|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Osip, alergija..
1.6.2011 22:58:51   
Snelle
Pa nek mu mama onda kupi terarijum user posted image

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Osip, alergija..
1.6.2011 22:59:48   
Anoniman
Oće, oće, pa da ona čisti i hrani životinjice...neće moćiuser posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 52
   RE: Osip, alergija..
1.6.2011 23:02:15   
Ana RR
user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Osip, alergija..
23.7.2011 9:52:47   
bokicans
to natekne, tvrdo bude, pa plik, pa krasta... pa brate, kao da me lav ujeo a ne komarac.



Ovako kao sto je Tasha napisala Ognjen tako reaguje ,evo sada ima na rukici na dva mesta,tvrdo ,izgleda kao plik kada se opeces,a nije plik-user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Osip, alergija..
9.8.2011 16:21:42   
Anoniman
Izasao mi je neki osip po rukama.jarko crvenilo kao da je ozareno koprivom,i uzasno svrbi,skroz po unutrasnjosti ruku,spoljasnje strane dlanova.Nisam pametna da li da popijem Presing,ili ne?

< Poruku je uredio Cindarella -- 9.8.2011 16:26:28 >

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 55
   RE: Osip, alergija..
9.8.2011 16:27:25   
Anoniman
kontam, nisam sigurna, da od pressinga ne moze nista da ti bude. Ako je alergija, moglo bi proci, ako nije alergija, nece proci.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 56
   RE: Osip, alergija..
9.8.2011 16:30:11   
Anoniman
Isli smo da beremo mlad kukuruz,nisam se nigde oprljila-nema kopriva.A nije mi ni prvi put da idem da berem da bih rekla da sam na njega izreagovala.Evo,sada je i mm-u izaslo.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 57
   RE: Osip, alergija..
9.8.2011 16:41:28   
Anoniman
POstavila bih fotografiju,ali ne radi slikomat.
Nista,sacekacu jos malo,mozda se povuce,ako ne,popicu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 58
   RE: Osip, alergija..
16.8.2011 10:35:24   
Anitaaa
Nemam pojma da li ovaj moj post spada u ovu temu al ajde da ga postavim ovde pa nek ga ''nadležni'' user posted image prebace ako smatraju da pripada negde drugde.

U februaru,par nedelja nakon što sam napustila muža izašao mi je osip ispod miške koji je užasno svrbeo.Ja sam prvo mislila da je iritacija od brijanja ili tako nešto pa nisam uopšte obraćala pažnju i mislila sam da će brzo proći samo od sebe.Svrab je bio neizdržljiv.Nakon 2 nedelje počela sam da se nerviram i da razmišljam šta bi to još moglo da bude.Pošto sam imala mnogo obaveza i prioritetnijih stvari da rešavam stalno sam odlagala posetu dermatoloigu,kožnom ili kako god.To sam ja vukla mesec dana.Svi oko mene su me ubedjivali da mi je to na nervnoj bazi,od stresa zbog celokupne situacije što je meni bilo malo nelogično al ajde.Moj tata mi je stalno ponavljao kako su moju mamu jedne godine užasno svrbeli tabani i to samo tabani isključivo od stresa.
Vukla sam ja to još 2 nedelje i pošto je svrab bio nesnosan ipak odem ja u Džordža Vašingtona gde su mi rekli da imam šugu!!!!
Samo što nisam pala u nesvest!PA ja koja toliko vodim računa o higijeni i tela i stana  pa da to imam.I sad ja pitala a šta sa malim pošto je i on počeo da se češe..MEni se to u medjuvremenu proširilo na ruke i stomak i ledja.Noću nisam mogla da spavam, od tog prokletog svraba a danju sam jedva funkcionisala.
I tako...dobili mi neke kreme da se mažemo,ja oprala celokupan veš sve izribala u kući itd.Nakon tog mazanja ništa mi se nije povuklo a nedelju dana kasnije i Mateji se proširio osip i jadničak se stalno češao i plakao kako ga svrbi.
Ponovo smo išli kod lekara koji nam je dao da se mažemo sa nekom drugom kremom i počeli smo da pijemo lekove koji se inače piju za alergije da nam ublaži svrab.Mateja je pio Aerius sirup a ja sam pila kapsule.Pošto meni to ništa nije delovalo prešla sam na Presing koji mi je malo pomagao ali nedovoljno.I dalje nismo mogli da spavamo od svraba...strašno.
PAr nedelja kasnije su nam rekli da je to ekcem i dali neku drugu kremu-Elokom čini mi se.Od toga nam se povuklo malo i nakon mazanja bi prestajalo da svrbi ali morali smo konstantno to da mažemo i efekat je bio par sati bez svraba pa opet Jovo nanovo.
Ja sam onda odustala od prokletih lekara koji očigledno nisu mogli da nam pomognu.
Raspitala sam se malo u apoteci i jedna ljubazna žena mi je pomogla da rešim stvar.
Preporučila mi je da promenim prašak i uzmem neki slabiji pošto ja koristim Arijel,da izbacim omekšivač i da stalno uključujem dodatno ispiranje i da prepeglavam sve stvari naopačke okrenute i preporučila mi da izbacimo obične kupke i sapune i da počnemo da koristimo uljanu kupku.Ja sam sve to uradila i uzeli smo tu uljanu kupku koju nam je ona preporučila-zove se Linola.Ona se koristi za dermatitis,ekcem i izrazito suvu kožu.Nakon nedelju dana korišćenja nama su svi simptomi prestali i osip se povukao.
Poludela sam od sreće.Sad smo ok i ponovo koristimo sve stare preparate.Ubite me ja i dalje ne znam šta nam je bilo ali znam da je trajalo puna 4 meseca.
Strašno!!!


_____________________________

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:26:55   
nata11
Situacija sledeca: 3-4 dana me uzasno svrbe ruke, crvene, kada pocesam bole ali sam mislila da je od hemikalija jer sam dosta radila po kuci. Sinoc krece svrab usiju, vrata, ledja. Jutro se budim sa otecenim kapcima, oteklim i bolnim zgobovima. Dobila sam inekcije 2 dana da se spusti pa onda da uzmem uput za alergo test. Inace nikada na nista nisam bila alergicna i jedno sto sam u zadnje vreme promenila je da sam pila svakoga dana propolis kapi( koje sam i inace pila) i origano ulje. I u poslednjih nedelju dana sam skoro svakodnevno jela sir i kuvana jaja sto su po ovoj dr cesti alergenti. Mene zanima da li je moguce da sam sad postala alergicna na jaja ili mleko/ sir kada na njima zivim ? Ja sam osoba koja nemoze da zamisli dor/ rucak bez sira.

_____________________________





(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:35:33   
Modessty
MOže da se desi da odejdnom dobiješ alergiju na nešto što si inače ranije koristila. Moj drug se osuo po telu i krenulo gušenje od piva koje je inače do tada pio bez problema.

Da nisi pila neke lekove možda?


_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:40:05   
mali_mis
Ne verujem da ti je od sira i jaja proradila alergija.
Jel si menjala nesto od kozmetike? Mozda su u pitanju origano kapi, jer si propolis i ranije koristila.
Imala sam istu situaciju pre par godina, zavrsila sam u hitnoj, dobila inekciju i kalcijum, povukla se otecenost i svrab, prepisali mi presing, a okidac bile ostrige. Sledeci put sam zbog ambrozije. Bez presinga i sumeceg kalcijuma ne idem nigde.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:40:37   
Peace*
Minimum 10 dana pre testa ne smeš uzimati nikakve antihistaminike, da znaš.

I, da, moguće je.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:47:45   
nata11
Jesam pila sam lekove zbog vag. bakterija ali lekove koje sam i ranije pila. E sad i ja se nesto mislim da je origano ulje jer je stvarno prejak koncetrat.
OK hvala u svakom slucaju. Znaci inekije, lekovi pa posle 10 dana testuser posted image

_____________________________





(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Osip, alergija..
21.10.2014 13:50:25   
Modessty
nato nema veze što si te lekove ranije pila! Mogu i lekovi da budu u pitanju!
Ja sam imala alergiju na paracetamol iako sam ga pre toga koristila nebrojeno puta. Samo sam se osula preko noći i počela da se gušim!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Osip, alergija..
23.3.2015 10:23:58   
emicaa
ima već par dana kako su Teodori izašle neke bobuljice po koki,prepone su čiste,ona se ne češe niti se buni kad je čistim.Mažem joj cinkovom mašću ali se ne povlači,a baš je crveno.Prije mjesec dana smo joj promjenili pelene ali ovo se skoro pojavilo,jel se to još ikome dešavalo?

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Osip, alergija..
23.3.2015 10:43:07   
ivaMark
emice, najbolje bi bilo da je odvedes pedijatru... Mojoj J se zacrveni po nekada ribica ali nkada nije imala bele bubuljicice. I kada joj je crveno preko noci prodje, mazem joj penatenom tada.

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Osip, alergija..
23.3.2015 11:01:06   
emicaa
Dva puta pišem i izbacuje.
Vodiću je čim dobijem termin,a nisu ni kod nje bjele nego crvene ali kao sasušene,ne znam kako da objasnim.Da je bilo koje drugo mjesto slikala bih.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Osip, alergija..
23.10.2017 12:18:15   
Dragce86
Mrzim svrab, ujede insekata i slicno... Unazad mesec dana imam svrab po telu i koprivnjacu koja se cesce javlja uvece, a dojim bebu. Dr kaze da mogu Aerius tbl.da pijem ujuytru i uvece , beba ima 9 meseci, pa sme kao od 6 meseca. Nek mi Bog pomogne...Od cega je ovo sam bog zna, sve sam izbacila iz ishrane, istresala i dezinfikovala po kuci da nisu grinje, nisam uzimala ni novu hranu ni novu hemiju za kucu, niti novu kozmetiku. Mozda je hormonski dizbalans, ko ce ga znati..Samo da prodje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 69
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here