Vichy (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Maraj -> Vichy (13.3.2013 20:31:14)

Da li koristite Vichy kozmetiku. Ja sam prezadovoljna sa kremama za lice, puderima, mlekom za telo... Da li vama odgovara? Kakva su vasa iskustva?

17 joka -> RE: Vichy (13.3.2013 20:53:45)

ja  ne  koristim  tu  kozmetiku
ja  koristim  sve  sto  koriste[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image]  takva  mi  je  koza[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

indy_25 -> RE: Vichy (13.3.2013 22:33:42)

ja od njih imam samo kremu za ruke i nista vise.

Maraj -> RE: Vichy (10.6.2013 23:07:02)

ja ih naprosto obozavam, i stvarno su super kozmetika

Sanjica26 RR -> RE: Vichy (7.6.2017 14:39:28)

Koristim sampon Vichy sampon protiv opadanja kose. Prezadoovljna sam. Smanjilo se opadanje i dosta nove kose izlazi.

IvanaSK RR -> RE: Vichy (7.6.2017 15:05:47)

Lepa je kozmetika, ali i lepo kosta.
Ja sam imala njihovu kremu za lice i bila mi je ok.

Sanjalicaaa -> RE: Vichy (7.6.2017 18:39:43)

Ja sam pre par meseci kupila neki losion za čišćenje lica upola cene jer je bio 3m do isteka roka. I nisam bila odusevljena baš.

Ana RR -> RE: Vichy (7.6.2017 18:45:52)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Koristim sampon Vichy sampon protiv opadanja kose. Prezadoovljna sam. Smanjilo se opadanje i dosta nove kose izlazi.

Sanjice, i meni odgovara.

Duškić -> RE: Vichy (7.6.2017 19:21:23)

Uzimala sam njihov puder i kremu. Dobri su!

ivannna -> RE: Vichy (21.6.2017 13:16:38)

vichy krema za suncanje za decu spf 50 ,300ml je odlicna!

muz i cerka super pocrne a ja koja imam alergiju na sunce od malena i ne mogu da pocrnim imam dobru zastitu i ne izlazi mi alergija
super je sto najzad svi mozemo da koristimo istu kremu a i pakovanje je bas veliko

svake godine u junu su akcije po apotekama pa moze da se kupi i sa 500din popusta

vocicana -> RE: Vichy (21.6.2017 20:43:10)

Imala sam njihovu kremu sa kombuhom za lice ali nije mi odgovarala, cak sam probala i hidratantnu sa termalnom vodom, ali nije mi odgovarala, imala sam osecaj kao da sam zalepila kesu na lice, momentalno sam se znojila od nje.
Ali!!! Vichy Dercos, fantasticno!!! Kao da sam nasadila kosu. Prezadovoljna.
Koristila sam i Dermablend puder, fantazija je.

MamaNecaVo -> RE: Vichy (20.10.2017 15:58:14)

Vichy korostim godinama.Od pudera preko nocne kreme.
Zadovoljna sam i ono sto je bitno odgovara mom tipu koze bez ikakvih rekacina

Mala Elena -> RE: Vichy (2.3.2018 18:26:35)

Razmisljam da kupim nocnu kremu.

mama Jo -> RE: Vichy (13.3.2018 22:15:15)

Odlicni su, pocela sam da kkristim njihovu dnevnu kremu pre par godina kada sam imala problema sa licem... dosta mi je pomogla.

vocicana -> RE: Vichy (14.3.2018 14:40:04)

Liftactive Supreme kremu za zatezanje lica, najtoplije preporucujem, malo je skuplja, ali nista njihovo I nije jeftino.
Odlicna I posle duzeg vremena njihova da mi odgovara da mi se lice ne znoji.
Imam zelju da probam njihovo mleko za telo, ima ga sa pumpicom, I u kuglastom pakovanju, ne znam kakvo je, znam da mi se miris uvek svidjao, ali cena me odbija.

veselicaa -> RE: Vichy (14.3.2018 14:49:48)

Sve njihovo je super,Voci casti se,cim bude parica od kozmetike[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Vichy (14.3.2018 14:57:35)

I za moj budzet su malo skuplji. Ali obo sro je sigurno je da dugo traje, postojane su kreme i ne treba ih puno da bi se prekrio i veci sloj koze. Tako da se svakako isplati, samo sto nemam bas u svakom trenutku da izdvojim 😊

Maslacak15 -> RE: Vichy (14.3.2018 15:03:43)

ja koristim od njih u svim trudnocama kremu protiv nastajanja strija. Nisam dobila bas ni jednu, iako mislim da je sigurno vise od pola do genetike a ne do kreme. Ali i krema mi se svidja, lepo upija i ne masti sto mim je vazno posto se inace osecam ko prase. Ne volim mleka za telo itd. Cena jeste prilicna ( oko 20 evra).....

veselicaa -> RE: Vichy (14.3.2018 15:05:25)

Ovde uglavnom svi hvale Mustela kremu protiv strija.Eto znaci i Vichy je super.

vocicana -> RE: Vichy (14.3.2018 15:06:39)

Jeste Maslacak, ali ako vredi super je.
Ja ne znam na koga sam povukla, ni jednu stroju u trudnoci nisam dobila, ali stvarno ni jednu. Nisam se ni masala ni sa cim, bila sam o Boze toliko lenja I mrzovoljna, da me je stid I da pisem o tome.

mama Jo -> RE: Vichy (14.3.2018 15:08:55)

To se slazem da je vise do genetike nego da kreme, ali kreme su tu da nekako ublaze nastanak strija... nisam znala za tu njihovu, ja bih probala da smanjim ovih par sto sam.dobila u drugoj trudnoci... citala sam negde da su odredjene kreme sjajne u borbi protiv tih starijih strija (mada iskreno ne znam ni sama da.li da verujem u to).. mozda je bas vichy ta...

veselicaa -> RE: Vichy (14.3.2018 15:10:16)

Neki tretman mozda,ali kreme ne verujem.

vocicana -> RE: Vichy (14.3.2018 15:12:16)

MamaJo, ne znam sta da kazem. Strije jesu pucanje koze zbog natezanja of dodavanja kilaze I oscilacija iste, kolagena nema dovoljno, msm da je upravo preventive ta koja je najbitnija u njihovom nastajanju, msm da nema efekta bacati novac nakon njihovog nastajanja. Ne znam, akoneko misli drugacije, neka me ispravi. Mada ni to nisu losi oziljci.[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Vichy (14.3.2018 15:14:54)

Slazem se, ne verujem da mogu od kreme da se povuku, to sigurno ne, mozda eventualno da se malo promeni boja pa kao da se ublaze, da se manje vide. Ali to sa kremama je verovatno dugotrajan proces. Slazem se da bi terapija bila, najverovatnije, uspesnija.
Nemam ih ja puno, bukvalno 3 oko pupka, ali su mi cudne tsko tu jer nikada nisam imala ninednu 😂

vocicana -> RE: Vichy (14.3.2018 15:22:33)

Jao ja se setim uvek moje rodjene sestre, pred sam kraj trudnoce, kako sam kaze Mace osetila, kako mi puca koza, bukvalno nedelju dana pred porodjaj, oko pupka I na bokovima. Mada su joj sada potpuno pobelele, pa se I ne primecuju toliko. Bile su crvene, dugo. Ali ne vide se.

Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>