Refleks automatskog hoda (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba



Poruka


andrijana -> Refleks automatskog hoda (5.1.2009 19:37:03)

Prosle nedelje smo bili da primimo vakcinu. Pre svakog davanja obavezan je pregled pedijatra. Kada je isprobavala refleks hodanja,moja bebica prvo nije htela da ide,kod mene je isla,a kada je doktorka ponovo uzela,ona je krenula pa je ukrstila noge. I pre je tako radila ali opravdanje je bilo,kao,debeljuskasta je,pa je lenja,a sada se vec brinem. Poslala nas je na strucni pregled kod decijeg neurologa. Zakazano je tek za 26. januar a ja cu do tad da umrem od brige. Ima li neko slicna iskustva?




Anoniman -> RE: Refleks automatskog hoda (5.1.2009 19:42:58)

Pa sada ne mogu da se setim sa Lukom kako je bilo, ali znam da je čak i šetalici uspeo da upetlja noge - zaista ne znam kako. Ne znam šta je očekivala od deteta sa 4 meseca, da potrči? Mislim da ne treba da brineš.




guppy RR -> RE: Refleks automatskog hoda (5.1.2009 19:44:34)

Ne brini .. neke bebice su lenje. Kod kuće sve živo rade, a na tim pregledima samo milijoninku svega... znaš i sama.





andrijana -> RE: Refleks automatskog hoda (5.1.2009 19:45:49)

Ta pedijatrica me uvek zabrine a mm kaze da je bolje tako sto ti odmah sve kaze u lice i ne uvija i okolisa,ako nesto nije u redu. Ja samo znam da ne mogu da docekam taj 26. januar. Poludecu od brige!




Koka Loka -> RE: Refleks automatskog hoda (5.1.2009 22:55:25)

Možda se bebi spavalo, možda je lenjivica kao što kažeš, možda joj se nije dopao doktor [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Biće sve OK, ne brini [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Jeca* -> RE: Refleks automatskog hoda (6.1.2009 8:06:20)

Bez namere da nekoga uvredim, ali pedijatri često nisu normalni [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Šta hoću da kažem? Kada sam kretala na porođaj, moj ginekolog me je upozorio da ne obraćam puno pažnje na pedijatre u bolnici jer oni, kako kaže, prođu kroz porodilište i sve majke plaču. Tako je u svakoj bolnici. Prosto, kao da ta vrsta lekara nema izgrađen dijalog sa pacijentima nego samo tresnu nešto pa kako bude. I stvarno. Kako prođe pedijatar u porodilištu pola majki plače. I ja sam na kraju ipak plakala. Jer su mi svašta rekli za Luku, a onda se hvala Bogu ispostavilo da ništa od toga nije istina. A i na prvom pregledu kad sam bila sa njim, pedijatar uzme Luku, stavi ga na sto i gleda. Ja kažem "šta gledate?", vidim nešto mi čudno, a on mrtav hladan, ma sve ok, nego mi se čini da mu je jedna noga kraća od druge???? Ja sam samo prebledela, da bi sekund kasnije rekao "ma ne...učinilo mi se". Eeeeeej....pa dobro da nije popio šamar! Zato ne brini, izgleda je to za pedijatre normalno. Pa kad njjihove kolege to pričaju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anoniman -> RE: Refleks automatskog hoda (6.1.2009 8:36:32)

Meni je došla jedna doktorka u porodilištu i rekla mi da Luka ima isturenu gornju vilicu i da neće moći da sisa. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sisao je.




andrijana -> RE: Refleks automatskog hoda (26.1.2009 18:31:06)

Danas smo isli kod decijeg neurologa i,srecom,sto se toga tica,u redu je. Ima sve razgradjene reflekse u najboljem redu. Ipak nas je poslala na EEG,savetovala da idemo kod oftamologa i da se posavetujemo sa fizijatrom. Jednu rucicu slabije pomera ali,kaze,ostala je trauma prilikom porodjaja,kada joj je naprsla kljucna kost,pa je najbolje da idemo da sve proverimo da budemo sigurni.




Stranica: [1]