|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
22.12.2009 18:56:48   
Anoniman
Katjice.... draga... jel ti to njega ostavljaš? 

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 226
22.12.2009 19:55:32   
Anoniman
Da sam ja na tvom mestu,pricala bih ponovo sa njim i objasnila mu sve lepo,dala mu neko vreme i ako on zbog ljubavi zeli da se promeni  i ako ako zeli sto i ti to je to a ako nije ...
IZVORNA PORUKA: Nedja

Katjice, ja mislim da, dokle god se ti dvoumis u sebi, nista nije gotovo. I uvek sam za to da se pokusa do kraja, do svog maksimuma. Ne znam do koje si ti granice stigla...

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 22.12.2009 19:56:00 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 227
22.12.2009 20:14:49   
anuksunamun
moj prvi muz (udala sam se za njega sa 22 godine nakon cetiri meseca veze)je totalni retard koji je stariji od mene 12 godina...mamin sin jedinac..mama profesorica na mom fakultetu...udala sam se za njega nakon smrti moga oca...tacno cetiri meseca nakon toga...cela moja porodica je znala o cemu se radi...ja sam peto dete ...zavisna jako u emotivnom smislu...i ne mogu da zamislim sebe samu...taj moj "muz"je bio uz mene kada se sve to desavalo..i ja se udam za njega...on sa svoje tada 34 godine ...ceka pare od mame svake nedelje ...mama mu autobusom posalje pare...ziveli smo u prelepom stanu na najexlusivnijoj lokaciji u novom sadu...on je dembelisao a ja-radila..jer me je bilo sramota od njegove mame da uzimam pare...a mesecima me je lagao kako zivi od prethodno napravljene zgrade...itd..mislim horor film.....i onda ga ja isprovaljujem za sve...on je kreten i dalje isti...sada ima 40 godina i dalje isto zivi....a ja sam imala dilemu od prvog dana naseg zabavljanja sta i kako ...cak je meni ta veza bila samo cista zabava na pocetku...i kada sam se udavala -preplakala sam celu tu noc -jer me je stariji brat molio da ne idem tamo ..da dodjem kuci i sl....sestra mi je pet puta narucila pesmu I will survive...moji su bili smoreni skroz...a ja sam vec nakon dva tri meseca vec pocela da mastam kako odlazim...i citajuci postove devojaka ovde ...vidim da su mnoge imale slicne situacije..Tasha je rekla kljucnu stvar-kada vidis svog muza za vecnost -jednostavno ces ga prepoznati -tu NEMA DILEME....jos si mlada ...ja sam se razvela nakon godinu i po dana.....a mog muza sam upoznala godinu dana nakon razvoda.....vencali smo se pre tri meseca...zajedno smo dve godine ...i od prvog trenutka -znala sam da je to on-moja ljubav vecna......naravoucenije svega toga je "VUK DLAKU MENJA ALI CUD -NIKAKO!!!!tako je i sa ljudima....i samo da dodam-ako se roditeljima tvoj izabranik ne dopada...veruj mi da oni vide bolje od tebe....blagoslov roditelja je skoro kao blagoslov Bozja...zato glavu gore....sresces onog pravog...ja se ne bih okretala za onima koji su mi samo uzimali zivot i vreme....jer lencugama -nije stalo ni do njih samih ,a kamoli do nekog drugog..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
22.12.2009 20:21:35   
anuksunamun
da ,da dodam ,kada sam se razvela imala sam 24 godine i 3 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image idealno vreme...moja porodica je tada slavila ...meni je to puno znacilo...nisam ocekivala toliku podrsku...kada dobijes tu podrsku od porodice ,bice ti lakse da odlucis .. ja sam nakon razvoda pocela da disem ponovo...osecala sam nove mirise i videla drugacije slike...onda sam se bas ludo zezala godinu dana.....i upoznala mog ljubavnog muza user posted image user posted image user posted image user posted image ...koji je stariji od mene isto tako 12 godina...jer godinu dana je mala razlika -u pravu je oti...zene su bar 5 godina ispred muskarca(naravno ima izuzetaka)........

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 229
22.12.2009 20:41:07   
JULIE
Ljubav nije prava ako u vezi/braku patimo i mucimo sebe...A po prici vidim da se on bas i ne cima zbog tvoje patnje,bez ljutnje ali izgleda da je bas nezreo...NIKO nije vredan tvoje patnje,zamisli da imas cerku i da je ona u tvojoj situaciji sta bi je savetovala?user posted image

Direktna veza do poruke: 230
22.12.2009 20:59:07   
Anoniman

Katjice, ja mislim da, dokle god se ti dvoumis u sebi, nista nije gotovo. I uvek sam za to da se pokusa do kraja, do svog maksimuma. Ne znam do koje si ti granice stigla...
Isto tako, smatram da, ne da ljubav nije dovoljna, nego da, kad je nema, ona cini 90 posto veze, a kad je ima, ona cini 10 posto veze.
Imala sam vezu pre mm...pa nije to ni bila veza. Bili smo drugari, pa nesto vise, pa jos vise...i tako skoro 6 godina, upoznali smo se kad sam imala 15. Voleli smo se do besvesti, ali nikad nismo bili u vezi. Znali smo da smo suvise mladi za tako nesto, on je zeleo da prozivi, a bogami i ja...vidjali smo se 1-2 puyta nedeljno i to je bilo dovoljno da izdrzimo do sledeceg susreta. Bilo je tu i svadja, svega i svacega, al zaista smo se voleli, onako kako volis prvu ljubav.
Kada sam imala 21. godinu, shvatila sam da uskoro zelim porodicu, brak i stabilnost. Nisam morala ni da ga pitam, znala sam da on nije spreman za to, i da duuugo nece biti. Nisam ga krivila, niti osudjivala, jednog dana sam mu samo rekla da se vise necemo videti, otisla sam i nisam se osvrnula. A volela sam ga tada kao i prvog dana. Posle mesec dana sam upoznala mm, udala se i rodila dete. Ne mogu da budem srecnija od ovoga, i ne zalim.
Provela sam s tim momkom dobar deo svoje mladosti, bilo nam je lepo, ali nismo imali iste prioritete, i iste zivotne ciljeve i zelje. Nisam mogla da pristanem na toliki kompromis, niti sam zelela da ga teram na nesto sto ne zeli, i za sta ne bi bio spreman jos dugo.
A kad sam upoznala mm, posle mesec dana sam znala da cu mu biti zena i majka njegove dece. Nisam samo zelela to, jednostavno sam znala.

Sve ovo što si napisala je poučno. Što se tiče onog prvog dela o dvoumljenju tu ti moram reći da se ne slažem sa tobom (naravno bez ljutnje). Mislim čak naprotiv da čim se neko nakon prvih godinu ili dve zajedničkog života dvoumi i razmišlja o tome da li su oni pravi jedno za drugo, mislim da je to samo početak kraja. I sama si postupila po tome - razišla su vam se razmišljanja po pitanju budućnosti i ti si krenula dalje. Svaka ti čast što si tako mlada uspela da budeš dosledna sebi i svojim snovima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 231
22.12.2009 21:05:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty

Katjice lepo je kad sanjaš. Ali bolje je kad se probudiš pa vidiš svet oko sebe onakvim kakav je.
Koliko sam mogla da provalim po svim tvojim postovima na RR ti si jedna JAKA i REALNA žena. Ne dozvoli da bilo ko ubije taj veseli i snažan duh koji nosiš u sebi.
Ako rešiš da okreneš novi list URADI TO. Uvek za sve postoje posledice. Ako uradiš ono što zaista voliš i želiš, posledice neće biti strašne.

Imaj samo na umu da raskid nije kraj života i sveta. Malo ćeš možda da patiš i plačeš, ali proćiće i to. Naćićeš da postoji još mnogo lepih stvari u životu za koje se vredi boriti. Ne troši snagu i vreme na loše stvari i loše ljude.

Mislim da je dobro da odeš kod svojih i malo se odvojiš od života koji trenutno vodiš. Treba ti da stvari pogledaš sa distance.

Želim ti da budeš jaka i da slediš svoje snove. user posted image
I ne zaboravi: ti si ŽENA ZMAJ! user posted image

Hvala ti draga, ovi tvoji redovi su uspeli bar malo da mi podignu samopouzdanje. I ja želim da budem jaka i istrajna, da napokon budem i u svom životu srećna i iskreno ispunjena, a ne samo na RR dok živim od obećanja od kojih nema ništa user posted image Jedino što me sputava da možda okrenem novi list je ljubav koju osećam (ili mislim da osećam) user posted image Biće mi jako teško da opet spavam sama i biće mi jako teško kada se setim nekog lepog trenutka, ali znam da ću bar da probam da istrajem. Molim Boga da mi da snage da istrajem u svemu, probaću, daću sve od sebe, udaljiću se od njega, ali koliko ću hrabra biti to sada ne znam. Mislim da je trenutno dovoljno i to što idem kod mojih i što želim da se izborim za sebe i srećniji život user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 232
22.12.2009 21:07:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Katjice.... draga... jel ti to njega ostavljaš? 

Za sada idem kod mojih, a da li je to definitivno kraj to ćemo tek da vidimo. Treba mi vremena da svarim činjenicu da se više neću buditi pored njega, i da zbog toga osetim ne sreću, za početak mi je dovoljno da prevaziđem da ne plačem zbog toga.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 233
22.12.2009 21:10:10   
Anoniman
Anuk, user posted image Ne mogu da verujem koliko devojaka ima ovde koje su prošle kroz sličnu situaciju kao ja user posted image a još strašnije od svega mi je kad pomislim da ste sve uspele da se izborite za svoje želje i snove user posted image Odakle vam toliko hrabrosti... Zašto ja nisam tako hrabra kao što ste vi bile user posted image

Direktna veza do poruke: 234
22.12.2009 21:15:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Da sam ja na tvom mestu,pricala bih ponovo sa njim i objasnila mu sve lepo,dala mu neko vreme i ako on zbog ljubavi zeli da se promeni  i ako ako zeli sto i ti to je to a ako nije ...

Zar posle toliko čekanja, nadanja, verovanja, stvaranja zajedničkih planova (za koje se ispostavilo da su sada samo moje puste želje) ja treba da čekam još nešto, dajem mu još godinu, dve, tri ili ne znam koliko opet ne znajući u šta ulažem? Kako da poverujem da će biti drugačije kada se do sada ništa nije promenilo? Dala sam sve od sebe, ceo svoj maximum da ova veza uspe, i ako sam se sada maltene na početku zajedničkog života zapitala kuda vodi moj život i da li je on onaj pravi, šta mogu da očekujem kroz par godina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 235
22.12.2009 21:18:29   
Trcosava
uh katjice, ne stižem sve da pročitam, ali po poslednja 2-3 posta vidim da ga ostavljaš...

Dobra odluka je da odeš kod svojih i veruj mi jeste teško posle tolko vremena da spavaš sama, da ideš drugoj kući sa posla, sve se vraća na neki tempo kojeg si se odavno odvikla

No kao što si se navikla na taj tempo sa njim, na taj način života, tako ćeš se i na taj novi navići. Hladne glave ćeš sagledati sve i odlučiti kako je pravilno i onako kako ti srce kaže

ja te odavde jaaaaako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
22.12.2009 21:18:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: JULIE

Ljubav nije prava ako u vezi/braku patimo i mucimo sebe...A po prici vidim da se on bas i ne cima zbog tvoje patnje,bez ljutnje ali izgleda da je bas nezreo...NIKO nije vredan tvoje patnje,zamisli da imas cerku i da je ona u tvojoj situaciji sta bi je savetovala?user posted image

Stalo mu je i pogađa ga moja patnja, u to sam zaista sigurna, ali je isuviše nezreo da shvati šta mi treba u životu i kako da mi vrati osmeh na lice user posted image Mislim da bih ćerku savetovala da proba, da da sve od sebe ako veruje u neku vezu koliko god da se meni ne sviđa neki njen izbor, ali čim se makar i na trenutak zapita da li je on onaj pravi, rekla bih joj da ide dalje i da on nije onaj pravi, jer se sa pravim ne pitaš da li je pravi već jednostavno znaš i usput uz svakodnevne probleme i osmehe guraš kroz život user posted image

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 237
22.12.2009 21:20:05   
Anoniman
Pa dobro,to je moje misljenje... Da zna na cemu je,sta planiras,mozda ga pogodi sve to... Ja sam prvi primer da covek moze u trenutku da se promeni!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 238
22.12.2009 21:22:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trcosava

uh katjice, ne stižem sve da pročitam, ali po poslednja 2-3 posta vidim da ga ostavljaš...

Dobra odluka je da odeš kod svojih i veruj mi jeste teško posle tolko vremena da spavaš sama, da ideš drugoj kući sa posla, sve se vraća na neki tempo kojeg si se odavno odvikla

No kao što si se navikla na taj tempo sa njim, na taj način života, tako ćeš se i na taj novi navići. Hladne glave ćeš sagledati sve i odlučiti kako je pravilno i onako kako ti srce kaže

ja te odavde jaaaaako user posted image

Trćo isčitaćeš, ima vremena, neće se moj problem rešiti tako brzo user posted image Da, i ja za sada mislim da je najbolje rešenje da odem i kod mojih i malo ohladim glavu. Možda ću shvatiti da ne mogu bez njega i vratiti mu se, a možda ću i shvatiti da ipak mogu bez njega user posted image Teško je sada doneti bilo kakvu odluku jer mi se svaka čini kao pogrešna, jedino što mi se čini pametno je to da odem da ohladim glavu user posted image Grlim puno ja vas dvoje user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 239
22.12.2009 21:23:35   
luma
Draga procitala sam sve tvoje postove.Nemoj me pogresno shvatititi ali ja se ne bih jos uvijek "predavala".Umijesto mami i tati otisla bih negdje nasamo s njim ako imas mogucnosti.Par dana,mislim da bi rijesila svoje nedoumice, naravno ako mozete naci vremena.Jer jos uvijek vidim da ti je pravo stalo do njega. Jos jedna sansa za tebe i njega!? Nista te ne kosta. Naravno sve je do tebe.
Puuuno srece i veeeeeeeeliki KISS

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
22.12.2009 21:24:36   
Anoniman

Pa dobro,to je moje misljenje... Da zna na cemu je,sta planiras,mozda ga pogodi sve to... Ja sam prvi primer da covek moze u trenutku da se promeni!

I ja verujem da se ljudi menjaju, ali neki na vreme, a neki tek kada izgube nešto važno u životu. Ja bih jako volela da se on promeni jer će zbog toga imati bolji život, ali se osećam nekako istrošeno, kao da više nemam strpljenja da čekam neke promene i dajem nove i nove šanse iznova user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 241
22.12.2009 21:30:24   
Anoniman
Ne znam....ja se slazem sa lumom! Kazi mu zasto ides kod tvojih,isto tako trazi i ti od njega da on razmisli jer zeli sve to sa tobom il da prekidate!
Znam draga da ti je mnogo tesko,i da ce mozda jos teze da ti bude,i ja mislim da je normalno da se covek zapita jednom da li je on pravi ili nije! Nikad ne ide sve podmazano a ko tvrdi to ja mislim da k**a!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 22.12.2009 21:31:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 242
22.12.2009 21:34:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: luma

Draga procitala sam sve tvoje postove.Nemoj me pogresno shvatititi ali ja se ne bih jos uvijek "predavala".Umijesto mami i tati otisla bih negdje nasamo s njim ako imas mogucnosti.Par dana,mislim da bi rijesila svoje nedoumice, naravno ako mozete naci vremena.Jer jos uvijek vidim da ti je pravo stalo do njega. Jos jedna sansa za tebe i njega!? Nista te ne kosta. Naravno sve je do tebe.
Puuuno srece i veeeeeeeeliki KISS

I posle par savršenih dana nasamo provedenih bilo gde i njegova obećanja i sve što ide uz to, morali bismo da se vratimo u svoj život i šta bi me onda dočekalo user posted image Mislim da mi to ne bi rešilo problem već bi mi dalo još materijala da se sećam lepih trenutaka user posted image Mnogo toga sam pregurala sa njim, pre malo više od godinu dana mi je život bio pravi pakao sa njim (nikada još nisam ispričala sve detalje), ali bilo je i toga da me potkradao, lagao, uperivao pištolj u mene da ga ne ostavim i još mnogo strašnih stvari user posted image Tada sam pregurala, istrajala, pokušala sve da mu oprostim i nikada mu ne prebacim za taj period mog života. Stala sam opet na noge, verovala u nas i opet dala sve od sebe, ipak ceo taj period je ostavio traga na meni, ja sam od tada drugačija osoba i mnogo više plačljiva i emotivnija ali to prepisijuem stresu i tada pogubljenim nervima user posted image Da je meni neko oprostio sva ta sranja i pružio mi novu šansu ja bih bila mnogo zahvalnija i srećnija a naredni period bih posvetila tome da nadoknadim sve osobi koja je to preživela zbog mene... Mogao je na milion lepših načina da iskoristi ovu šansu koju sam mu dala user posted image Baš zbog toga što sam tada pogazila sebe i sve svoje principe on je shvatio da može sa mnom da radi šta god hoće. Svaka svađa se završavala sa time - kad me nisi ostavila tada zbog tako krupnih stvari, nećeš ni sada zbog svih ovih sitica user posted image

(odgovor članu luma)
  Direktna veza do poruke: 243
22.12.2009 21:36:13   
Anoniman
e pa draga,za ovo nismo znale...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 244
22.12.2009 21:37:27   
Anoniman

Ne znam....ja se slazem sa lumom! Kazi mu zasto ides kod tvojih,isto tako trazi i ti od njega da on razmisli jer zeli sve to sa tobom il da prekidate!
Znam draga da ti je mnogo tesko,i da ce mozda jos teze da ti bude,i ja mislim da je normalno da se covek zapita jednom da li je on pravi ili nije! Nikad ne ide sve podmazano a ko tvrdi to ja mislim da k**a!

Zna on sve i zna zašto idem kod mojih. Priča da će se sve promeniti, ali pričao je i do sada pa ništa. Sada je nekako stigao do zida u meni kada jednostavno nema dalje, nekako kao da ja i da hoću da mu pružim priliku nekako nemam odakle više da izvučem te prilike user posted image Ne znam da li razumeš šta pokušavam da ti objasnim... Ne verujem u savršenstvo, ali verujem u normalan život (a sve više mi se čini da ovo nije baš noramalan život) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 245
22.12.2009 21:38:37   
Anoniman

e pa draga,za ovo nismo znale...

Ovde jedna stvar vuče drugu, teško je to sve kada jednom krene da izlazi napolje, isuviše dugo sam trpela, ćutala i gutala u sebi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 246
22.12.2009 21:43:51   
Anoniman
Razumem te draga,i ja bih preko svega i svacega presla zbog ljubavi i prelazim trenutno i nadam se ... al verujem da nekad dodje kraj tome da se predajemo i ne mozemo vise...

Divim ti se sto imas hrabrosti da odes do tvojih i da razmislis,ja nisam imala snage za to! Opet placem i ja...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 247
22.12.2009 21:43:58   
luma
Draga ovo kada citam sva se najezim.Najradije bih te sada zagrlila najcvrsce!
Ali opet ne shvatam, ako si mu tada oprostila i presla preko svega...Sada se pitas kako dalje.Mozda sam ja naivna i glupa, ali mislim da je najvaznije pitanje da li ti njega volis!?Ako je odgovor da, pokusaj zbog sebe jos jednom otvoreno pricati s njim. Iako mislim da si ti u sebi prelomila...
Kiss

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
22.12.2009 21:52:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: luma

Draga ovo kada citam sva se najezim.Najradije bih te sada zagrlila najcvrsce!
Ali opet ne shvatam, ako si mu tada oprostila i presla preko svega...Sada se pitas kako dalje.Mozda sam ja naivna i glupa, ali mislim da je najvaznije pitanje da li ti njega volis!?Ako je odgovor da, pokusaj zbog sebe jos jednom otvoreno pricati s njim. Iako mislim da si ti u sebi prelomila...
Kiss

Mislim da mi je sada ponestalo snage i novih prilika baš zbog toga što sam se toliko borila od samog početka user posted image Volim ja njega, voli i on mene, ali guramo kroz život na različite načine i u različitim pravcima. Zato mislim da smo mi možda prave osobe ali ne jedno za drugo, jer dvoje moraju zajedno gurati u istom pravcu, a mi se razilazimo user posted image

(odgovor članu luma)
  Direktna veza do poruke: 249
22.12.2009 21:54:29   
Anoniman
Jer je on tebi rekao da jos ne zeli decu,porodicu,sve to sto ti hoces sada?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here