Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

tea79 -> Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (14.2.2013 19:30:18)

Nisam vidjela da postoji ova tema.

Da li ima zena koje su imale/imaju polip na grlicu maternice?

Meni su zbog krvarenja ustanovili da imam polip. Trudna sam 13 nedelja i kazu da je beba dobro. Ginekolog mi je predlozila da ostranimo polip da se rijesim briga kasnije..krvarenja. Ja sam pristala na to, ne pitajuci puno o detaljima i da li moze da ima neke poslijedice za plod.
Nakon zahvata mi je receno da mirujem i da ce biti krvarenja.

Danas ja bas dosta krvarim. Uglavnom kad idem na wc..lije iz mene. Znaju da ispadaju komadici ugrusane krvi. A nakon jednog mokrenja na papiru sam nasla prilicno veliki komad necega, nije izgledalo kao ugrusala krv nego vise kao organsko tijelo. Strasno sam se prepala.

Ne znam da li je to normalno??? Ima li ko slicno iskustvo?

Strah me da ne dolazi do pobacaja. Imam grceve u stomaku vec nedelju dana..i jos sada ovi djelovi ispadaju iz mene. [sm=zmeden.gif]

tea79 -> RE: Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (14.2.2013 19:31:34)

da samo dodam da sam imala zahvat juce..

pahulja76 -> RE: Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (14.2.2013 19:41:25)

tea, meni je dr videla polip prosle nedelje tj. u 8. nedelji i rekla da ce se sam povuci mada sam cula da ako se ne povuce, da se odstranjuje na porodjaju, ja sam krvarila u 6. ned. kad sam tek uradila test pa nisam ni znala zasto sam krvarila al sad kad me je dr pregledala rekla je da je uzrok polip i samo mi produzila progesteron na 5 dana+utrogestan 3x1.
nadam se da ce biti sve ok, nemoj da se sekiras unapred.

srna001 -> RE: Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (14.5.2013 11:18:08)

Meni su u prvoj trudnoći ustanovili polip i predložili da ga pratim i eventualno uklonim nakon porođaja.Za samu trudnoću on nije smetnja.Posle porođaja otišla sam na kontrolu od polipa nije bilo ni traga ni glasa.Po doktorki tokom porođaja on se sam otkačio i "otišao".Polip je nalik bradavici.

Ivanka 75 -> RE: Polip na grlicu maternice u trudnoci - krvarenje (14.5.2013 21:25:14)

Kod mene ista situacija kao kod Srne. Polip ustanovljen u 7 mesecu i bilo kao sto je idr rekla, otisao sa porodjajem, na kontroli posle ga nije bilo i nije se vracao.

Stranica: [1]