|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Stara ljubav...
19.7.2011 9:40:45   
Jeca*
user posted image user posted image user posted image
ma slatki su leptirići u vezi stare ljubavi...pogotovo kad znaš da si napravila pravi izbor...
ja se obradujem nekadasnjim momcima, kad se sretnemo (pogotovo onoj dvojici sa kojima sam bila po 5 i po godina)...ispricamo se ko ljudi, bude mi bas onako toplo oko srca user posted image  oni mi kazu da izgledam fenomenalno...tu mi bude još lepše user posted image user posted image user posted image  a onda se okrenem mom voljenom mužu i zahvalim Bogu na njemu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 101
19.7.2011 12:58:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

...nek uživa malo u leptirićimauser posted image  user posted image

Still user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Treba me o'ma uhapsiti!!! Bože, kako sam se davno osećala kao šiparica user posted image Jao kad stignem kući, pa u ovom zanosu napadnem mm user posted image Ima puzeći sutra da ide na posao!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 102
21.7.2011 13:49:25   
bens
Vuko ubi me zeno ovom pesmom.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 103
21.7.2011 16:10:14   
vukosava

IZVORNA PORUKA: bens

Vuko ubi me zeno ovom pesmom.user posted image user posted image

Pricala sam sa njegovom zenom... preko chata... tipa Cao, otisao je na posao, ovde njegova zena.... ja sam cula da si ti njega ostavila..... on tebe bas gotivi....

user posted image facebooche facebooche....

(odgovor članu bens)
Direktna veza do poruke: 104
21.7.2011 20:26:52   
bens
Facebooche djavolja napravo. user posted image
Mene kad krenu takvi dogadjaji samo pomislim na Djoletovu:"Nevazno je to sve skupa, secanje je smesna lupa koja sitne stvari uvelicava".

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 105
25.7.2011 12:17:22   
Anoniman
Evo žene da vam javim situaciju nakon nedelju dana svakodnevnog sretanja "bivšeg" user posted image user posted image user posted image

Butterflies are gone!!! user posted image
Sve je to samo trzaj prošlosti i lepih uspomena.... Da se ne lažemo, lepo mi da vidim lice koje mi je bilo toliko drago, i nekako mi lako da se našalim sa njim i uvek se na brzaka isćaskamo, ali mi smo taaakkkkoooo davno imali nešto da imam utisak kao da se nikad nije ni desilo.... On mi se nekako čini istim, ne znam user posted image ali ja sam se mnogo promenila, često mi to kažu i ljudi koji me znaju čitav vek user posted image Nismo to više mi....
Baš sam porasla!!!

(odgovor članu bens)
  Direktna veza do poruke: 106
25.7.2011 12:20:01   
Jeca*
user posted image  došla si do istog zaključka kao i ja user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 107
8.8.2011 13:45:50   
Anoniman
Nikako se ne osecam dobro... Sreli se, toliko mi se tresle ruke, a drzala neke papire u ruci, pa se videlo to uzbudjenje, i onda me jos savlado stid, mozda sam se i crvenela, ne znam. I sve je to samo sujeta, da li sam jos lepa kao nekad, da li se trgao na mene, da li me jos neko moze pogledati kao moj muz, da li, da li, da li ? Da li smo svi zaista monogamna bica ili nam doveka treba jos jedan kompliment sa strane da bi znali koliko vredimo???

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 108
8.8.2011 14:27:18   
Anoniman
Treba nam komplimenata. Treba. Trebaju nam baš ti povremeni leptirići koji u braku utonu u hibernaciju, ko da su medvedi. To nam treba. I uvek će trebati. Pa živa smo bića...

Ja sam izašla u grad sad za vikend. I posmatram oko sebe, gledam drugarice (obe slobodne) i zaključujem sledeće: uvek u životu želimo malo onoga što nemamo. Evo, na primer, one jaaako žele da upoznaju nekog finog momka, da se udaju i budu u mojoj situaciji, brak, dete, mala happy porodica, mir, spokoj. Žele da više nema mučnih izlazaka i potrage za "nekim", žele da se napokon pojavi "neko", da se zaljube i da se napokon skrase. A ja, "skrašena", ponekad tako jaaako želim da nisam skrašena. Da se malo "muvam", da flertujem, da čekam u neizvesnosti telefonski poziv, da malo treperim, da se smejem sama na sred ulice kad se setim nekih besmislenih razgovora sa tim nekim kog sam tek upoznala, da osvajam, da radim sve ono što je mojim slobodnim drugaricama dojadilo. Naravno, ne nedostaje mi drugi muškarac, već samo ti osećaji, ti leptirići, to sladunjavo, lepljivo bunilo zaljubljenosti. Ako dobro razmislite, shvatićete da većini žena zaista nije potreban drugi muškarac, već samo ti osećaji i baš to sladunjavo što nosi neko novo poznanstvo. Žele da opet budu nedostižne, zavodljive, intrigantne, mistične, da se za njih neko bori, da ih osvaja. Mislim da se veliki broj žena upušta u prevaru ne zbog potrebe za drugim muškarcem već zbog onog što nova ljubav nosi sa sobom. A svaki novi vremenom postane stari...

I da... Kada sam se vratila kući iz grada, toliko sam bila srećna što sam "skrašena", jer su me bolele noge od štikli, mozak me je boleo od glupih fraza koje su dobacivali momci za stolom pored našeg, srce me je bolelo što je moja drugarica čak dala broj jednom od tih glupana kojeg u normalnoj situaciji ne bi ni pogledala (ali ona kaže da je situacija alarmantna jer je zagazila 30. a vezu je poslednji put imala pre godinu dana). Bolelo me je sve. Spušteni kriterijumi, vraćanje bivšim dripcima u nedostatku novih prinčeva na vidiku, klinke na izvolte i zamalo pa sex u sred kluba (dvoje su se malo zaneli). Tako da... Leptiriće sam naručila od muža, da mi ih servira uz jutarnju kafu i uz lek protiv mamurluka, nek ih probudi kako zna i ume, ja ne mogu više na štiklama da se laktam po gradu, ubiše me žuljevi. user posted image

Sorry ako sam off... možda maaaaalkice. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 109
8.8.2011 15:14:16   
vukosava
Bubo, e da sam u NS pa da spojimo te tvoje i moje drugare. Evo jos malo off-a:

Vic: Vratila se dva Novosadjanina iz "ludog" provoda i naravno cim su prokrmeljali da se cuju i saberu utiske. Zovne jedan drugog i kaze: "Ju, ju, ju, al smo sinoć šmEkali!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 110
8.8.2011 15:31:56   
Anoniman
Tema je stara ljubav, eto, naravno da svako od nas ponekad pomisli ne nekog od pre braka.  Sve je to normalno. ALI, ima i ona fora: ja sam njemu rak - rana, imao je posle mene sto njih ali ja sam mu bolna tačka, nikad me nije preboleo, bla, bla. E pa, guess what? Preboleo te je. Ako ima dečicu, ženicu, kućicu u cveću, pogodi šta? Preboleo te je. Isto kao što smo mi prebolele sve naše bivše, pa s osmehom peremo čarape sadašnjem, tako su i bivši preboleli nas. I to je varka tako laka za podvaliti ženskoj sujeti, varka da celog života tamo negde postoji neko ko pati za nama i ko leže u krevet sa našom slikom, dok mi grejemo 'ladne tabane svom mužu. Mislim, smešan mi je taj mit "on se još nije oženio, ZBOG MEEEENE" i horda žena koja je još uvek neprežaljena od strane nekog Šaje, Paje. Ma jes. Ja sam prva ovde veeeliki romantik i uvek idem srcem, ali ta žvaka mi ne šljaka. Prebole nas, verujte, kao i mi njih, zato ne kvarite bajku koju imate zbog lika kojeg ste same kreirale u svojoj glavi jer vam je tako lakše da živite. Sve je to maskarada. Isto kao što švaleri uvek vole švalerku više od žene. Ma nemoj. Pa da je voli više onda švaler ne bi ni imao ženu, nego bi oženio švalerku. Poenta priče : žene uvek prave od nekih bivših, budućih, propuštenih muškaraca prinčeve koji će ih spasiti, koji bi ih spasili, koji će patiti dok ih ne spase. Ali, istina je negde drugde...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 111
8.8.2011 16:01:27   
oxy7
Bubamiro, obožavam tvoje postoveuser posted image !
I ne samo to, potpuno sam saglasna sa onim što si napisala...i ja poželim provod i slobodu "kao nekada", a onda mi dođu moje neudate drugarice i posle desetak minuta priče o potrazi za pravim muškarcem, o hordi mladih i zgodnih cura, neminovnoj konkurenciji koja ih "ubija", o razočarenjima koja dođu "dan posle"...e onda shvatim da ne bih mogla da proživljavam taj film i da uživam u svom mužu, djetetu i trudničkom stomaku.

Ali, naravno da stare ljubavi predstavljaju neki mali začin, a razmišljanja o njima ponekad uvesele dan, slučajan susret probudi leptiriće. Ja sam ukapirala da kada sretnem bivše i osjetim navalu uzbuđenja, uzrok nisu samo oni, već vraćanje u neki prošli period, mirisi i ukusi prošlog vremena, mješavina nostalgije i lijepih uspomena.

Moj bivši, velik iromantik, svake nedelje mi je pisao po jedno pismo, pune tri godine, iako smo se svakodnevno viđali. Nisu to bila obična pisma, već kombinacija veoma originalne proze začinjene predivnom poezijom, često sonetima...Mm nema ništa protiv što ih čuvam i dalje i nekada, kada sam neraspoložena, izvadim neko od njih, pročitam par rečenica i bude mi bolje. Nije važno što se ne viđamo odavno, što tu nema odavno ničega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 112
8.8.2011 16:23:12   
Anoniman
Oxy, pa to je to, neka mala, slatka sećanja, dovoljna da te malo "prodrmaju" kad ih provrtiš po glavi. user posted image I to je ono što se čuva u srcu, što čini nas - uspomene. Ali iskreno, realno, koja je verovatnoća da je, recimo, taj isti muškarac koji ti je pisao tako divna pisma dan-danas ostao isti, nepromenjen, sa istom onom nevinošću dečaka, zanesenjaka? Iskreno, mala... Svi se promenimo godinama, sazrimo, malo nas život izmodeluje kao da smo od plastelina, reči nam postanu drugačije, misli isto... Pisma prestaju da stižu, a i da stižu, da li bi im sadržaj bio jednako opojan kao nekada davno? Da li bi tvoje oči mogle da sagledaju svaku reč na potpuno isti način kao kada si imala 17, 18, 19,20 i neku i bila devojčurak..? Ne verujem da bi... Hm? user posted image

Btw, zavidim ti na tim pismima, to mi je tako lepo... user posted image

(odgovor članu oxy7)
  Direktna veza do poruke: 113
8.8.2011 16:39:18   
dunja RR
Jao, imala sam ja nekog lika koji mi je pisao pisma, ali nismo bili zajedno. Ali nije mi slao poštom nego mi ubacivao direkt u sanduče (nemam pojma kako je saznao gde živim i kako ga nije mrzelouser posted image ). I dobro je da miji nisu nikada naišla na ista, a bilo ih je dosta.

I nije se potpisivao, ali sam ja provalila ko je. I pravila se luda. Nikada mu nisam rekla da znam, nije me zanimao a i bila sam klinka (15-16 god.).

I pre nekih par dana kupujem nešto u radnji u ulici pored moje i vidim lika koji mi zaliči na njega, ali prošlo je 20 godina od taga (nisam ga toliko ni videla, možda malo manje). I ulazim u radnju i pomislim - ma jok, nije to on, umišljam. Kad posle par sekundi prilazi mi neko s leđa i čujem: Da se vi možda ne zovete S.....:) Ja reko, daaaa (ali pravim se luda, kao nemam pojma ko jeuser posted image )

Prodavačica nas gleda, i on kao pokušava da mi pomogne da se set_im, ja se i dalje pravim luda (inače ne volim da lažem, ali tada jesam, ne znam šta mi bi. U stvari znam, bi mi neprijatno.)

I na kraju ja kao - a da sećam se, malo se isćaskali, on reko da se doselio u komšiluk, i ja kao  -moram da žurim, baj, baj dečko user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.8.2011 16:49:36 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 114
8.8.2011 16:52:02   
Anoniman
Dunja, đa'ole mali user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 115
8.8.2011 16:53:26   
dunja RR

A sa dvojicom bivših sticajem okolnosti sarađujem. I jedan i drugi radekao marketing direktori (u dve različite firme), pa sam sa Ringerajom slučajno nabasala na njih. Ali eto, bar smo posao sklopili user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 116
8.8.2011 17:01:00   
vukosava
Ja sam sve zivo pocepala svaki put kad sam raskinula. A nemam ni l od leptirica prema njima. Nikakve iluzije. Da su valjali ne bih ih sutnula user posted image . A kontakt sa bilo kojim bivsima smara za medalju.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 117
8.8.2011 17:09:06   
dunja RR

U pravu si. Ja nemam niti želim kontak sa bivšima, i kada god je bio kraj nije bilo posle kontakata, zvanja itd. E sada sa ovom dvojicom moram zbog posla, i sve je krajnje polsovno. Pravimo se zaista kao da ništa nije bilo:)

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 118
8.8.2011 17:18:26   
Anoniman
Nisam ni ja u nekom konstantnom kontaktu, ali čujemo se kada god se desi nešto važno u našim životima. Već sam pisala da su moji bivši momci divni ljudi koji nikad ne bi prekršili granicu pristojnosti ili na bilo koji način izrazili nepoštovanje prema meni, mojoj porodici, mom braku. Čestitali su mi udaju, rođenje deteta i znam da su te njihove želje iskrene i upućene meni kao starom prijatelju kojeg poštuju, a ne kao nekome kog bi najradije oteli sa svadbe i odveli na Mars na krilima ljubavi. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 119
8.8.2011 19:59:07   
oxy7
Bubamiro, to je sjajno, ali je i jako rijetko.
Ja nemam kontakte sa bivšim, a imala sam dvije baš duge veze prije mm. I to mi je ok, mislim da bi me opterećivalo, ne znam... A ovaj "dečko sa pismima" je i dalje talentovan, zna jer objavljuje i u književnom je poslu, ali sumnjam da bi ta pisma trajala zauvijek i da smo nekim slučajem ostali skupa...Nije ni važno, čine mi i dan danas lijepim neke trenutke.

Iskreno, jedan jedini put kad su mi zaigrali leptirići u stomaku, i ne samo u stomaku, već i u glavi, a koljena mi zaklecala, bilo je kad sam vidjela momka sa kojim sam raskinula jer se preselio u Ameriku. Definitivno nisam očekivala da ga više vidim, a te na silu prekinute ljubavi, ma koliko trajale, znaju da ostave poseban trag...kao da ostane nešto nedovršeno....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 120
9.8.2011 8:53:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

ima i ona fora: ja sam njemu rak - rana, imao je posle mene sto njih ali ja sam mu bolna tačka, nikad me nije preboleo, bla, bla. E pa, guess what? Preboleo te je. Ako ima dečicu, ženicu, kućicu u cveću, pogodi šta? Preboleo te je. Isto kao što smo mi prebolele sve naše bivše, pa s osmehom peremo čarape sadašnjem, tako su i bivši preboleli nas. I to je varka tako laka za podvaliti ženskoj sujeti, varka da celog života tamo negde postoji neko ko pati za nama i ko leže u krevet sa našom slikom, dok mi grejemo 'ladne tabane svom mužu. Mislim, smešan mi je taj mit "on se još nije oženio, ZBOG MEEEENE" i horda žena koja je još uvek neprežaljena od strane nekog Šaje, Paje. Ma jes.

user posted image user posted image user posted image Bravo Bubo!!! user posted image Ni ja ga ne bih bolje rekla user posted image

A što se pisamaca tiče-malo sam ih dobijala, svega nekoliko, ali recimo da su ljubavna pisma modernog doba e-mail i sms... Mm je u početku ređao one smilefaces sa poljupcem, pa kako si mi spavala, pa mislim na tebe i tome sl, a sad mi stižu sadržaji: što me naduo onaj pasulj od juče, ceo dan user posted image , još me nerviraju one gljivice na levom tabanu, idem kod berbera-možda ošišam i dlake u nosu!!! user posted image Dobro, malo karikiram, ali definitivno ta romantika nestane godinama, nežnosti se svode na poštovanje i suživot,i to postaje neki drugi nivo ljubavi-znate da leptiri žive samo jedan dan! user posted image

A izveštaj evo četvrte nedelje druženja sa bivšim: postali smo saradnici user posted image Strava!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 121
9.8.2011 8:56:33   
Snelle
IZVORNA PORUKA: n i n a

a sad mi stižu sadržaji: što me naduo onaj pasulj od juče, ceo dan user posted image , još me nerviraju one gljivice na levom tabanu, idem kod berbera-možda ošišam i dlake u nosu!!! user posted image

Joj živote user posted image  user posted image  user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 122
9.8.2011 10:23:47   
Anoniman
Jaooo, Nina, gljivice jedna! user posted image Svrbiš me do pucanja od smeha! user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 123
9.8.2011 10:26:15   
Anoniman
user posted image šta- hoćeš reći da moj muž nije romantičan deljenjem takvih intimnosti samnom?! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 124
9.8.2011 10:30:40   
Anoniman
Nije romantičniji od mog koji me je zvao kad sam bila kod mame da me pita čime najbolje da oriba wc šolju jer je imao stomačnih problema tih dana... Samo sam mu napisala : moooolim te, kupi NOVU ! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here