RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Dilemica -> RE: Klinika Ivanović (5.6.2025 15:05:55)

Drage dame, zanima me da li ima još nekoga ovde ko ima zamrznute embrione, a plaši se da neće moći sve da ih iskoristi? (da li zbog godina, zdravlja ili drugih razloga). Meni je jako mučna pomisao da će embrioni možda morati da se "unište" i najradije bih produžavala i plaćala čuvanje zauvek, ukoliko do transfera ne dođe... Pozdrav

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (6.6.2025 0:56:00)

Dilemice, meni je ostalo 5 embriona, jer sam na poslednjoj VTO, sa 42 godine, dobila 10 jajnih ćelija, i zamrzli su 5 kvalitetnih embriona. Iz te VTO sam dobila dete (drugo dete na ovoj klinici), a ostalo je tih 5 embriona koje zbog godina i zdravlja više nisam mogla da iskoristim [sm=smiley19.gif] Zamrznuti su pre 7 godina, i niko me nikada nije nazvao da pita da li želim produžavanje.

Znam da su jednu moju RR drugaricu zvali posle 5 godina čini mi se, ali je u pitanju druga klinika.

Dilemica -> RE: Klinika Ivanović (6.6.2025 13:19:43)

Draga Dunja, hvala na odgovoru. Mi smo zamrznuli embrione pre 5 godina i platili čuvanje na 5 godina. Ja sam ih pozvala znajući da to uskoro ističe i rekli su mi da ili da krenemo u proces transfera ili da dođemo da potpišemo saglasnost i platimo čuvanje na još 5 godina. U gužvi su pa ne zovu odmah čim istekne ali su mi naglasili da ne rade ništa (ono najgore 😥) bez saglasnosti roditelja. Mi imamo jedno dete iz prve VTO ♥️, zatim jedan neuspešan transfer i ostao nam je još jedan pokušaj (i jako malo snage da se u to opet upuštamo)... Ja svakome preporučujem kliniku, zahvalna sam im do neba. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 75 76 [77]