Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.9.2014 22:43:22)
|
Wiv, mora biti ispod 10,5. Nisam sigurna da moze na komisiju u VA. Nas su pustili jer sam ja trazila i kumila i molila. Tu je postojala jedna informaticka zackoljica, jer je stajala blokada da se stampa VA. Ovi iz moje filijale su zvali informaticku sluzbu da odkloni blokadu da mogu da mi odstampaju VA za drugostepenu. Jedno 7 damna je trajala borba da to urade. A, i kada sam zvala VA da pitam da li mogu kod njih na drugostepenu, oni su mi rekli da u principu ne primaju sa drugih teritorija ali ako me moja filijala pusti da ce me oni primiti. Medjutim, kada sam ja digla frku da ocu u VA onda su sklonili sve blokade pa sam mogla da biram kliniku. Naravno i svako ko je dosao posle mene. Ne znam da li jos uvek moze, da nisu vratili ponovo samo tamo gde pripadas teritorijalno. Neka pozove i proveri. Inace, u VA su jako rigorozni po pitanju rezultata. Moraju biti svi ok. Vracaju i oni na dopunu. Naravno, beskrajno su ljubazni i ne prolazis onu torturu kao u BG. U komisiji su dr Budimirovic i dva dr iz BG. Meni je uz radio dr iz BG.
|
|
|
|