RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.10.2014 11:42:06)

Anja 74,
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Uzivaj sada u trudnoci!

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.10.2014 13:32:42)

Anja divno Cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.10.2014 19:07:31)

Zenske,ima li neka da je krenula sa stimulacijom danas??Ja sam krenula danas?/Al sam razocarana imam samo tri folikula [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.10.2014 19:15:15)

Anja 74 [sm=bravo.gif]
Prijepolje nemoj biti razocarana, ja sam imala 4 u poslednjem postupku od toga 3 jc i evo imam jod 20-ak dana do porodjaja. Bitan je kvalitet, navijam jako.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.10.2014 19:21:12)

Prijepolje da ti pozelim srecu u postupku. Nemoj da si razocarana,sto rece Wiw bitan je kvalitet.
Danas se porodila zena koja je bila samnom u postupku u januaru,imala samo jedan embrion,i on nije bio nekog kvaliteta,plus zena ima 44god,i hvala Bogu rodila je devojcicu od 3850g.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.10.2014 20:41:31)

Hvala vam zene moje,nadam se da bice dobro [sm=nosecka.gif]..

jejajelena -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.10.2014 12:43:12)

Pozdrav devojke.
Evo posle puuuno citanja i malo vise mozganja ja presekoh i u ponedeljak idem na konsultacije u VA. Moram reci da me malo drma ona pozitivna trema, al to je ok.
Imam malo pitanje za vas koje ste vec sve prosle kroz postupak vto tamo. Da li je njima ustaljena praksa da zenama daju microgynon mesec dana pre stimulacije? Koliko sam uspela da shvatim iz postova koje sam citala na raznoraznim forumima gro zena koje su radile tamo vto imaju takav terapijski pristup. Ok kapiram da je to individualno i da zavisi od slucaja do slucaja, ali kapiram da ako im je to praksa da daju onda ima smisla poceti sa ciklusom koji sledi.
U mom slucaju ciklus ce doci sutra ili prekosutra, pa se pitam da li ce biti kasno onda da od konsultacija krenem sa Microgynonom?

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.10.2014 15:40:46)

Jejajelena,
ne mozes na svoju ruku poceti sa mikroginonom. Zato i ides na konsultacije, da se dogovoris sa dr kada ces raditi postupak. Moras biti strpjiva.

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 8:38:25)

Jejajelena dobrodosla na forum i da sto pre predjes na trudnicke teme.Nemoj nista da pijes na svoju ruku,bolje prvo da se konsultujes sa njima.
Da li moze neka zena koja je radila FET u VA da mi opise postupak?Na primer,koliko puta se ide na ultrazvuk?Da li mogu da ga radim u svom gradu pa da im saljem rezultate mejlom,da ne putujem svaki put za VA?Koliko unapred treba da im se javim da planiram da to radim?Da li se prima neka terapija pre tog ciklusa?
Znam da ima tema za FET ali tamo nista ne pise...[sm=smiley1.gif]

jejajelena -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 8:44:46)

Hvala na dobrodoslici, devojke [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja bih slobodna da napisem mail doktoru Banetu i on mi sinoc odgovorio da mogu da startam Microgynon od drugog dana ciklusa, tj. od danas, a u ponedeljak cemo na konsultacijama da napravimo plan i program.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 9:24:49)

Jejajelena,
super onda! Dobro si se setila da ga kontaktiras. Ajde pa da bude uspesno! [sm=bravo.gif]

Meni danas dosla [sm=hudicek1.gif]. Sutra idemo u VA i krecemo sa stimulacijom. Ovog puta smo na kratkom postupku! [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 9:31:09)

JejaJelena, srecan ti pocetak [sm=bravo.gif]

Skijasice navijam jako [sm=smiley31.gif]

Slabo sam ovde pisala ali redovno pratim da vidim kako ste.

jejajelena -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 16:20:53)

Jao tako se nadam da ce ovaj put biti uspesno i nas jedva cekam ponedeljak.
Skijasice kazi mi koliko si ti dugo bila na Mikorgynonu, nisam bas pratila temu pa ne znam, a zanima me zbog mene.
Moji sh hormoni ok svi, amh je 0,86 pa mislim da ne bi trebalo duze nego mesec dana...
I to znaci u tvom slucaju da cim krene ciklus ti kreces sa stimulacijom?
Ajde zelim ti bebu jednu bar, a mozda i dveee...

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 16:46:38)

Skijasice drzi fige...

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 17:58:27)

Ja imam samo jedan folikul koji je 10 a ovaj drugi ne racuna jer je 8 sta ce on uraditi pojma nemam,kako sam lose odreagovala ovako,o moj Boze..

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 20:56:19)

JejaJelena,Skijasice srecan vam pocetak i da ovaj put bude onaj pravi!

Prijepolje koji ti je dan stimulacije?

Lilu pitala si za FET.Evo ovako ukratko...
Kad dobijes ciklus javis se u Va,oni ti kazu da dodjes 10dc na uz da se vidi jel ima vodeceg folikula,onda dolazis svaka 2 dana na uz dok ne pukne folikul.Mozes poneki uz da uradis i u svom gradu,to se dogovaras sa dr,ali ja bih ti preporucila da sve radis u Va,jer se aparati razlikuju i meni su uvek bile velike razlike u merenjima.Kad bude ovulacija posle 5 dana ti vracaju embrione ako su blaste.Ne pijes nista pre toga,tek posle transfera sledi terapija.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.10.2014 21:54:45)

sedmi dan danas,eh uvjek kod mene nesto koci i kaska..smrc,skijasice docekacu te Valjevo [sm=zmeden.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.10.2014 9:15:29)

Prijepolje nikad se ne zna,mozda bas taj jedan postane tvoja bebica.[sm=smiley1.gif]
Samo hrabro,sta bude bice,mi tu nista ne mozemo da promenimo.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.10.2014 11:46:05)

Hvala Palcice moja :-) sta god bude bice... skijasice jesi dosla u Va? Jesi bila oko deset po terapiju? Mi smo bili jutros sa jednim parom onako doveli ih pa bile su dve djevojke bile za terapiju..

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.10.2014 16:13:24)

palcice hvala na obavestenju.sta si ti uradila?Kad ides na FET?

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.10.2014 19:00:38)

Jejajelena, prvi put sam bila na mikroginonu 30 dana ali uhvatila me N.godina i Bozic. Sada sam bila 21dan.To ce ti oni reci na konsultacijama koliko ces piti. Formiraju grupe.
Prijepolje, bila sam danas. Nosila sam crvenu bluzu. Nemoj se nervirati i jedan je dovoljan. Vec smo pisale o tome da se zena koja je bila sa nama , a imala samo jedan folikul pre neki dan porodila. Neka je jedan ali kvalitetan.

Inace ja sam danas na uz imala po 3 folikula na oba jajnika. Dobila sa Menopur 4 doze dnevno. Ovaj put se sama bodem. Sledeca kontrola u utorak.
Palcice i Lilu [sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.10.2014 22:28:43)

Zenice, zna li neka kako je Alex88?

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.10.2014 8:42:07)

Alex je dobro,nadam se da pisace ovde...

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.10.2014 9:19:00)

Skijasice kako ide bockanje?Jel mozes sama?Veeeeliki[sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (18.10.2014 9:40:11)

Lilu,
mogu sama, ispraksirala sam se. Imam samo jedan ubod jer za sada primam samo Menopur 4 doze. Nego me razvali glava, ne znam da li smem da popijem brufen?
[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>