|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
2.5.2022 12:58:57   
marketing RR

Lepo vreme je ponovo tu, a time i bezbroj prilika da više vremena provodimo sa mališanima napolju. Da li te prilike zapravo koristimo? Naši mališani malo vremena provode napolju, hajde da to promenimo, uz podršku brenda - NUTRINO!

user posted image


Kao roditelji za svoju decu uvek želimo najbolje i zbog toga težimo da im obezbedimo zdravo okruženje za njihovo odrastanje. Od neprocenjivog značaja za pravilan rast i razvoj deteta je i zdrava ishrana koja je ključna za fizički, emotivni, socijalni, kao i intelektualni razvoj deteta. Naši mališani od najranijeg uzrasta stiču navike koje će primenjivati tokom svog odrastanja, a kako želimo da žive u zdravom okruženju, bitno je da aktivno učestvujemo i podržavamo borbu za zdraviju budućnost naše dece.



Ukoliko vašim mališanima želite da omogućite zdravo okruženje i da doprineset__e da se svet sačuva i za buduće generacije, organska hrana čija proizvodnja podrazumeva izuzimanje bilo kakvih hemijskih sredstava od procesa proizvodnje, pa do isporuke konačnog proizvoda, može biti pravi izbor za vas.



PROČITAJ CEO TEKST...




< Poruku je uredio marketing RR -- 2.6.2022 1:27:41 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
7.6.2022 11:52:50   
marketing RR
Drugari, jel šetate ovih dana user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
7.6.2022 12:21:05   
Bambino1
Setamo svaki dan, imamo dvoriste i po ceo dan smo napolju, proset_amo i do obliznje sumice i malisa bas uziva u set_njama. 🙂

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
2.9.2022 23:38:49   
marketing RR
Organska hrana je uvek pravi izbor za bebu

Drage naše mame, na vama je samo da spremite kašiku, a Nutrino Organic se pobrinuo za sve ostalo. Nova linija Nutrino proizvoda je savršena kao priroda, i sa njom ste sigurni da će vaše dete jesti zdravu hranu, baš kao da ste je vi spremili - 100% prirodnu, napravljenu od 100% voća bez glutena i bez dodatog šećera. Pažljivo odabrani sastojci, divnih tekstura, servirani su u praktične teglice, koje možete ponovo koristiti. Lako za upotrebu, hranljivo i zdravo – obrok kakav svaki roditelj želi svom detetu.

user posted image


Uvođenje čvrste hrane u meni bebe jeste uzbudljiv trenutak za svakog roditelja, ali, takođe, i trenutak kada se otvaraju mnoga pitanja, a glavno je: kako biti siguran da detetu pružate najkvalitetniju ishranu. Nutrino Organic hrana za bebe u teglicama je praktičan izbor, bilo da ste kod kuće ili u pokretu. Ono što je još važnije - ovo je i zdrav i siguran izbor.



PROČITAJ VIŠE...

< Poruku je uredio marketing RR -- 2.9.2022 23:40:28 >

(odgovor članu Bambino1)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
2.9.2022 23:42:40   
marketing RR

Gde god da se nalazite - hranljiv i ukusan obrok za vašu bebu!

Nutrino voćni pirei u inovativnom, praktičnom pakovanju pružaju vam mogućnost da bebi ponudite hranljiv i ukusan obrok – što je od vitalnog značaja za rast i razvoj vašeg mališana, gde god da se nalazite. Napravljeni od 100% voća, idealni za poneti Nutrino voćni pirei su zdrava užina za vaše mališane čija ambalaža čuva dugotrajnu svežinu proizvoda, miris i sve nutritivne vrednosti voća.

user posted image

Nutrino voćni pirei dolaze u jedinstvenim voćnim kombinacijama i ukusima, ali i sa dodatkom keksa i žitarica, objedinjujući sve nutritijente koji su sinonim za zdrav obrok. Uz ove mikseve, vašim mališanima voće će biti dostupno čak i kad mu nije sezona.


PROČITAJ VIŠE...


< Poruku je uredio marketing RR -- 2.9.2022 23:43:07 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: HAJDEMO NAPOLJE! - podržava NUTRINO
2.9.2022 23:46:12   
marketing RR

Od kad sam majka dobijam bezbroj saveta, a niko mi nije rekao najvažniju stvar

Drage mame i tate, svi mi dobro znamo da deca stiču navike od najranijeg uzrasta, da nas imitiraju i prate naše obrasce u ponašanju. Sa svih strana čujemo da od malih nogu decu treba učiti lepom ponašanju, zdravim navikama, ali i postaviti im čvrst temelj u ljubavi prema planeti na kojoj žive, tako što ćemo im preneti naše znanje i pokazati na našem primeru kako se treba ophoditi.


Od najranijeg perioda odrastanja mališana, susrećemo se sa raznim nedoumicama, pitamo se da li postupamo ispravno u vaspitavanju, da li je bolje da postupimo na jedan ili drugi način, da li im pružamo sve što im je potrebno kako bi bili srećni i zdravi.

user posted image
Foto: Freepik.com


Nekad pomislim da je roditeljstvo nauka, jer na svakom koraku nailazim na razne savete prijatelja, baki, komšija, a i internet je postao biblioteka vodiča, predloga, preporuka. Shvatila sam vremenom da se sve na kraju svodi na ljubav i vreme koje provodimo sa mališanima, jer je upravo to najvažnije, a svaki dobronameran savet, ukoliko ga prihvatimo, može samo da nam olakša na tom divnom putu odrastanja naših mališana.


PROČITAJ JOŠ...

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here