|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 21 22 [23]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vreca za spavanje
30.8.2021 15:54:42   
Milena18
Mame, uzela bih za bebu vreću za spavanje, ali ne znam ništa o tome. Gledam po netu, vidim da su veličine uglavnom od 86 pa naviše. Je l'''' to znači da se vreće ne koriste od rođenja? I da li mi treba tanja ili deblja (bebac će se roditi krajem septembra ili početkom oktobra)? 



< Poruku je uredio Milena18 -- 30.8.2021 16:02:30 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 551
   RE: Vreca za spavanje
30.8.2021 16:25:07   
lesli
Vrece su odlicna stvar. Nama je starija do pre par meseci spavala u vreci. Sto se mene tice, spavala bi jos nego je pocela da se buni i nocu joj ocito smeta jer nema punu slobodu pokreta pa smo je izbacili. Sad mogu da navijam sat na svakih 1h da je pokrivam 🙄
Sto se velicine tice 86 je preveliko za novorodjence. Vidi da li negde ima manjih brojeva. Mi smo za stariju prvu vrecu kupili u mendi i dosta je mala. Mladje dete ce je uskoro prerasti. Znaci to je ekvivalent garderobe mozda 68.Imas, bar je pre 3 godine bilo u ikei od 0-6 i 6-18m.Mi smo i iz Nemacke nabavljalo njihov sterntaler. Tamo velicine idu cini mi se 50,70,90,100 i 110cm. Vidi da li negde kod nas mozes da nadjes takve velicine vreca.

Sto se debljine tice, zavisi kakvo vam je grejanje. Ako vam je toplo, treba ti neka srednja vreca. Recimo frotirska.One skroz tanke su za leto, a skroz debele (kao jorgan) ako vam je bas hladno u spavacoj sobi.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 552
   RE: Vreca za spavanje
30.8.2021 16:27:01   
lesli
I da, mozda ti je vreca neprakticna otprilike prvih mesec dana dok beba svako malo jede i presvlaci se. A ni ne vrte se tad bas previse… mi smo oba puta u tom periodu koristili prekrivace.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 553
   RE: Vreca za spavanje
30.8.2021 16:34:06   
lesli


Nasa je ovakva i ok je za veci deo godine (osim leta): Vreca
Zimi nam je grejanje odlicno, pa uz neku pamucnu zeku je dovoljna. U prelaznom periodu dok ne pocne grejanje deblja zeka + vreca.
Ovakvu smo imali (samo drugi dezen) i ona nam je neupotrebljiva osim mozda za prelazni period (dok ne krene grejanje ili napolju ne otopli dovoljno) jer se znojila nenormalno u njoj:Sterntaler vreca
Ne znam koliko se vidi na slici, ali materijal je kao jorgan, te debljine. I koristili smo je bez rukava (skidaju se), ali dzaba. Pretopla je za uslove parnog grejanja.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 554
   RE: Vreca za spavanje
30.8.2021 16:53:44   
Milena18
Hvala ti, Lesli, mnogo, nemaš pojma koliko si mi pomogla. Baš sam se bila pogubila tražeći. Gledaću da nađem onda tu srednje debljine od 0-6 meseci za početak jer nam je grejanje ok. Ćerki nismo uzimali vreću, ne znam ni ja zašto, a x puta sam je zatekla u toku noći sa ćebencetom navučenim preko glave. Meni nije toliko frka što se beba otkriva, koliko se plašim da se ne zamota i zapetlja. 


(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 555
   RE: Vreca za spavanje
31.8.2021 1:50:17   
lesli
Od vreca koje su kupljene kod nas, ova ikea je stvarno dobra. Prijatna, kvalitetno uradjena…Ako ne idete do ikea-e i nema ko da ti kupi, mozes da je porucis preko interneta. Oni dostavljaju robu kurirskom sluzbom po Srbiji.
Znam da sam kupila neku letnju vrecu u aksi za uzrast od godinu dana, tu je rajsfeslus vecito zapinjao, hvatao materijal… a nisam je mnogo manje platila od ove. 🙄
Samo vidi da li ti treba 1 ili 2. Nama je jedna bila dovoljna, operem je ujutru i ona je do uvece suva jer nam je grejanje bas dobro. Preko dana, za dremke sam uvek pokrivala cebetom (nekad cak ni to, zavisi koliko “potpale” grejanje).

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 556
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 21 22 [23]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 21 22 [23]
Idi na:







MOTORNI RAZVOJ DETETA - ENIGMA DO DANAŠNJI...
U potrazi za odgovorom gde je istina i kako odbraniti sebe kao roditelja i svoje dete koje je jedinstveno u onom najlepš...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here