|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Parasoftin čarape
14.2.2022 14:25:04   
Didy
Da li je neko koristio? 

Ja sam ih uzela jednom i bila su mi posle skroz glatka stopala, pete, sve... Malo ružno izgleda tad kad se guli ta mrtva koža i otpada, ali posle su mi bile lepe, tako da ne preporučujem da ih koristite leti kad nosimo sandale i papuče i idemo bosi.Prošlog proleća sam uzela opet da sredim tabane pred leto i katastrofa mi je bilo. Prvo me je peklo kad sam ih stavila, a posle mi se koža sa celog tabana gulila i istanjila skroz, bolelo me kad hodam. Ne znam gde sam pogrešila 2. put i zašto mi je 1. put savršeno uspelo. 
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Parasoftin čarape
14.2.2022 14:40:34   
Ana RR
Didy, nisam koristila baš Parasoftin već kupim povremeno neke koje nađem u DM. Čisto onako za negu. Letos se kuma zeznula i pre mora je koristila baš Parasoftin pa se čitavo vreme na moru ljuštila user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Parasoftin čarape
14.2.2022 16:48:28   
dddaca
Koristtila sam neke druge, u DM sam ih kupila. Bile su jeftinije. Isto sadrze kiseline, ali ne secam se da me je peckalo. Posle par dana stopala su pocela da se ljuste i to je trajalo par dana. U pravu ste, uzasno izgleda, ali posle je koza bila savrsena. Sad sam kupila opet neke u DM, ali ove su izgleda za negu, a ne za piling.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Parasoftin čarape
15.2.2022 0:35:31   
Didy
E, moraću da vidim te iz DMa za negu, verovatno nije baš tolika kiselinčina. 

Ana, da, to baš ružno izgleda dok se sve ne izljušti.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Parasoftin čarape
26.2.2022 7:50:15   
Duškić
Nisam ih koristila ali mogla bih.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Parasoftin čarape
3.3.2022 8:32:34   
QueenJ
Ja sam kupila, kao i prošlog proleća MBeauty,  brend Koreanske kozmetike. Malo su jeftinije, a rade isto. Ovih dana ću baš da se "obujem". Jeste gadnjikavo kad počne da se guli koža, tada sam i spavala sa čarapama na nogama. 🤣 Ali sam bila baš duuugo mirna.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Kakve sve bakterije donosimo iz šopinga?
Svi volimo šoping! I dok bezbrižno isprobavamo novi bikini, haljinu, šešir ili ruž za usne, presabiramo koliko smo ušted...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here