Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta



Poruka


dunja RR -> Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (23.5.2012 0:47:38)

Logopedski centar “Higia Logos”, već šestu godinu zaredom organizuje prolećne i letnje radionice za sve predškolske uzraste. Pohađanjem ove radionice vaše dete stiče veštine koje će mu pomoći da usvoji veštine početnog čitanja, pisanja i računanja.

Radionica se održava jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta tokom mesec dana, a grupe se formiraju prema uzrastu i sposobnostima dece. U grupi može biti minimalno četvoro, a maksimalno osmoro dece. Pre formiranja grupa, sva deca prolaze dijagnostičko testiranje. U prijatnom ambijentu i društvu vršnjaka, vaše dete će jednom nedeljno rešavati zanimljive zadatke, igrati se i komunicirati, a sve vreme kroz igru usvajati veštine koje će mu u mnogome pomoći pri polasku u predškolsko i školu.
Logopedsko testiranje za polaznike je uračunato u cenu.

[img]http://www4.slikomat.com/11/0523/bbx-rrvauc.jpg[/img]

Vaučer odštampati i odneti u Higia logos kako biste dobili popust i platili mesec dana radionice 2500 din umesto 2700 din. Vaučer možete preuzeti OVDE




Higia Logos -> RE: Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (23.5.2012 7:38:10)

Mi smo tu, pratimo forum- ukoliko imate bilo kakva pitanja. Postavićemo vam uskoro nekoliko fotografija radionice (kad dobijemo dozvole roditelja) i primere iz svezaka, da vidite šta dečica rade.
Radionice se održavaju sredom od 18h za stariju i četvrtkom od 18h za mlađu decu, a od juna planiramo još jedan termin, verovatno subotom pre podne. [sm=smiley1.gif]




gugutka -> RE: Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (23.5.2012 11:27:42)

Zanimljiva radionica [sm=bravo.gif]




dunja RR -> RE: Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (24.5.2012 20:06:02)

[sm=bravo.gif]




Mzlica -> RE: Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (29.5.2012 20:16:33)

Moje dete već ide u predškolsko. Da li je i on "kandidat" za ovu radionicu? Hoće li naučiti nešto novo ili je za nas to prevaziđeno? Hvala!




Higia Logos -> RE: Preuzmi vaučer za Radionicu centra Higia Logos (30.5.2012 10:05:38)

Poštovana Mzlice, bez obzira na to što vaše dete već ide u predškolsko, naravno da će naučiti puno toga novog, i to po našoj metodi ovladavanja pretčitačkih i pretpisačkih sposobnosti. Mi već imamo decu koja pohađaju predškolski program. Svakako se javite, pa ćemo vam sve detaljnije objasniti.
[sm=smiley1.gif]




Stranica: [1]