|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
21.12.2009 16:12:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica

IZVORNA PORUKA: OTI

katjice,
nemam dovoljno informacija od tebe povodom ovoga...:Ali ja ne mogu da ti kazem da je to prolazno ili da je kriza i da ne brines...Mozda sam okrutna ali ...
Zavisi sta je u pitanju i kako se ti osecas duboko u sebi, intimno, u svojoj dusi..

Sa mojim bivsim deckom (boze koliko sam ga volela i ziveli smo zajedno 3,5 godine) sam ja pocela da osecam da ne moze dalje..Nisam prihvatala to, odbijala sam, grdila sebe sto se tako osecam, mislila: Ajde budi srecna, kakvih ima...
Ali uzalud. Nas dvoje smo hteli razlicite stvari ali one BITNE
Ista smo generacija i on je za mene bio nezreo.

Ali mi smo se razilazili po vaznim pitanjima:
ja sam radila on nije niti ga je interesovalo da nadje posao, da pocnemo da stvaramo nesto...Faks je oduzio, bolelo ga uvo...Samo je uzivao...Ja sam radila po ceo dan i placala nasu hranu, nasu kiriju..njegovi su slali novac ali ja sam htela da OBOJE RADIMO i da budemo samostalni/
Mislila sam da cu moci da ga promenim i trudila se dve godine...Nista.
Ja sam htela dom, jednog dana porodicu...Ja sam htela da se trudimo pa ako nemamo nemamo ali da se oboje trudimo..
Ali ne..Ja ustanem u 6h odem na posao, vratim se oko 17:30 a on tek ustao.

Trosio je moje pare (grozno ovo zvuci, znam) na koncerte, na odecu na diskove...
A nije hteo da radi i nije hteo da se potrudi ni oko cega.

I ljubav je u meni pocela da se gasi...polako ali sigurno...
Ja sam se zgrozila kada sam se jedno jutro probuidila i pomislila kako ga ostavljam...Sama sam se sebe uplasila...
Ali me ta misao vise nikad nije napustila...

I ostavila sam ga. I nisam pogresila.
Bio je klinac za mene, Bio je parazit, lencuga a ja to ne mogu da trpim. Mogu da podnesem neke druge mane kod svog coveka ali ne i to da ga bas briga za sve i da zivi u oblacima i samo kritikuje sve...a sam nista ne radi.

Sada sam sa muzem koji je 9 godina stariji i potpuno drugaciji...I naravno ima nesuglasica raznih...Ali to nije one tezine...

Nesuglasice su normalne, svadje su normalne, razilazenja su normalna
Normalno je da ti nekad pukne film...Ali duboko u sebi, duboko najdublje...kad se sagledas...to je istina!

OTI, sve ovo je jako slično situaciji u kojoj se ja nalazim. Možda sve ovo traje i duže, ali sam ja tek sada priznala sebi istinu. Plašim se svega, ali mi je i dosta ovakvog života gde se samo ja borim. Teško mi je kada mi kaže da sve što ja želim ima samo u bajkama, a želim samo realne stvari - posao, dom i porodicu, samostalni život, ne želim ništa previše!!!

Katjice, ja sam isto zelela samo osnovno..znala sam da ne mozemo da imamo ne znam sta...ali makar da se zajedno trudimo...ali ne...
Isto mi je govorio da ja preterujem, da nisam normalna..posle raskida je nasao posao, zavrsio vojsku i pozvao me: Bila si u pravu..ivana  ja sam se sredio...molim te da probamo sada...Zaista sam se sredio.
ja sam rekla: meni je drago sto si se sredio i oformio sebi zivot ali zao mi je...Bices dobar za neku sledecu

Katjice, meni je bilo muka da dve godine samo ja jurim, radim razno razne poslove, radim njegove ispita, ucim sa njim, teram ga da nesto uradi ...nece
Rekao je: Ja ne mogu da radim od 8 do 3 i budem korporativni rob...
Jer boze moj, umetnicka dusa...
A ja mogu da radim od 8 do 3, da putujem 35 km na posao i toliko nazad i da donosim platu koju OBOJE trosimo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 26
21.12.2009 16:13:46   
minavb

katjice,
nemam dovoljno informacija od tebe povodom ovoga...:Ali ja ne mogu da ti kazem da je to prolazno ili da je kriza i da ne brines...Mozda sam okrutna ali ...
Zavisi sta je u pitanju i kako se ti osecas duboko u sebi, intimno, u svojoj dusi..

Sa mojim bivsim deckom (boze koliko sam ga volela i ziveli smo zajedno 3,5 godine) sam ja pocela da osecam da ne moze dalje..Nisam prihvatala to, odbijala sam, grdila sebe sto se tako osecam, mislila: Ajde budi srecna, kakvih ima...
Ali uzalud. Nas dvoje smo hteli razlicite stvari ali one BITNE
Ista smo generacija i on je za mene bio nezreo.

Ali mi smo se razilazili po vaznim pitanjima:
ja sam radila on nije niti ga je interesovalo da nadje posao, da pocnemo da stvaramo nesto...Faks je oduzio, bolelo ga uvo...Samo je uzivao...Ja sam radila po ceo dan i placala nasu hranu, nasu kiriju..njegovi su slali novac ali ja sam htela da OBOJE RADIMO i da budemo samostalni/
Mislila sam da cu moci da ga promenim i trudila se dve godine...Nista.
Ja sam htela dom, jednog dana porodicu...Ja sam htela da se trudimo pa ako nemamo nemamo ali da se oboje trudimo..
Ali ne..Ja ustanem u 6h odem na posao, vratim se oko 17:30 a on tek ustao.

Trosio je moje pare (grozno ovo zvuci, znam) na koncerte, na odecu na diskove...
A nije hteo da radi i nije hteo da se potrudi ni oko cega.

I ljubav je u meni pocela da se gasi...polako ali sigurno...
Ja sam se zgrozila kada sam se jedno jutro probuidila i pomislila kako ga ostavljam...Sama sam se sebe uplasila...
Ali me ta misao vise nikad nije napustila...

I ostavila sam ga. I nisam pogresila.
Bio je klinac za mene, Bio je parazit, lencuga a ja to ne mogu da trpim. Mogu da podnesem neke druge mane kod svog coveka ali ne i to da ga bas briga za sve i da zivi u oblacima i samo kritikuje sve...a sam nista ne radi.

Sada sam sa muzem koji je 9 godina stariji i potpuno drugaciji...I naravno ima nesuglasica raznih...Ali to nije one tezine...

Nesuglasice su normalne, svadje su normalne, razilazenja su normalna
Normalno je da ti nekad pukne film...Ali duboko u sebi, duboko najdublje...kad se sagledas...to je istina!

Kao da sam ja ovo pisala!
Devojke sazrevaju mnogo ranije, odgovornije su, razumnije i cesto se mimoilazimo u stavovima sa nasim muskarcima, narocito ako smo slicnih godina.  Katjice, mozda je vreme da odredis koji su ti prioriteti u zivotu, sta zelis od zivota i da li sve to tvoj verenik zaista moze da ti pruzi. Sama si sebi najvaznija, skockaj svoj zivot kako ti mislis da treba a ako se on tu ne uklapa, steta. Ni jednog trenutka nisam zazalila sto sam ostavila decka a on je napravio samo jednu promenu u svom zivotu za sve ove godine-vratio se kod roditelja da zivi. Ja sam uradila puno toga bez njega, a evo sad sam sretna i postacu mama. Dobro razmisli!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
21.12.2009 16:13:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Moj problem je sledeci: ja vodim sve finansije, placam racune, idem u prodavnicu i dr. Posto (i same znate) troskovi zivota su skupi a nasa zajednicka primanja iznose oko 50000 mesecno dogadja se da oko prvog ostanemo bez novca.
E, moj dragi je poceo da mi prebacuje da ja neznam da "vodim kucu" iako su troskovi stana i auta oko 25000 a ostatak razvucem na hranu, gorivo itd. Pukao mi je film (mozda i zbog trudnoce) pa sam plakala celu noc a on je naravno, spavao

najteze mi je padalo uvek kad placem a on spava...kako 'ebeno spava?

Oni poseduju taj gen za spavanje u pogrešnim momentimauser posted image

Uspele ste da me nasmejete user posted image

< Poruku je uredio Katjica -- 21.12.2009 16:14:14 >

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 28
21.12.2009 16:13:56   
Anoniman

Moj problem je sledeci: ja vodim sve finansije, placam racune, idem u prodavnicu i dr. Posto (i same znate) troskovi zivota su skupi a nasa zajednicka primanja iznose oko 50000 mesecno dogadja se da oko prvog ostanemo bez novca.
E, moj dragi je poceo da mi prebacuje da ja neznam da "vodim kucu" iako su troskovi stana i auta oko 25000 a ostatak razvucem na hranu, gorivo itd. Pukao mi je film (mozda i zbog trudnoce) pa sam plakala celu noc a on je naravno, spavao

Ma da se nosi on malo...da izvinu sve dobre zene
Jacagogo, to je moj tata govorio mojoj mami dok ga nije naterala da jednom makar ode u kupovinu na pijacu i prodavnicu i da vidi koliko sve kosta...

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 29
21.12.2009 16:14:17   
Dora

OTI, ne mogu da te mrzim user posted image sve što si mi rekla doživljavam krajnje iskreno! Hvala ti najiskrenije od srca! Sve ovo me muči, ali se plašim i da prekinem jer ne znam šta bih i gde bih user posted image Kao što mi je Gagi rekla user posted image olakšavajuća okolnost je što nismo u braku i nemamo dece, mladi smo, možda jednostavno nismo pravi jedno za drugo. Ja verujem u ljubav, porodicu i toplinu doma bez obzira koliko imali, ali da bude naše, nešto za šta smo se izborili i nešto što smo mi stvorili, ali zar su to bajke? Da li treba da verujem da je bolje da mi deca imaju sve ono što ja nisam imala (jer je moja mama izabrala svoj mir pa makar i po cenu da smo jedva sastavljali kraj sa krajem) i da ja pređem preko svega toga zarad neke finansijske sigurnosti (jer je u ovoj kući princip da sve ide lako bez muke i preko veze) user posted image Možda treba da odem malo do mojih, oni žive 400km gore na severu Vojvodine i da malo odmorim glavu od svega ovoga, da probam da razmislim hladnije glave preko čega mogu da pređem a preko čega ne. Ipak mi je teško da se odlučim šta ću ovde pored njega jer se on ponaša kao da mu ništa ozbiljno nisam rekla - mazi me dok spavam, zove me ljubavi, jedino što on sve radi po kući jer sam rekla da iz inata neću ništa ni da pipnem user posted image Hvala vam devojke user posted image

Istraj draga, ti si skroz u pravu i treba da se boriš za svoje snove jer ako se ne izboriš uvekćeš živeti kako drugi ljudi hoćeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
21.12.2009 16:14:26   
Anoniman

najteze mi je padalo uvek kad placem a on spava...kako 'ebeno spava?

Oni poseduju taj gen za spavanje u pogrešnim momentimauser posted image

E bas tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 31
21.12.2009 16:18:22   
Anoniman
jednom sam ga pitala:
"ljubavi ne pazimo se mnogo sta ako zatrudnim? sta cemo onda?"
Blene u mene kao kreten...

PO meni, oboje treba da se trude ali muskarac mora da vodi racuna o gnezdu!

Ja sam mu rekla;
"ma ne bih se ja ljutila kada ti ne bi imao posao ali da trazis, trudis se...Srbija je ovo znam ja da nije lako ali daj pokazi da hoces, da ti je stalo, da mislis"
Sve o cemu je on mislio je kad ce moja plata i koji disk ovog meseca da kupi...

POsle hiljadu suza, hiljadu razgovora, hiljadu svadja, hiljadu obecanja...Shvatila sam da je takav i da od toga nema nista...
A ja nisam mogla dalje...Prestala sam da ga cenim i postujem i pocela sam da mastam...O tome kako odlazim...Dok nisam otisla...

I ono sto znam sto posto je: ne bi se on samnom promenio...Nikad!!!
ususkao se i dobro mu je...
Sebicni stvor bez ideje o buducnosti...

A mozda mu ne treba zamerati...Mozda je MIna u pravu...Godine-zrelost

Bog  mi je svedok da sam se trudila

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 32
21.12.2009 16:21:30   
Anoniman
Lepo je znati da ne tražim nenormalne i bajkovite stvari koje niko ne može da mi pruži. Svaka čast svima vama što ste uspele da se izborite za svoje snove, svaka od vas nije odustala od sebe, a za to je potrebno puno hrabrosti. Valjda ću je i ja skupiti ako shvatim da se on neće promeniti. Možda sa njim imam finansijsku sigurnost, ali po cenu da nikada nemam onaj mir i pravu iskrenu porodičnu atmosferu sa svim problemima koje ćemo zajedno rešavati user posted image Možda stvarno treba da odem do mojih i ohladim glavu? Ili to može da proizvede i kontra efekat - da mi nedostaje što nije sa mnom i da zaboravim na sve stvari koje me kod njega nerviraju? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
21.12.2009 16:25:56   
Dora
Moraš sama da odlučiš šta želiš. Finansijska sigurnost nije loša stvar. Ja jednostavno nisam takva, ali ima ko jeste i dobro se snađe. Vi ste još mladi, pogledaj ga realno i zadaj mu neke realne ciljeve. Moraš to malo po malo, tako ćeš znati na čemu si. Možda on dečko jednostavno nije dovoljno zreo da krene sam, možda uopšte i nije loš!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 34
21.12.2009 16:26:58   
Anoniman
Sve ovo me muči, ali se plašim i da prekinem jer ne znam šta bih i gde bih user posted image

Draga jel ovo jedini razlog zbog kojeg se dvoumiš...?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 35
21.12.2009 16:30:03   
Dora
Moj brat živi sa mamom. Žive u kući od 200 kvadrata. Naravno da se on ne bi selio iz kuće samo da bi bio "samostalan". Ima mesta da se odvoji. Kad se oženi glupo bi bilo da bude u istom gradu a da plaća kiriju za stan da bi bio "svoj čovek". Naravno, ima 29 god. i misli da je još mlad da ima ozbiljnu vezu i daleko-bilo-brak!user posted image
MM je njegovo godište, deluje neozbiljnije ali je ozbiljniji. Garantujem da bi bio isti takav da ja nisam podvukla crtu!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 36
21.12.2009 16:31:15   
Anoniman

Lepo je znati da ne tražim nenormalne i bajkovite stvari koje niko ne može da mi pruži. Svaka čast svima vama što ste uspele da se izborite za svoje snove, svaka od vas nije odustala od sebe, a za to je potrebno puno hrabrosti. Valjda ću je i ja skupiti ako shvatim da se on neće promeniti. Možda sa njim imam finansijsku sigurnost, ali po cenu da nikada nemam onaj mir i pravu iskrenu porodičnu atmosferu sa svim problemima koje ćemo zajedno rešavati user posted image Možda stvarno treba da odem do mojih i ohladim glavu? Ili to može da proizvede i kontra efekat - da mi nedostaje što nije sa mnom i da zaboravim na sve stvari koje me kod njega nerviraju? user posted image

Ja sam varila svoju odluku mnogo dugo...Jer sam ga mnogo volela, jer zivimo zajedno, jer nisam htela da moji vide da su bili  pravu...jer kod mojih nije bilo mesta da dodjem (baba, deda, tata, mama, brat)..

Mnogo sam se lomila
Kad sam prelomila, rekla sam tati, on je rekao: Dodji kuci dete!!!
Dosla sam kuci. Zbog guzve u stanu trazila sam svoj stan da placam kiriju...
Hvala bogu imala sam posao.
I tata mi je nasao jedan stancic, jeftino za 150 evra a sladak...
I bila sam tamo sama...citala, slusala muziku, razmisljala...A onda se pojavio moj muz..

Da nisam imala pare za stan ostala bih kod mojih...Sigurno..Ali ne i sa bivsim deckom/./

Morala sam mnooogo da lomim u sebi to...Da odluka sazri da nema posle kajanja

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 37
21.12.2009 16:32:32   
Anoniman
OTI user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 38
21.12.2009 16:33:25   
Anoniman
Znam šta znači finansijska sigurnost i koliko je potrebna u životu, znam koliko puta nisam ni pogledala u izlogu radnje nešto što mi se sviđalo samo da mojoj mami ne bi bilo teško što to ne može da mi pruži, ali da li je ta finansijska sigurnost dovoljna user posted image Ja mislim da sam od onih žena koje bi radije imale ništa ali sa pravom osobom, nego sve sa pogrešnom osobom. Možda mi je i to u neku ruku greška... Ne mislim da je on loš momak, mislim da je dobar i u nekim trenucima mi ga je žao jer je to što sada postao sve samo rezultat pogrešnog vaspitanja i ponašanja njegovih roditelja. Žao mi je njega, ali mi je žao i sebe više. Zašto da ja ispaštam za greške njegovih roditelja i vučem ga na svojim leđima? Probala sam da mu zadam neke ciljeve, ustvari oboje smo imali planove i ciljeve šta ćemo i kada ćemo i sada kada je došlo vreme da se sve to polako ispunjava, on je promenio priču, a ja sam se trgla u suzama jer sam protekle 2 godine živela u lažnim planovima i obećanjima user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 39
21.12.2009 16:35:59   
Dora

Znam šta znači finansijska sigurnost i koliko je potrebna u životu, znam koliko puta nisam ni pogledala u izlogu radnje nešto što mi se sviđalo samo da mojoj mami ne bi bilo teško što to ne može da mi pruži, ali da li je ta finansijska sigurnost dovoljna user posted image Ja mislim da sam od onih žena koje bi radije imale ništa ali sa pravom osobom, nego sve sa pogrešnom osobom. Možda mi je i to u neku ruku greška... Ne mislim da je on loš momak, mislim da je dobar i u nekim trenucima mi ga je žao jer je to što sada postao sve samo rezultat pogrešnog vaspitanja i ponašanja njegovih roditelja. Žao mi je njega, ali mi je žao i sebe više. Zašto da ja ispaštam za greške njegovih roditelja i vučem ga na svojim leđima? Probala sam da mu zadam neke ciljeve, ustvari oboje smo imali planove i ciljeve šta ćemo i kada ćemo i sada kada je došlo vreme da se sve to polako ispunjava, on je promenio priču, a ja sam se trgla u suzama jer sam protekle 2 godine živela u lažnim planovima i obećanjima user posted image

Deluješ mi prilično načisto sa sobom!?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
21.12.2009 16:36:03   
Anoniman
OTI, i ja se plašim da se ne pokajem, sedim i čekam, puno razmišljam, ko zna šta me čeka negde drugde, možda prođem još gore nego sada...

Kaliopi, nije to jedini razlog, ali čim sam ga napisala sigurna sam da ima i toga...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 41
21.12.2009 16:37:11   
Dora

OTI, i ja se plašim da se ne pokajem, sedim i čekam, puno razmišljam, ko zna šta me čeka negde drugde, možda prođem još gore nego sada...

Kaliopi, nije to jedini razlog, ali čim sam ga napisala sigurna sam da ima i toga...

...ne možeš da prođeš.Možeš samo da izaberešuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
21.12.2009 16:37:44   
Anoniman
Ja sam bila dosla na ideju i da zovem njegove i da im kazem da prestanu da mu salju...da vidim sta ce onda...

Finansije su vazna stvar...Ali ja sam jedna od onih budala koje ce radije krenuti od jedne kasike sa svojim covekom pa polako...zajedno, sa mnogo napora do druge kasike, kreveta, kuce...

U to vreme, ova pesma...podsetile ste me...

Waitin', watchin' the clock, it's four o'clock, it's got to stop
Tell him, take no more, she practices her speech
As he opens the door, she rolls over...
Pretends to sleep as he looks her over

She lies and says she's in love with him, can't find a better man...
She dreams in color, she dreams in red, can't find a better man...
Can't find a better man
Can't find a better man
Ohh...

Talkin' to herself, there's no one else who needs to know...
She tells herself, oh...
Memories back when she was bold and strong
And waiting for the world to come along...
Swears she knew it, now she swears he's gone

She lies and says she's in love with him, can't find a better man...
She lies and says she still loves him, can't find a better man...
Can't find a better man
Can't find a better man
Yeah...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 43
21.12.2009 16:38:01   
Anoniman

Deluješ mi prilično načisto sa sobom!?user posted image

Tek sam sada shvatila težinu svega što sam napisala user posted image Možda sam i načisto negde duboko u sebi ali se plašim da pustim sve to napolje, ne znam, nemam ja još uvek hrabrosti za sve to user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 44
21.12.2009 16:41:30   
Anoniman
Cekaj Katjice...Nemoj nista preko kolena, sto kaze nas narod...

KAda sam ja osvestila svoje misli (pa sam se usrala od njih samih) ja sam cekala, i dalje pokusavala, cekala da vidim...Trudila se...Razmisljala...Sa njim i dalje razgovarala...

Nemoj nista preko noci. Pusti da sve lepo sazri...

Mene je dotuklo i to sto me toliko uzimao zdravo za gotovo da nije verovao da ja mogu da odem...

A jos nesto...Tada sam se cesto pitala: kada cu naci coveka koji je vec izgradjen? A ne da sam stalno sa klincima od kojih ja napravim ljude za neke druge zene?
jer od one budale je nastao covek jer je mnogo patio...

I onda je naleteo mm...sad sam ja nekad nezrela klinka a on ozbiljan muskarac...user posted image user posted image user posted image

Katjice, sve znam...sve znam...Kao da je juce bilo...a i bilo je skoro ...pre samo dve godine...svega se secam, svih emocija, pitanja, dilema.,..strahova!!!
Sve znam sta osecas!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 45
21.12.2009 16:42:19   
Anoniman

Vidim draga da ti se omaklo ... zato te i pitam....
sutra , čim se probudiš dooooobro iščitaj svoje postove, ok? Mislim da će ti to biti od  velike pomoći. Ne čitaj tuđe, draga. Samo svoje....

Poput Ruške Jakić user posted image imam svoju čuvenu rečenicu , koju možete da dovršite po sopstvenom izboru a ona počinje ovako... NIJE MENE MOJA MAJKA RODILA DA JA ........ (pa sad.....)
Verujte mi , pomaže, kada ni razgovor , ni postavljanje tih realnih ciljeva (ma neka ih postavlja sam pa nisam ja *ebeni Frojd! ), plakanje, kukanje, kletve, podsećanja, prebacivanja....i ostalo ne pomognu......
DRaga mlada si kao rosa.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 46
21.12.2009 16:42:34   
Anoniman

...ne možeš da prođeš.Možeš samo da izaberešuser posted image

Istina user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 47
21.12.2009 16:43:14   
Dora
Šta ti imaš da izgubiš? Ako ništa konkretno nemaš, ništa ne možeš izgubiti. Ali dobro je znati šta je on spreman da uradi za tebe, pa kreni kod tvojih na neko vreme a njemu reci da moraš da razmisliš da li je to ono što želiš od života...
Ako slegne ramenima i ništa- definitivno ga ostavi...nije vredan truda.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
21.12.2009 16:43:28   
Ellenica
katjice evo ovako

Pre nego što sam upoznala mm imala sam jednu dugu i ozbiljnu vezu i planirali smo da se uzmemo i imamo decu.
Počeli smo da živimio zajedno i bilo nam je super.
Sve do nekog trenutka kada se umešala njegova porodica.
Ranije sam mislila da bi i dalje bili zajedno i srećni da nije bilo "njih" da nas razdvoje, ali na kraju krajeva sam zaključila da je on bio taj koji je sve drugo i sve druge stavio ispred mene.
Nije bio problem plan dali ćemo se uzimati i kad, dali ćemo imati decu, od čega ćemo živeti itd. već je na kraju on mene stavio u drugi plan.
Bilo je gotovo.
Uvek sam govorila
NIJE KRAJ KADA SE POSVAĐAMO-KRAJ JE KADA JEDNO OD NAS LAKO OKRENE LEĐA DRUGOM

Ali nisam ja bila ta koja je otišla, on je ostavio mene.
Kasnije je došao da me moli da se pomirimo, ali jako jako kasno.
Za mene je bio kraj kada sam shvatila da me manje boli raskid nego što me je bolelo sve izrečeno i urađeno za vreme kad smo bili zajedno.

Tako da kolliko god da ti je teško zapitaj se
Dali je ovo čovek kojem ću ja biti prioritet???
a sve ostalo ćete se dogovoriti

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 49
21.12.2009 16:46:21   
Ana RR
Katjice, potpuno se slažem sa svime što je Oti napisala.. prosto zato što sam imala iskustva sa takvim tipom..

Možda to jeste trenutna kriza..ali to neće nestati.. javiće se kroz neko vreme u još gorem obliku.. i shvatićeš da si izgubila vreme sa nekim koga si mislila da poznaješ, sa nekim za koga si mislila da imate iste želje, iste planove..

Ne kažem da treba da odeš i da završiš priču sa njim, ali kažem da treba DOBRO da razmisliš o svemu.. i da sebe staviš na prvo mesto..

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Imena
Jovana93

Koje Vam je ime lepse?

Maša (53%)

Jelena (47%)

Ukupan broj glasova: 332

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here