RE: Sonoma dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

minnica -> RE: Sonoma dijeta (19.11.2013 18:08:08)

Za ručak sam pravila gulaš od šampinjona. Izdinstala malu glavicu crnog luka na malo maslinovog ulja, pa dodala seckane šampinjone. Kad su pustili sok, malo posolila, pobiberila, stavila malčice karija i na vrh kašičice senfa. Bilo je super. [sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (19.11.2013 19:24:31)

Ja pravila slatki kupus sa junetinom na klasičan način sa manjim izmenama.
E to sa pečukama je super, tako ih i ja spremam, a kad se doda meso i seckana paprika...njam,njam...probaj.[sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Sonoma dijeta (19.11.2013 20:24:39)

Hoću. Možda čak i ovih dana jer mi je ostalo šampinjona.[sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 8:26:53)

Nešto mi se usporio metabolizam, ali nije loše evo danas je poslednji dan prve faze i ukupno 4 kg manje, zadovoljna sam[sm=bravo.gif]samo ću od sutra da počnem da vežbam, to će ubrzati gubljenje kilograma.
Minnice kako ti napreduješ? Jesi li se merila? Meni je vaga pokazala rezultate već drugi dan.

minnica -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 9:05:12)

1 kg manje. Mada kontam da sam izbacila vodu, ali napredujemo. Važno da se hranim zdravije i da ne idu kg u plus. Evo stavila sam i tiker. [sm=smiley36.gif] Prevučeš mišem preko mog nicka, pa ćeš videti.

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 9:21:57)

Bravo[sm=bravo.gif] Videćeš...tek će da idu kg u minus.

viktori -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 9:44:42)

da ne iscitavam sve po redu jel moze savet kkao ova dijeta dok dojim?

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 10:11:21)

Ovo i jeste jedina dijeta koja se preporučuje dojiljama. I ja dojim, a ja sam od onih žena koje teško mršave dok doje, neke se istope...blago njima. Iz tog razloga sam krenula sa ovakvim načinom ishrane.
Slobodno kreni sa dijetom, ja dojim bez problema i ako sam na dijeti. Nije teško i skupo kako se možda čini...najteže je prvih 10 dana, ali posle možeš da jedeš mnogo toga.

minnica -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 10:45:45)

I ja dojim. Prošli put sam sa ćerkom izgubila 10 kg i sve vreme sam dojila. Ovo je zdrav način ishrane, koji je restriktivan samo prvih 10 dana, ali da se izdržati.

adulence -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 10:52:16)

Jao zene pa sada ate me zagrejale da i ja probam bilo bi super da pisemo svaki dan sta jedemo da bi davale ideju....hehehehe...a ata doruckujete i vecerate?

viktori -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 10:53:59)

hvala vam puno. moram da probam. Javljam se cim krenem tj presecem.

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 11:16:07)

Adulence za doručak i večeru uglavnom slične kombinacije, integralni tost, ili hleb ili kifla, kuvano jaje ili malo pečenice, malo mladog sira i sl. može i neka kajgana, ima puno kombinacija...tunjevina, riba, šta voliš a na spisku je dozvoljenih namirnica to i ručkaš.
Ja sam morala da krenem na dijetu jer treba baš dosta da smršam, trenutno sam kao [sm=sloncek.gif]

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 11:19:48)

Viktori, samo nemoj sebi da govoriš od prvog ću, ili od ponedeljka ću, kao što sam ja radila. Što pre to bolje...

viktori -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 13:16:12)

jao nadam se da nece
jednom sam u zivotu drzala dijetu do sada i bas sam se namucila dok nije stitna postala problem ja sam jela ama bas sve i iala extra liniju, al eto...i sad se ugojih u dojenju...bila sma bolja kad sam izasla iz bolnice

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 15:38:40)

I ja sam se ugojila zbog dojenja, 10 kg od kago sam izašla iz porodilišta.[sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 16:26:23)

evo sad sam prepisala u svoju svesku dozvoljene namirnice za prvu fdazu...hocu da napravim lepo plan za prvih deset dana da tacno znam,najgore mi je kad ujutru ustanem i ne znam sta cu...lepo raspored i zalepicu ga na frizider

minnica -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 17:09:53)

adulence, to je i meni najgore, a i može da rezultira proždiranjem prvog što mi padne šaka. Znači, i tebe očekujemo na ovim stranicama uskoro? Piši i ti šta ručkaš, da delimo iskustva i recepte. [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Sonoma dijeta (20.11.2013 17:11:25)

IZVORNA PORUKA: adulence

Jao zene pa sada ate me zagrejale da i ja probam bilo bi super da pisemo svaki dan sta jedemo da bi davale ideju....hehehehe...a ata doruckujete i vecerate?

Pisale smo i pisaćemo u temu dijetalni meni.

minnica -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 8:27:56)

Posle 10 dana, tj. posle prve faze -3,7kg! [sm=bravo.gif] Planiram, za početak, da izdržim bar do polovine decembra, a za posle ćemo videti. [sm=smiley1.gif]

mama micki -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 8:34:04)

Minnice bravo[sm=bravo.gif]Evo šta ću ja danas:
D: Kajgana, čaša jogurta, parče integralnog hleba
R: Ostalo mi integralnog pilava od juče, dodaću turšiju
U: Zelena jabuka
V: Samo toplo mleko i možda malo lešnika

adulence -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 16:31:25)

Jao zeeeeneeeee....danas sam super izgurala do prw pet min i sada sam jako gladna,najgore mi pada sto nema neke uzine u vidu voca,rano mi je sada za veceru...dajte malo podrske...hrhehehhe

minnica -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 16:36:01)

I meni popodne bude gadno. [sm=smiley13.gif] Ja sam sad popila kafu i pijuckam nezaslađenu limunadu da odagnam glad. [sm=smiley11.gif]

jole82 -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 16:41:01)

Evo adulence ja vas bodrim[sm=bravo.gif] bude teško par dana dok ti metabolizam ne uđe u štos..posle bude lakše..
Ja nisam jela posle 18 i 30..a uveče samo neki sok..I smršah poalko ali sigurno sa 80 na 65 kg za nekih 6 meseci....
Al pošto nisam držala ovu dijetu neću da detaljišem (ustvari nije o ni bila dijeta nego sam pazila šta sam jela, koliko i više obroka)

adulence -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 16:41:55)

Ahahahahah....dobro je nisam.jedina....sad cu i ja da turim jednu kaficu na srecu pa pijem gorku...

adulence -> RE: Sonoma dijeta (28.11.2013 16:44:19)

Bravoooo jole nikad to.nisi podelila sa nama...ma znam sve je atvar glave i navike...a na stranu sto sam gurman,ali resila sam da do ivinog rodjendana ode ovaj visak,kojeg stvarno nema mnogo...ali eto
IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Evo adulence ja vas bodrim[sm=bravo.gif] bude teško par dana dok ti metabolizam ne uđe u štos..posle bude lakše..
Ja nisam jela posle 18 i 30..a uveče samo neki sok..I smršah poalko ali sigurno sa 80 na 65 kg za nekih 6 meseci....
Al pošto nisam držala ovu dijetu neću da detaljišem (ustvari nije o ni bila dijeta nego sam pazila šta sam jela, koliko i više obroka)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>