Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: OTI katjice, nemam dovoljno informacija od tebe povodom ovoga...:Ali ja ne mogu da ti kazem da je to prolazno ili da je kriza i da ne brines...Mozda sam okrutna ali ... Zavisi sta je u pitanju i kako se ti osecas duboko u sebi, intimno, u svojoj dusi.. Sa mojim bivsim deckom (boze koliko sam ga volela i ziveli smo zajedno 3,5 godine) sam ja pocela da osecam da ne moze dalje..Nisam prihvatala to, odbijala sam, grdila sebe sto se tako osecam, mislila: Ajde budi srecna, kakvih ima... Ali uzalud. Nas dvoje smo hteli razlicite stvari ali one BITNE Ista smo generacija i on je za mene bio nezreo. Ali mi smo se razilazili po vaznim pitanjima: ja sam radila on nije niti ga je interesovalo da nadje posao, da pocnemo da stvaramo nesto...Faks je oduzio, bolelo ga uvo...Samo je uzivao...Ja sam radila po ceo dan i placala nasu hranu, nasu kiriju..njegovi su slali novac ali ja sam htela da OBOJE RADIMO i da budemo samostalni/ Mislila sam da cu moci da ga promenim i trudila se dve godine...Nista. Ja sam htela dom, jednog dana porodicu...Ja sam htela da se trudimo pa ako nemamo nemamo ali da se oboje trudimo.. Ali ne..Ja ustanem u 6h odem na posao, vratim se oko 17:30 a on tek ustao. Trosio je moje pare (grozno ovo zvuci, znam) na koncerte, na odecu na diskove... A nije hteo da radi i nije hteo da se potrudi ni oko cega. I ljubav je u meni pocela da se gasi...polako ali sigurno... Ja sam se zgrozila kada sam se jedno jutro probuidila i pomislila kako ga ostavljam...Sama sam se sebe uplasila... Ali me ta misao vise nikad nije napustila... I ostavila sam ga. I nisam pogresila. Bio je klinac za mene, Bio je parazit, lencuga a ja to ne mogu da trpim. Mogu da podnesem neke druge mane kod svog coveka ali ne i to da ga bas briga za sve i da zivi u oblacima i samo kritikuje sve...a sam nista ne radi. Sada sam sa muzem koji je 9 godina stariji i potpuno drugaciji...I naravno ima nesuglasica raznih...Ali to nije one tezine... Nesuglasice su normalne, svadje su normalne, razilazenja su normalna Normalno je da ti nekad pukne film...Ali duboko u sebi, duboko najdublje...kad se sagledas...to je istina! OTI, sve ovo je jako slično situaciji u kojoj se ja nalazim. Možda sve ovo traje i duže, ali sam ja tek sada priznala sebi istinu. Plašim se svega, ali mi je i dosta ovakvog života gde se samo ja borim. Teško mi je kada mi kaže da sve što ja želim ima samo u bajkama, a želim samo realne stvari - posao, dom i porodicu, samostalni život, ne želim ništa previše!!! Katjice, ja sam isto zelela samo osnovno..znala sam da ne mozemo da imamo ne znam sta...ali makar da se zajedno trudimo...ali ne... Isto mi je govorio da ja preterujem, da nisam normalna..posle raskida je nasao posao, zavrsio vojsku i pozvao me: Bila si u pravu..ivana ja sam se sredio...molim te da probamo sada...Zaista sam se sredio. ja sam rekla: meni je drago sto si se sredio i oformio sebi zivot ali zao mi je...Bices dobar za neku sledecu Katjice, meni je bilo muka da dve godine samo ja jurim, radim razno razne poslove, radim njegove ispita, ucim sa njim, teram ga da nesto uradi ...nece Rekao je: Ja ne mogu da radim od 8 do 3 i budem korporativni rob... Jer boze moj, umetnicka dusa... A ja mogu da radim od 8 do 3, da putujem 35 km na posao i toliko nazad i da donosim platu koju OBOJE trosimo
|