zivi odmah pored,pa ce nakon casova morati da je uzima kod sebe dok mi ne stignemo ,ne biramo uciteljicu,gde se padne,bitnije mi je da njeni drugari neki budu sa njom,jer sam cula de cela ta garnitura koja uzima prvake ok.mada ima i posebna temauser posted image
ne pripremamo se jos nista,,zna poneko slovo i tako,ne izgovara l i r pravilno,ide kod logopeda,i tako...sve u svemu,ne pripremamo se jos nista.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 381
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
28.1.2021 17:32:06   
emicaa
David krece u avgustu u predskolsko.Na formularu sam naglasila da bude u grupi kod uciteljice kod koje i Dora isla.Nju znam,znam koliko je fina prema djeci.I on je vec i sigurno ce mu biti lakse.

Za skolu nisam ni imala izbora.Ovo je manje mjesto sa jednom skolom.Sve tri grupe iz predakolakog su spojene u jedno odjeljenje i odredjena im je ucitelja.Da dodam da sam jako zadovoljna njom.Stroga je ali pravedna,i uvjek spremna da pomogne djetetu,mogu je nazvati kad god hocu.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 382
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
28.1.2021 20:47:25   
dunja RR
Da i ja sam išla u 6. gimnaziju koja mi je najbliža (7 minuta hoda), iako sam imala dovoljno bodova i za dosta jaču 5. gimnaziju, koja je ispod Tašmajdana, znači nekih 20-ak minuta hoda. Lomila sam se i na kraju ipak izabrala bližu, i nije mi žao.


Nama je problem, pisala sam, taj da nam je zgrada podjednako udaljena od 4 škole. Recimo da uzmem šestar i napravim krug a da je u centru naša zgrada, dodorivao bi taj krug 4 škole, skoro jednako.
Ja sam išla u to školu na Crvenom Krstu, kao i moj srednji brat, i ja mislim da je ona nama podjednako udaljena kao i ova škola koju sam zvala, i čija mi sekretarica reče da mi toj školi i pripadamo, jer nam je bliža tipa 100m od ostalih (oni su merili, i gledala je mapu sa mojom zgradom), Razlika je što do moje škole mora da se pređe Bulevar (mi i živimo na Bulevaru, ali sa druge strane, ne ka Krstu), a do ove druge ne mora da se pelazi Bulevar, jer je ta na istoj strani Bulevara kao i mi. I možda najvažnije, ta druga ja na istoj opštni kao mi, jer je naša zgrada na granici Zvezdare i Vračara, moja škola pripada Vračaru, a moja zgrada Zvezdari, kao i ova druga škola Moguće da to nije bilo bitno onomad kada sam ja bila školarac. Elem, malo me strah, jer mi ta žena reče, kada sam zvala, 1. i 2. aprila je upis, i moraćete da budete brzi, jer mi zatvaramo upis čim se popune kapaciteti, nekad i posle 2 sata od početka upisa, pa makar živeli kapija pored škole, tada se nećete moći upisati. Šta to znači, da ja treba da spavam 31.3. ispred škole, da prva budem na redu, ili šta? I šta ako upis bude elektronski, oni mogu uvek da objave da nema mesta, kao kada kupujem karte za Zvezdara tetaar, čim otvore online prodaju, nakon 3 sekunde je 90 % sale rasprodato.



Nije mi jrsno sada, šta ako se desi da ne upadnemo, recimo, u tu školu, gde se onda upisujemo kada za upis u neku od preostale 3 škole koje su nam isto blizu, treba molba ako želimo da dete ide u njih jer im ne pripadamo teritorijalno (dalje su od pve prve za malko metara), a molba se već sada predaje. Ali ja ne želim da pišem molbu sada jer ne želim te 3 škole, želim ovu kojoj pripadamo, a u koju možde nećemo upasti, ako ne budem dovoljno brza, kako mi rekoše.


Nije mi jasno gde bi smo se onda upisali, jer bi smo u tom slučaju izvisili za sve 4 škole.

I moja komšinica mi reče da je pre upisa otišla na razgovor sa direktorom, onako, informativno (nije imala nikakva vezu). Jel to direktori praktikuju, da odem onda i ja, nekad, u februaru npr.



IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Uvek najblizu mi tako birali i gimnaziju 😁 brat i ja. Hteli prirodno matematicki smer. Jovina gimnazija bila preko puta autobyske stanice gde nam je stajap bus. Nismo se zeznyli ni za osnovnu ni za srednju. Najbliza je po meni uvek najbolje resenje





< Poruku je uredio dunja RR -- 28.1.2021 20:55:04 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 383
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
28.1.2021 21:30:31   
Tiziana
Dunja koja je to skola toliko popularna da se kapacitet popuni za jedan dan?

Mi smo u istoj ulici gde je skola, ali nismo na istoj opstini😀 imamo skolu 2 ulice ispod nas koja je mozda malo bliza, ali nismo hteli tamo jer smo isli u vrtic koji je kod nase skole i svi drugari su isli tamo. 
Nama zaista niko nikakav problem nije pravio. Mi skolu vidimo sa terase. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 384
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
28.1.2021 21:44:42   
milicicak
Dunja, ne mogu da te ne upišu u školu kojoj teritorijalno pripadaš! To su gluposti! Ti samo treba da predaš dokumenta a oni nek vide kako će da upisuju decu. I pravilo je da se prvo upisuju deca sa teritorije škole pa onda oni koji su pisali molbe. Tako da nema šta da brineš


(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 385
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 0:00:40   
dunja RR
Škola je Ivan Goran Kovačić, nalazi se odmah pored Oaze, luksuznog stambenog komplkesa gde žive razni "poznati".

Ja kad sam bila klinka, ta škola nije uopšte nije važila za neku dobru, ali izgleda da je postala popularna od kada se poznati tu naseliše.
To mi je rekla i jedna naša Ringerajka, njen sin tu ide jer im je najbliža, i kaže da se mnogi upisuju preko veze jer važi za jednu od najboljih u gradu. Do tada pojma nisam imala, jer su moje prve komšije upisale bez problema.



IZVORNA PORUKA: Tiziana

Dunja koja je to skola toliko popularna da se kapacitet popuni za jedan dan?

Mi smo u istoj ulici gde je skola, ali nismo na istoj opstini😀 imamo skolu 2 ulice ispod nas koja je mozda malo bliza, ali nismo hteli tamo jer smo isli u vrtic koji je kod nase skole i svi drugari su isli tamo. 
Nama zaista niko nikakav problem nije pravio. Mi skolu vidimo sa terase. 




_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 386
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 0:21:29   
dunja RR
Mili, veruj mi, sada sam se vratila da pročitam poruku moje komšinice, prva vrata do nas, koju mi je poslala pre nekoliko dana, njen sin je 3. razred u toj školi kojoj pripadamo, i bukvalno u poruci piše od reči do reči, isto to što je meni ta sekretarica škole rekla kada sam zvala. Znači isto sve su komšinici rekli pre 3 godine, ali potpuno isto - da makar živeli prekoputa škole, neće se upisati ako se škola popuni, a brzo se popunjava i upis traje samo 2 dana, maksimalno.

Meni je to isto rekla sekretarica direktora, znači odgovorno lice, ona to verovatbo govori svima koji nazovu, nije nikakva tajna, zato se i čudim, kako sve funkcioniše tamo. Ja nisam imala pojma da to tako ide. Ali eto znaci su postojali, kada mi je naša Ringerajka to rekla, njena ćerka sada isto kreće u prvi razred.
Ja sam tada shvatila ozbiljno njene reči, jer je dobro znam.

I iako sam se lomila u koju školu da krenemo, više sam vukla na moju, dok mi ova sekretarica nije rekla da pripadamo Ivanu G.K.

A drugari iz vrtića su svi većinom ka Lionu, ne verujem da će iko ići u I.G.K, takva je i moja sudbina bila, skoro niko iz vrtića nije išao u Sinišu, svi su mahom u Jelenu. pokušala sam da saznam gde će ići većina drugara S , i sito mislim da će većina u Jelenu na Lionu, ta škola me ne interesuje, nikada nisam osećala pripadnost tom kraju, iako je dosta mojih komšija, pa i moja braća od ujaka koja su živela na 10 metara od mene, tamo su išla,. Uvek sam osećala da smo bolje znanje dobili u mojoj školi, a mislim da mogu dobro da procenim to, jer sam imala veliki uzorak. A sad, sigurno se dosta promenilo za ovih 30 godina, ali kažem, ne osećam se delom tog kraja gde je Jelena. Iskreno, ja sam uvek sebe smatrala detetom sa Crvenog Krsta verovato zbog škole, a sada će mi dete najverovatnije ići u školu kod Vuka. I nekako mi žao što neće u moju :(

Znate šta, obići ću ja i moju školu, da malo istražim, pa šta i ako mora da prelazi Bulevar, vodićemo ga mi.



Ne znam da li sam vam dobro objasnila, nama je svaka od ove 4 škole, na istoj udaljenosti, približno, mada su Jelena i Veljko ipak za nijansu dalje, od Siniše i Ivan GK. A sve 4 su na potpuno različitim delovima Zvezdare / Vračara. I nijedna nam nije blizu, takav nam je položaj zgrade do svake treba bar 10 minuta, dečijeg hoda.

I ne znam da li sam ja frik, ja ću sigurno decu voditi u školu dugo, strah me. Naš komšija od 8,5 godina ide sam u školu, a kažem vam, nije nam uopštre blizu škola, mi smo 2. ulica od Đerma ka Lionu, a škola je ispod Više poslovne, ta udaljenost.
Da li je preterujem kada mi zvuči čudno što dete od 8,5 prelazi samo, (ide Bulevarom, znate i sami kakva je gužva uvek na Bulevaru), ovu rutu?


IZVORNA PORUKA: milicicak

Dunja, ne mogu da te ne upišu u školu kojoj teritorijalno pripadaš! To su gluposti! Ti samo treba da predaš dokumenta a oni nek vide kako će da upisuju decu. I pravilo je da se prvo upisuju deca sa teritorije škole pa onda oni koji su pisali molbe. Tako da nema šta da brineš





_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 387
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 0:26:51   
dunja RR
E da, komšinica mi je napisala u toj poruci, ne znam da li spomenuh, da u IGK upisuju svu decu, nevezano iz kog dela grada, pa ko prvi devojci, njegova je..izgleda da to pravilo važi u opoj školi a nije mi jasno zašto. Neko mi je spomenuo da je škola unutra ekstra sređena, da imaju neke donacije ko zna od koga, ali mene to nešto i ne zanima, evo sada se tek setih toga, da li mi je komšinica rekla, ne sećam se.
Nisam bila unutra pa ne znam da li je istina.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 388
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 0:32:20   
dunja RR
Mislim da bi se lako odlučila da nam je neka od ovih škola bar na 5 minuta udaljenosti...
Danas sam prošla pored Miodragović škole, za tu školu su mi savetovali da izbegavam, a sada razmišljam, ona nam je isto tu u krugu, na skoro jednakoj udaljenosti. Toliko škola nam je na 10 minuta.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 389
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 7:42:26   
milicicak
Dunja, moraš da odlučiš što pre jer za svaku školu kojoj teritorijalno ne prioadaš moraš da pišeš molbu koju predaješ nekad sad.


A to da zatvaraju upis za dva dana je glupost, predaja dojumenata traje od tad do tad i ne funkcioniše po principu ko prvi devojci njemu devojka. Ja verujem da ti je sekretarica tako rekla ali škola je u obavezi da prvo upiše sve predškolce koji joj teritorijalno pripadaju pa tek onda one koji su pisali molbe. Ja znam ljude koji su se fiktivno prijavlhivali na tuđe adrese da bi im deca išla u školu koju žele. A kad je T kretala u prvi razred, bila je frka svima koji ne pripadaju teritoriji škole jer je u generaciji bilo puno dece ali su ipak svi upisani jer su otvorili još jedno odeljenje. Ako ti budu pravili probleme preti inspekcijom, na to se odmah primore i sve bude kako treba.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 390
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 8:17:51   
Tiziana

Ja stvarno nikada necu razumeti zasto bi bilo ko upisivao decu u skolu koja nije blizu i u koju moraju da ih voze.. Kod nas je to isto slucaj. Kad vidim kako se guraju automobilima ispred skole da pokupe decu, pitam se gde zive.

Tata jednog druga mog sina kaze meni jednom prilikom, blago vama kako brzo stignete u skolu. Mi krenemo u pola 9 od kuce (kad idu popodne u skolu, u normalnim uslovima, kada ih vodim u boravak) ostavim njih i ja u 9h stignem na posao. A oni iz Rakovice dolaze u centar u skolu, a covek radi na NBgd.. 

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 391
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 10:07:32   
IvanaSK RR
Iskucah post i izbaci me. Suzi,identična situacija je kod nas u skoli,pisem posle.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 392
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 12:50:47   
dunja RR
Hvala drage, nadam se da će biti ok.

Ivana, videh link, znači haos i kod vas.



AA za preglede za upis, koda nas se krećeu januaru, evo danas saznah. Znam da ste mi pisale da negde od februara, negde na proleće, a zamislite ovde od januara.

Ja mislila rano je. Jutros smo bili u DZ na zalivanju šestica, i pita me dr da li sam donela potvrdu za upis u školu, ja reko ne, nisam još krenula, nisam ni bila kod pedijatra, tek planiram - S za školu da uzmema šta treba i M da vodim na MMR. Kaže mi zubarka ma kakvi rano, ceo januar nam dolaze za upis u školu, uveliko. Kaže mnogu si već sve odradili, logopeda, oftamologa ..i ostalo.

Ništa, pokušaću da zakažem čim pre kod naše dr. pedijatra, da pokupim šta treba.

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.1.2021 12:51:55 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 393
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 15:17:20   
branki*
dunja,kad kazes sinisa,je l to skola sinisa nikolajevic,kod parkica kod crvenog krsta?mi smo tamo svaki dan kad smo u bgd..user posted image user posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 394
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 15:47:12   
Ivanka 75
Dunja, trebalo bi kad orijavis dete u prvi razred da ti daju papir na kome se upisuje sistematski.


Ja zaboravi na to skroz. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 395
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
29.1.2021 16:01:16   
dunja RR
Da, to je moja osnovna :)

Videla sam skoro neku peticiju da hoće na mestu parkića da grade neki kompleks zgrada, pa su se roditelji pobunili.

IZVORNA PORUKA: branki*

dunja,kad kazes sinisa,je l to skola sinisa nikolajevic,kod parkica kod crvenog krsta?mi smo tamo svaki dan kad smo u bgd..user posted image user posted image



_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 396
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
30.1.2021 10:08:01   
IvanaSK RR
Pee sedam ipo godina sam ja sina normalno upisala u nasu skolu. Haos je krenuo dve,tri godine posle. Poznanik je upisivao svoju cerku,drugi dan konkursa i nije bilo mesta. Sin mu je vec isao u tu skolu,bio je drugi razred. Znam da ih je posle tuzio. Teritorijalno pripadaju toj skoli.
Letos je upis bio online. Nekoliko dece iz komsiluka je krenulo prvi razred. Oni roditelji koji su poslali prijave odmah ujutru cim je krenuo konkurs su upisali decu. Komsinica je poslala oko pola dvanaest i vise nije bilo mesta,posle joj javili. A inace bilo je problema da prijava nece da prodje.
Očigledno da nemaju prednost ni teritorijalno ni po tome sto je nekom dete vec u skoli.
Kao što si videla na linku roditelji su dolazili nocu i zauzimali red 🙄

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 397
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
30.1.2021 10:15:52   
Ivanka 75
Boze Ivana, pa zar imaju dusu da, razdvoje bracu i sestre 😡


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 398
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
30.1.2021 10:31:22   
Tiziana
Ivana, to je strasno!Nekada je moralo da se ide po propadnosti, nema da biras. Ja sam zivela na opstini Stari Grad, moj deo ulice je pripadao Starom Gradu, drugi deo Savskom vencu, a prva paralelna Vracaru. Ja sam morala da idem u skolu na Starom Gradu isko du mi skole sa ove dve druge opstine bile blize! 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 399
   RE: Upis prvaka i pripreme za polazak u skolu
30.1.2021 11:20:48   
IvanaSK RR
Jeste strasno. I za dve godine kad budem macu upisivala vec razmišljam sta cu raditi.
Ove price su iz prve ruke i sto posto znam da je bilo tako. Ko zna koliko jos je bilo slicnih.
Mene uopšte ne cudi to sto Suzi pise za tu skolu. 
Ako bas zeli tu skolu znaci treba da dodje u toku noci da zauzme red ili da salje online ujutru cim krene i da se moli da prijava prodje odmah.

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ide zmija - VIDEO!!!
video
Malo zabave za najmlađe
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here