RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Zell -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (19.9.2012 9:36:30)

Hvala vam na detaljnom odgovoru zene [sm=smiley31.gif] kako mi na otpusnoj listi pise da ce IUI raditi bez ili sa blagom stimulacijom kontam da ce prepisati klomifen. Kalimero, ista dijagnoza i kod mene [sm=zmeden.gif]

degu -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (8.11.2012 11:14:09)

Ima li neko ko je pio femaru? Zanimaju me iskustva. Dobila sam je sad kao terapiju za stimulaciju, a nikako mi se ne sviđa ništa što piše u uputstvu [sm=smiley13.gif]
Nadam se da će sve proći ok, nešto me baš plaši.

Maslacak15 -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (8.11.2012 11:37:34)

Degu draga samo hrabro!
Sve treba probati. Istina Femara nije bas naivna, ali lekari je ipak koriste na zapadu i definitivno je da ima dosta pozitivnih iskustava. Ima prednosti u odnosu na klomifen, narocito zbog odsustva negativnog dejstva na endometrijum. Nista ti nece skoditi da okusas srecu par ciklusa. Mozda stignu i [sm=modricrtici.gif]!!! Drzim fige jako da bude uspesan test[sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (8.11.2012 21:39:17)

Evo počela da pijem, pa valjda ću preteći [sm=smiley36.gif]
Inače klomifen je meni bio ok, endometrijum je bio 10mm, samo sam na kraju imala samo 1 folikul. Nadam se da će sad biti koji više, osećam se ko pokusni kunić [sm=smiley36.gif] iako je sve ovo provereno, ja uvek imam neželjene efekte [sm=jezicek.gif]

Hvala Maslačak [sm=smiley31.gif]

Cecana -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (8.11.2012 22:02:40)

degu samo napred,drzim ti fige da sa Femarom ugledas svoje[sm=modricrtici.gif].

Ja sam se tako dugo vremena premisljala i na kraju kad sam odlucila da konacno krenem sa stimulacijom i iui mm los spermogram.
Meni je dr.Kopitovic rekla da su mnogo bolji rezultati sa Femarom, sa klomifenom navodno ima puno praznih folikula.

Pozdrav i zelim ti svu srecu[sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (9.11.2012 10:51:04)

Cecana [sm=smiley31.gif] hvala ti draga, ovo mi je trebalo, da se javi neko ko je femaru koristio [sm=bravo.gif]
Kako si odreagovala, jesi imala nekih nus pojava?

Meisje -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (9.11.2012 11:38:53)

Degu navijam da Femara bude plodonosna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

degu -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (14.11.2012 11:45:11)

Evo i mene da podelim iskustvo sa femarom. Odlično sam je podnela, nikakve neželjene efekte nisam imala, od klomifena sam imala sve [sm=smiley36.gif] danas 9.dc imam 2 folikula, po jedan na oba jajnika, endometrijum 7mm. Sa klomifenom sam imala 1 folikul vodeći i 11.dc mi je endometrijum bio 5.5 mm, čisto poređenja radi. Jeste na kraju do IUI narastao do 10mm uz mnogo piva i brazilskih oraha [sm=smiley36.gif] sad raste sam i s njim sam baš zadovoljna, jedino sam očekivala više folikula. Kaže dr-ka da je ovo super reakcija na blagu stimulaciju, da hoćemo blizance, a ne trojke [sm=smiley36.gif] Ma reko može i trojke, ne bunim se :)))

Cecana -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (14.11.2012 15:22:36)

Super Degu, bas mi je drago da sve lepo ide sa Femarom.
Ja pocinjem da je pijem od subote(ako spermogram bude bolji(sutra rezultati)), posto ce mi tada biti 4dc.Dr mi je prepisala po 2 tablete od 4-8dc.
Koliko si ti pila?
Po meni i nije vazan broj folikula, bolje da ih je dva ali da budu kvalitetne jajne celije.
Drzim ti fige jako[sm=bravo.gif]

degu -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (14.11.2012 22:19:56)

Cecana ja sam pila od 3-7. dc po 2 tabletice, pa isto kao što ćeš i ti piti [sm=smiley1.gif]
Super sam ih podnela, kao da ništa nisam pila, od klomifena sam imala i vrtoglavice i poremećaj vida i mučnine... svega pomalo [sm=smiley36.gif]
Nije ni meni bitan broj nego odmah umišljam da mi je slaba jajna rezerva čim imam tako malo, iako znam da to baš nema veze sa životom.

maca821 -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (28.11.2012 14:54:49)

I ja ću verovatno drugu IUI sa Femarom.
Inače na Klomifen sam slabo reagovala.

Štetica -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (29.1.2013 9:33:44)

Devojke,ako nekoj treba femara neka mi se javi na pp. Ostala mi je jedna tabla 10kom,taman za jedan ciklus,pa cu je pokloniti,ako nekoj treba.
Ja sam je tesko nasla(kazu nestasica)a uz to sam morala da dam i licnu kartu na uvid i izvestaj lekara,kao da sam kupovala drogu a ne lek,a i cena je bila kao za drogu,7800din,jedna kutija od 30kom.

Cecana -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (29.1.2013 23:04:08)

Meni treba femara,konacno,muz je dogurao do 20 miliona,dobra je i morfologija.
Sutra ili u petak bih trebala da dobijem pa da pocnem da je pijem od 4dc.
Probala sam da ti posaljem pp,ali nije moglo.
Javi.mi se ti na pp,da se dogovorimo.
Pozdrav

Štetica -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (30.1.2013 17:17:32)

Cecana draga,videla sam tvoj pp,mogu sutra da ti posaljem,stiglo bi ti u petak. Ostavi mi br telefona na pp,jer to traze u posti,i javljam ti kad posaljem.Slala sam Bubi klomifen i stigao joj sutradan,tako da znam da brzo stize.

Cecana -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (30.1.2013 18:30:52)

Ok,poslala sam ti.[sm=smiley1.gif]

Cecana -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (8.2.2013 20:16:35)

Evo mene konacno sam pila Femaru pa da prenesem svoje iskustvo.
Nisam imala nikakvih tegoba,nista nisam osecala kao da je i ne pijem.
Danas 8DC imam samo jedan folikul na desnom jajniku koji je 18mm,endometrijum je 9mm.U ponedeljak idem ponovo na ultrazvuk pa cemo videti sta se dalje desava.
Pozdrav svima posebno Štetici[sm=smiley1.gif]

KaCaPancevo -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (19.6.2013 21:44:53)

opet otvaram ovu temu...
jel je neko koristio femaru posle antibebi pilula??

lepao -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (27.8.2013 23:15:15)

Ja sam pila femaru plus menopur iako nisam imala problema sa ovulacijama ali smo muz i ja htjeli inseminaciju pa su mi doktori dali ta dva lijeka da pijem.
Menopur mi je grozan uzasno mi je bilo muka od cega mantanje i sve najgore ali srecom sam ga uzimala samo 2 dana posto mi je ovulacija vec bila spremda 9 dan.
Od femare mi je bilo super nista nisam osjetila.

Ostala sam trudna sa tom kombinacijom ali sam imala spontani.
Sada ne znam da li ti lijekovi mogu uticati na razvoj ploda kasnije zbog hormona povecanih?
Sada hocu opet da radimo inseminaciju za 2-3 mjeseca ali me strah menopura pa se nadam da ce mi femara biti dovoljna da barem budu 2 folikula u jednom jajovodu???

majcekzmajcek -> RE: Femara lek za stimulaciju ovulacije (30.11.2015 22:40:22)

Kakva su vam iskustva sa Femarom? Pila sam je od 3-eg do 8-og dana ciklusa, imala 4 folikula od 17mm, 9 dan ciklusa, ali me sada jajnici i materica bas bole (sada sam 14 d.c ). Da li je to normalno? Kakva su vasa iskustva sa ovim lekom i da li je neka uz pomoc njega uspela da ostvari trudnocu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]