Porodiliste u Uzicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> PorodilištePoruka


MarijaBg -> Porodiliste u Uzicu (27.7.2012 15:52:43)

Porodila sam se prosle godine u Uzickom porodilistu, gde sam i vodila trudnocu (i lezala 20-ak dana na patologiji).
Sada sam ponovo trudna, pa idemo u novi krug.
Trudnocu mi je vodila dr. Mira Paunovic, za koju imam sam reci hvale... Porodila sam se prirodno, sa epiduralom, anesteziologom sam takodje bila jako zadovoljna, dosla je cim sam je pozvala (unapred smo dogovorile dolazak) i dobila sam epidural 2 prsta otvorena.
Porodjaj je bio dug i tezak (necu detaljisati), mada su stvarno svi bili tu da mi olaksaju.
U globalu sam jako zadovoljna uslovima, doktorkom, anesteziologom, babicama... Jedna dr sa neonatologije me nervirala, ali to je manje bitno, ostali su bili ok. U porodilistu su sobe trokrevetne, mada su uglavnom po dve zene i dve bebe u sobama (baby frendly program). Posteljina ima koliko god treba, spavacice nemaju bolnicke, pelena i benkica za bebe isto dovoljno i svi mogu da se posluze sami kad im zatreba ako ne mogu da cekaju sestru.
Velika zamerka je na tuseve koji nisu radili u svim kupatilima i nije bilo tople vode u svim kupatilima, pa sam onako tek porodjena trazila od jednog do drugog ispravan tus.
Dok sam lezala na patologiji sam upoznala manje-vise sve doktore, cula razne price, ali ono sto je najbitije nisam primetila da je neko od doktora ekstremno bezobrazan ili da je neko pravio neke strasne propuste.
Bilo bi lepo da se javi jos neko ko se porodio u ovoj bolnici i podeli svoje iskusto...

vukosava -> RE: Porodiliste u Uzicu (28.7.2012 12:20:44)

Moje iskustvo je nesto drugacije (naravno ne secam se nista), tu sam dosla na svet [sm=duda.gif]. Bio je Dan Republike za vreme Tita, mama mi je rekla da se osecao miris alkohola, da su babice bile malo rumene u faci jer je bila velika proslava a ja dosla popodne na svet.
Stranica: [1]