Mama.Veki -> RE: SLIM LINE soft gel? (10.11.2012 20:43:04)
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ufff vidim ovde bas imate lose misljenje o ovim tabletama, a bas sam htela da pitam kako ste zadovoljne, jer moja sestra i drugarica ih koriste i preezadovoljne su! Druagrica je skinula 7 kila samo od jedne kutije,a sestra od polakutije 5 kg. Meni su malo skupe moram da priznam, al ako tako dobro deluju a da se kile posle n e vracaju mozda bih i probala. A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima. Ja sam ih kupila letos, bas slusajuci koliko su efikasne. Ajd prezalim pare i odvojim za njih, bilo mi je potrebno extra skidanje za na more, i nisam skinula ni grama. E sad, skontala sam da su pre te tablete stvarno bile efikasne, ali su sadrzale i neku stetnu supstancu (zaboravih kako se vika), pa je bila neka afera oko toga, pa su ovi negirali, pa su bile povucene iz prodaje, pa su posle toga vracene u prodaju, ali ocigledno bez ove supstance, pa vise i nisu efikasne. [sm=smiley1.gif] Vezbanje je majka, inace to mi je bio prvi i poslednji put da dajem pare za takve stvari, sad sam ponovo pocela sa vezbanjem i to je za mene najbolji nacin, uz izbalansiranu ishranu, da budes top! ;)
|
|
|
|