RE: SLIM LINE soft gel? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

minavb -> RE: SLIM LINE soft gel? (10.11.2012 17:59:46)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima.

Au [sm=smiley13.gif]

Mama.Veki -> RE: SLIM LINE soft gel? (10.11.2012 20:43:04)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ufff vidim ovde bas imate lose misljenje o ovim tabletama, a bas sam htela da pitam kako ste zadovoljne, jer moja sestra i drugarica ih koriste i preezadovoljne su!
Druagrica je skinula 7 kila samo od jedne kutije,a sestra od polakutije 5 kg.
Meni su malo skupe moram da priznam, al ako tako dobro deluju a da se kile posle n e vracaju mozda bih i probala.

A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima.

Ja sam ih kupila letos, bas slusajuci koliko su efikasne. Ajd prezalim pare i odvojim za njih, bilo mi je potrebno extra skidanje za na more, i nisam skinula ni grama.
E sad, skontala sam da su pre te tablete stvarno bile efikasne, ali su sadrzale i neku stetnu supstancu (zaboravih kako se vika), pa je bila neka afera oko toga, pa su ovi negirali, pa su bile povucene iz prodaje, pa su posle toga vracene u prodaju, ali ocigledno bez ove supstance, pa vise i nisu efikasne. [sm=smiley1.gif]
Vezbanje je majka, inace to mi je bio prvi i poslednji put da dajem pare za takve stvari, sad sam ponovo pocela sa vezbanjem i to je za mene najbolji nacin, uz izbalansiranu ishranu, da budes top! ;)

Cokica86s -> RE: SLIM LINE soft gel? (16.11.2012 11:10:47)

Upravo sam naišla na ovaj forum, jer me je zanimalo mišljenje osoba koje su probale ovaj preparat. I da, bila sam u pravu kao i Minavb.
Danas (jutros) sam popila TEK 10-u tabletu i uopšte se ne osećam dobro!!!! Već danima imam jake migrene, preskakanje srca, nesvestice i trnjenje glave i lica (dakle, ozbiljni neurološki simptomi). Da ne pričam da se u životu nisam ovoliko znojila!
Mislila sam da je od stresa na poslu i privatno, i posumnjala sam da ove tablete nisu dobre, te sam i potražila neki forum (prekasno doduše). Moja drugarica ih je isto pila i super je smršala, i nije joj bilo ništa....ali sada, posle mesec dana otkako ih NE koristi ne može sebi da dođe od prehlada, gripova i šetnji po doktorima. Upropastila je organizam. Ja prestajem momentalno da ih pijem, jer su opasne. Pre neko veče zamalo nisam pozvala Hitnu pomoć, jer sam mislila da će mi se glava raspasti u komade od pritiska i bolova; pomislila sam da ću dobiti moždani udar. Svako, naravno, sebi bira šta će i kako će izgubiti kilograme. Može da veruje u priče ili ne. Ja sam samo želela da podelim svoje iskustvo, koje je (meni bar) jako strašno!
Ovo je potpuni dokaz da se NE MOŽE SMRŠATI preko noći...nego guzicu na trčanje i u teretanu, pa će kile spasti.

Pozdrav svima!

Mishica 77 -> RE: SLIM LINE soft gel? (11.1.2013 0:46:04)

U kapsulama lepo postoji uputstvo sa sastavom, kontraindikacijama i neželjenim efektima.
Kao i kada se kupije bilo koji proizvod, logično mi je da se pročita deklaracija. Zar ne?
E onda lepo vidite da u "čudesnim" kapsulama ima efedrina tj. supstance koja je stimulans organizma tj. stimuliše simpatički autonomni nervni sistem. Narodski rečeno "diže adrenalin" kao u stresnim situacijama i ubrzava metabolizam. Ko je imao neželjenih efekata neka uporedi sa nekom stresnom situacijom koju je doživeo i videće da je to to. Znači: sušenje usta, preznojavanje, lupanje srca, ubrzan puls, nesanica, nervoza, gubitak apetita, zatvor.... (jedino što gubitak apetita, sušenje usta i preznojavanje ovde predstavlja "željeni" efekat. [sm=zmeden.gif], valjda......)
Još prostije rečeno efedrin upada u istu grupu sa morfinom, kokainom, LSD-jem.....
Jedina razlika je to što se efedrin koristi kao sastojak nekih lekova, a ovo ostalo su nelegalne supstance iliti droZe.
Pa ko voli nek izvoli. [sm=smiley36.gif]

dzema -> RE: SLIM LINE soft gel? (28.2.2013 9:00:12)

Pre nego sto sam kupila ove tablete,citala sam ovaj forum,pa evo sada ih koristim i zelim da podelim moje iskustvo.Pijemo ih 10 dana moj muz i ja.Kod njega nema nikakvih smetnji sem zatvora i smanjio mu se apetit.Meni se isto smanjio apetit,ali kao da imam,jaku upalu mokracnih kanala,i imam krvi u mokraci.Pijem uvin caj to uvek pomaze ako ne pomogne prestajem sa ovim slim tabletama,jer imam utisak da preve neki atat na bubrege.Inace moja jetrva je od njih skinula 30 kilograma,i znam jos jednu devojku kojoj su pomogle.Ako mi za dva dana ne dube bolje ja prestajem da ih koristim .napisacu sta se desava.

Shishica -> RE: SLIM LINE soft gel? (28.2.2013 9:25:55)

Jasno ko dan da je tema otvorena radi reklame i po odgovorima nekim se vidi.. ali na kraju eto istneee.

Zenice drage, ako hocete da oslabite, smanjite rucanje jer to sigurno mozete ako hocete i u setnje..tako.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]