|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
22.12.2009 0:27:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! user posted image

Obećavam da ću se znojiti zajedno sa tobom da je potrošimo user posted image

I ju! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 151
22.12.2009 0:27:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

E moja draga... da ovo ima veze sa tobom lak bih ja GRRR na tebe...salim se.
Katjice, nema to veze sa tim..

Ceo tvoj problem bio je dugo moj...tu me jesi zacnula ali to nema veze sa mm...

Samo ti polako sredi misli i samo napred...

Hvala ti mila iskreno od srca, idi na spavkanje, sutra će biti mnogo bolji dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 152
22.12.2009 0:28:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! user posted image

Obećavam da ću se znojiti zajedno sa tobom da je potrošimo user posted image

I ju! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ne takoooooooooooo user posted image user posted image user posted image I sada prekini jer će ovaj moj nedragi dragi da pomisli da sam se odljutila jer se smejem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 153
22.12.2009 0:30:42   
Anoniman
user posted image Morala sam malo da te nasmejem. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 154
22.12.2009 0:33:05   
Anoniman
Ljubim ja vas pa se kuckamo, idem da prespavam sve ovo što sam danas ovde napisala pa ću sutra da dođem ovde ili sa istim ovim stavom ili ću da izbrišem nalog sa RR user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 155
22.12.2009 2:01:11   
eugenija
Pravi kraj nastupa onda kada uvidiš da nemaš više očekivanja.

Očekivanja su ključna reč u svakoj vezi.

Kada se ona izgube, već si na repu kraja.. Jašeš lagano tu tužnu grbavu devu.

A ako još ima nekih očekivanja, onda je priča o kraju samo alarm koji pijuče i kaže: "Katjicin vereničeee, Katjicin veeereniče, poduzmi neeešto, devojka ti je tuuužna i nezadovoljnaaa!"

user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 156
22.12.2009 8:42:34   
jacagoga

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Moj problem je sledeci: ja vodim sve finansije, placam racune, idem u prodavnicu i dr. Posto (i same znate) troskovi zivota su skupi a nasa zajednicka primanja iznose oko 50000 mesecno dogadja se da oko prvog ostanemo bez novca.
E, moj dragi je poceo da mi prebacuje da ja neznam da "vodim kucu" iako su troskovi stana i auta oko 25000 a ostatak razvucem na hranu, gorivo itd. Pukao mi je film (mozda i zbog trudnoce) pa sam plakala celu noc a on je naravno, spavao

Ma da se nosi on malo...da izvinu sve dobre zene
Jacagogo, to je moj tata govorio mojoj mami dok ga nije naterala da jednom makar ode u kupovinu na pijacu i prodavnicu i da vidi koliko sve kosta...

To sam i ja odlucila, od 1og me bas briga za racune, neka sam placa, ide u prodavnicu itd. U ostalom, ja sam trudna i ne mogu po ledu da setam od poste do prodavnice i tako u krug.
Pa, da vidimo da li ce da potraju pare ceo mesec kao sto kaze i jos da ustedi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 157
22.12.2009 8:43:16   
jacagoga
Lako je stedeti kad imas od cega...user posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 158
22.12.2009 8:51:23   
Anoniman
jaco user posted image

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 159
22.12.2009 8:56:54   
LillyT

Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 160
22.12.2009 8:58:12   
eugenija
IZVORNA PORUKA: LillyT
Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor.

A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigleuser posted image )

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 161
   [Obrisana poruka]
22.12.2009 8:58:14   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 162
22.12.2009 8:59:37   
minavb
IZVORNA PORUKA: eugenija

Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor.

A kad nema pendžera? (znaš onu sliku iz Hičkokovih filmova sa prozorom, otvoriš, ono zid od cigleuser posted image )

Ih, pa sto sto si toliki pesimista?

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 163
22.12.2009 9:00:10   
Anoniman

Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor.

ovo se i kod mene pokazalo kao tacno a i mm..
Kad god sam nekom nesto poklonila, kupila nesto nekome, dala neke pare onako lako...nekako se vrate...Neverovatno.

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 164
22.12.2009 9:00:52   
eugenija
IZVORNA PORUKA: minavb

Samo razmatram sve mogućnostiuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 165
22.12.2009 9:01:14   
LillyT

A ti krenes da grebes noktima.....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 166
22.12.2009 9:02:05   
Anoniman

Pravi kraj nastupa onda kada uvidiš da nemaš više očekivanja.

Očekivanja su ključna reč u svakoj vezi.

Kada se ona izgube, već si na repu kraja.. Jašeš lagano tu tužnu grbavu devu.

A ako još ima nekih očekivanja, onda je priča o kraju samo alarm koji pijuče i kaže: "Katjicin vereničeee, Katjicin veeereniče, poduzmi neeešto, devojka ti je tuuužna i nezadovoljnaaa!"

user posted image user posted image

E ovo je ja bih rekla najbolji odgovor na ovu temu...I najkraci..Eugi ne tupi nego pravac u centar!!!
Kad prestane divljenje, kad prestanu ocekivanja onda je gotovo...Dokle god ne stanes i ne zamislis se sve je ok...guras, guras, guras..Kad se pitas ima li smisla gotovo je

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 167
22.12.2009 9:02:39   
minavb

IZVORNA PORUKA: minavb

Samo razmatram sve mogućnostiuser posted image

Izlaz uvek postoji, uvek! user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 168
22.12.2009 9:03:11   
jacagoga

ovo se i kod mene pokazalo kao tacno a i mm..
Kad god sam nekom nesto poklonila, kupila nesto nekome, dala neke pare onako lako...nekako se vrate...Neverovatno.

Ima u ovome istine, ali ne znam sta mu je u poslednje vreme, samo govori skupi se malo, pristedi, rintam kao konj a nista ne ostaje kao da ja ceo dan lezim i rezim a samo se on raspada od posla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 169
22.12.2009 9:06:41   
Anoniman
jaco,
ja ti kazem oni uvek tako jer nemaju uvid...
Mm nikad ne sere oko novca ali neki dan me je pitao gde je moja plata (onih 65%)...
Onda sam ga odvela na pijacu jedan dan...Zgranuo se koliko sve kosta...I to mi je rekao: ja nisam znao da na pijaci ne mozes bez 1000 dinara, pa prodavnica pa racuni...
A onda sam ga podsetila na vadjenje krvi u laboratoriji, pa poklon za njegovo kumce za rodjendan, pa kablovska koju smo uzeli, pa ovo pa ono...

Onda je on rekao: jebote, pitanje je onda gde je moja plata...ti tvoju izruci na kucu a nista sebi ne kupujes...
Samo idem kod frizera, isfeniram se

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 170
22.12.2009 9:12:16   
jacagoga

jaco,
ja ti kazem oni uvek tako jer nemaju uvid...
Mm nikad ne sere oko novca ali neki dan me je pitao gde je moja plata (onih 65%)...
Onda sam ga odvela na pijacu jedan dan...Zgranuo se koliko sve kosta...I to mi je rekao: ja nisam znao da na pijaci ne mozes bez 1000 dinara, pa prodavnica pa racuni...
A onda sam ga podsetila na vadjenje krvi u laboratoriji, pa poklon za njegovo kumce za rodjendan, pa kablovska koju smo uzeli, pa ovo pa ono...

Onda je on rekao: jebote, pitanje je onda gde je moja plata...ti tvoju izruci na kucu a nista sebi ne kupujes...
Samo idem kod frizera, isfeniram se

Pa moja cela plata ode na kredit, kasko i deo racuna a njegova na gorivo, hranu i drugi deo racuna.
Vidim ja da je tu "omiljena mama" umesala prste, bice belaja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
22.12.2009 9:15:11   
Anoniman
U MAJKU JOJ ...

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 172
22.12.2009 9:35:39   
jacagoga

U MAJKU JOJ ...

Pretpostavljam, posto se bliyi slava a ona se uvek u minut do 12 seti da joj trebaju pare za slavu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 173
22.12.2009 9:39:51   
Anoniman
sta god da je...ne daj na sebe!!!
Pogotovu ako znas da se trudis, dajes sve od sebe...Onda ne daj da te neko ubedi kako ne znas sta radis...

A ti gospodinu daj kormilo pa neka on vidi kako je to (JOOOOOJ)

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 174
22.12.2009 9:42:26   
jacagoga

sta god da je...ne daj na sebe!!!
Pogotovu ako znas da se trudis, dajes sve od sebe...Onda ne daj da te neko ubedi kako ne znas sta radis...

A ti gospodinu daj kormilo pa neka on vidi kako je to (JOOOOOJ)

Zato se i svadjamo jer ne dam na sebe a od 1og preuzima sve obaveze oko dazbina, prodavnice i dr. pa cemo videti do kog u mesecu ce dogurati. Nego sto se ja nerviram jer znam da ce pola racuna zaboraviti da plati.
Sama sam kriva sto sam gomilu stvari preuzela na sebe a on samo donese platu i ostavi na stolu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Učenje engleskog jezika
andjelcic

Koje je po vašem mišljenju najbolje vreme za učenje engleskog jezika?

4 godine (52%)

6 godine (24%)

Drugo (24%)

Ukupan broj glasova: 33

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here