Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 0:27:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! Obećavam da ću se znojiti zajedno sa tobom da je potrošimo I ju!
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 0:27:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI E moja draga... da ovo ima veze sa tobom lak bih ja GRRR na tebe...salim se. Katjice, nema to veze sa tim.. Ceo tvoj problem bio je dugo moj...tu me jesi zacnula ali to nema veze sa mm... Samo ti polako sredi misli i samo napred... Hvala ti mila iskreno od srca, idi na spavkanje, sutra će biti mnogo bolji dan
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 0:28:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! Obećavam da ću se znojiti zajedno sa tobom da je potrošimo I ju! Ne takoooooooooooo I sada prekini jer će ovaj moj nedragi dragi da pomisli da sam se odljutila jer se smejem
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 0:30:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Morala sam malo da te nasmejem.
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 0:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ljubim ja vas pa se kuckamo, idem da prespavam sve ovo što sam danas ovde napisala pa ću sutra da dođem ovde ili sa istim ovim stavom ili ću da izbrišem nalog sa RR
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 2:01:11
|
|
|
|
eugenija
|
Pravi kraj nastupa onda kada uvidiš da nemaš više očekivanja. Očekivanja su ključna reč u svakoj vezi. Kada se ona izgube, već si na repu kraja.. Jašeš lagano tu tužnu grbavu devu. A ako još ima nekih očekivanja, onda je priča o kraju samo alarm koji pijuče i kaže: "Katjicin vereničeee, Katjicin veeereniče, poduzmi neeešto, devojka ti je tuuužna i nezadovoljnaaa!"
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:42:34
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: jacagoga Moj problem je sledeci: ja vodim sve finansije, placam racune, idem u prodavnicu i dr. Posto (i same znate) troskovi zivota su skupi a nasa zajednicka primanja iznose oko 50000 mesecno dogadja se da oko prvog ostanemo bez novca. E, moj dragi je poceo da mi prebacuje da ja neznam da "vodim kucu" iako su troskovi stana i auta oko 25000 a ostatak razvucem na hranu, gorivo itd. Pukao mi je film (mozda i zbog trudnoce) pa sam plakala celu noc a on je naravno, spavao Ma da se nosi on malo...da izvinu sve dobre zene Jacagogo, to je moj tata govorio mojoj mami dok ga nije naterala da jednom makar ode u kupovinu na pijacu i prodavnicu i da vidi koliko sve kosta... To sam i ja odlucila, od 1og me bas briga za racune, neka sam placa, ide u prodavnicu itd. U ostalom, ja sam trudna i ne mogu po ledu da setam od poste do prodavnice i tako u krug. Pa, da vidimo da li ce da potraju pare ceo mesec kao sto kaze i jos da ustedi
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:43:16
|
|
|
|
jacagoga
|
Lako je stedeti kad imas od cega...
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:51:23
|
|
|
|
Anoniman
|
jaco
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:56:54
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga Lako je stedeti kad imas od cega... Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor.
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:58:12
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigle )
|
|
[Obrisana poruka] 22.12.2009 8:58:14
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 8:59:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: LillyT Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigle ) Ih, pa sto sto si toliki pesimista?
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:00:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: jacagoga Lako je stedeti kad imas od cega... Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. ovo se i kod mene pokazalo kao tacno a i mm.. Kad god sam nekom nesto poklonila, kupila nesto nekome, dala neke pare onako lako...nekako se vrate...Neverovatno.
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:00:52
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: LillyT Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigle ) Ih, pa sto sto si toliki pesimista? Samo razmatram sve mogućnosti
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:01:14
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: LillyT Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigle ) A ti krenes da grebes noktima.....
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:02:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Pravi kraj nastupa onda kada uvidiš da nemaš više očekivanja. Očekivanja su ključna reč u svakoj vezi. Kada se ona izgube, već si na repu kraja.. Jašeš lagano tu tužnu grbavu devu. A ako još ima nekih očekivanja, onda je priča o kraju samo alarm koji pijuče i kaže: "Katjicin vereničeee, Katjicin veeereniče, poduzmi neeešto, devojka ti je tuuužna i nezadovoljnaaa!" E ovo je ja bih rekla najbolji odgovor na ovu temu...I najkraci..Eugi ne tupi nego pravac u centar!!! Kad prestane divljenje, kad prestanu ocekivanja onda je gotovo...Dokle god ne stanes i ne zamislis se sve je ok...guras, guras, guras..Kad se pitas ima li smisla gotovo je
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:02:39
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: LillyT Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigle ) Ih, pa sto sto si toliki pesimista? Samo razmatram sve mogućnosti Izlaz uvek postoji, uvek!
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:03:11
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: jacagoga Lako je stedeti kad imas od cega... Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. ovo se i kod mene pokazalo kao tacno a i mm.. Kad god sam nekom nesto poklonila, kupila nesto nekome, dala neke pare onako lako...nekako se vrate...Neverovatno. Ima u ovome istine, ali ne znam sta mu je u poslednje vreme, samo govori skupi se malo, pristedi, rintam kao konj a nista ne ostaje kao da ja ceo dan lezim i rezim a samo se on raspada od posla
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:06:41
|
|
|
|
Anoniman
|
jaco, ja ti kazem oni uvek tako jer nemaju uvid... Mm nikad ne sere oko novca ali neki dan me je pitao gde je moja plata (onih 65%)... Onda sam ga odvela na pijacu jedan dan...Zgranuo se koliko sve kosta...I to mi je rekao: ja nisam znao da na pijaci ne mozes bez 1000 dinara, pa prodavnica pa racuni... A onda sam ga podsetila na vadjenje krvi u laboratoriji, pa poklon za njegovo kumce za rodjendan, pa kablovska koju smo uzeli, pa ovo pa ono... Onda je on rekao: jebote, pitanje je onda gde je moja plata...ti tvoju izruci na kucu a nista sebi ne kupujes... Samo idem kod frizera, isfeniram se
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:12:16
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI jaco, ja ti kazem oni uvek tako jer nemaju uvid... Mm nikad ne sere oko novca ali neki dan me je pitao gde je moja plata (onih 65%)... Onda sam ga odvela na pijacu jedan dan...Zgranuo se koliko sve kosta...I to mi je rekao: ja nisam znao da na pijaci ne mozes bez 1000 dinara, pa prodavnica pa racuni... A onda sam ga podsetila na vadjenje krvi u laboratoriji, pa poklon za njegovo kumce za rodjendan, pa kablovska koju smo uzeli, pa ovo pa ono... Onda je on rekao: jebote, pitanje je onda gde je moja plata...ti tvoju izruci na kucu a nista sebi ne kupujes... Samo idem kod frizera, isfeniram se Pa moja cela plata ode na kredit, kasko i deo racuna a njegova na gorivo, hranu i drugi deo racuna. Vidim ja da je tu "omiljena mama" umesala prste, bice belaja
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:15:11
|
|
|
|
Anoniman
|
U MAJKU JOJ ...
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:35:39
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI U MAJKU JOJ ... Pretpostavljam, posto se bliyi slava a ona se uvek u minut do 12 seti da joj trebaju pare za slavu
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
sta god da je...ne daj na sebe!!! Pogotovu ako znas da se trudis, dajes sve od sebe...Onda ne daj da te neko ubedi kako ne znas sta radis... A ti gospodinu daj kormilo pa neka on vidi kako je to (JOOOOOJ)
|
|
|
|
RE: Kako znati da je kraj? 22.12.2009 9:42:26
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: OTI sta god da je...ne daj na sebe!!! Pogotovu ako znas da se trudis, dajes sve od sebe...Onda ne daj da te neko ubedi kako ne znas sta radis... A ti gospodinu daj kormilo pa neka on vidi kako je to (JOOOOOJ) Zato se i svadjamo jer ne dam na sebe a od 1og preuzima sve obaveze oko dazbina, prodavnice i dr. pa cemo videti do kog u mesecu ce dogurati. Nego sto se ja nerviram jer znam da ce pola racuna zaboraviti da plati. Sama sam kriva sto sam gomilu stvari preuzela na sebe a on samo donese platu i ostavi na stolu
|
|
|
Anketa
Učenje engleskog jezikaandjelcicKoje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?4 godine (
52%)

6 godine (
24%)

Drugo (
24%)
Ukupan broj glasova: 33Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!