Turska u borbi protiv ateizma (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu



Poruka


Anoniman -> Turska u borbi protiv ateizma (3.7.2009 14:42:55)

Nakon raznih shoowa realnosti u Turskoj će biti sljedeći:


NAKON svih dosad viđenih načina borbe protiv ateizma, Turci su se sjetili još jednog.
Turska nacionalna televizija od rujna kreće s emisijom u kojoj će gostovati rabini, imami, monasi i svećenici koji će kandidata, potvrđenog ateista, pokušavati nagovoriti da se preobrati na njihovu vjeru. Svaki od čelnika neke religije će iznositi svoja vjerovanja i poglede, a kandidata će pokušati "izvesti na pravi put", prenosi Daily Telegraph.
Prema vjeri na koju ateisti budu obraćeni, dobivat će nagradno putovanje u mjesto iz kojeg ta vjera potječe. Preobraćenici na kršćanstvo će putovati u Jeruzalem, muslimani u Meku, a budisti na Tibet.
Osim nagradnih putovanja, kandidati će dobiti i najveću moguću nagradu - vjeru u Boga. Pristupanje ovome showu bit će dozvoljeno samo provjerenim nevjernicima, što će ispitivati osmeročlana komisija teologa.
Također, prijelaz iz ateizma na bilo koju od vjera će biti provjeravan da ne bi došlo do prijevara samo radi privlačnih nagrada. Cilj ove emisije jest da jedan od deset ateista bude preobraćen.

e svega na ovom svijetu majko moja draga









Brand new mama -> RE: Turska u borbi protiv ateizma (3.7.2009 18:10:35)

Bas me zanima kakve ce provjere biti u pitanju- tipa "Da li ste ikad pomenuli ime Bozije( Jehovino, Alahovo, Bramino....) u nevolji?" I onda odmah u reality show!!!! Da li ce biti upriliceno i istjerivanje zlih duhova iz ateiste ili to ostavljaju za moment kad postane vjernik?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Lu -> RE: Turska u borbi protiv ateizma (3.7.2009 21:39:42)

E stvarno veću glupost odavno nisam čula!!!




NadaR -> RE: Turska u borbi protiv ateizma (3.7.2009 22:30:11)

svasta... luda planeta[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Stranica: [1]