|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koliko dugo ste dojile bebu?
12.4.2013 1:05:33   
Skockica
Moj bebac je cetvrti mesec i dojiim ga, dobro nam ide tako da ne bismo skoro prestajali. Interesuje me do kog meseca ste vi dojile bebu i da li je beba sama odbila siku ili ste iz nekog drugog razloga prekinule dojenje?

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Koliko dugo ste dojile bebu?
12.4.2013 9:05:32   
sneza24
D sam dojila do 14-tog meseca. Tad ja imao samo jedan podoj i ja sam prekinula.
L ima 8,5 meseci i još uvek je dojim i kako mi se čini dojiću je sve do škole.user posted image

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 2
12.4.2013 9:07:38   
Anoniman
una ima 17 meseci i jos uvek je dojim, ne znam kako cu prekinuti, jer sve sto sam probala je neuspesno... dojicu je do udaje sigurnouser posted image user posted image user posted image
sledece dete samo prvih 6 meseci....

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 3
12.4.2013 9:09:47   
New Mom
Kacu 14,5 meseci, ja sam prekinula. Kolju godinu dana, on je prekinuo.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
12.4.2013 21:28:09   
Mali_miš
S je sikio 3 meseca uz dohranu, a onda sam se ja još 3 meseca izmlazala da bišto duže imao makar malo mog mleka i uspela sam da povećam količinu sa oko 60ml na 400ml dnevno, a onda sam se razbolela i nisam imala snage za izmlazanje i mleko je rapidno krenulo da se smanjuje. Ali ja sam zadovoljna i sa tih 6 meseci pogotovo što znam koliko sam vremena i truda uložila u to.

L ima mesec i po, samo sikimo i planiram do 6 meseci isključivo da dojim, a posle do godinu dana. To je plan, a kako će biti videćemo. =)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 5
12.4.2013 22:13:26   
Sanchy
Do sest meseci..zaglavila u bolnicu i stalo mi mleko inace sam planirala do godinu dana ,ne preko...

(odgovor članu Mali_miš)
Direktna veza do poruke: 6
12.4.2013 22:26:51   
minnica
Dojila sam je 17 meseci. Poslednjih mesec ili dva je već počela da pije kravlje mleko na flašicu uveče, ali tražila je da sisa tokom noći. Htela sam da izbegnem stres od odvikavanja, pa sam zato toliko čekala. Prvi put kad je prespavala noć da ne traži sisu, to mi je bio znak da joj je bilo vreme.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 7
13.4.2013 8:24:22   
Tiziana
Sina samo mesec dana i posle sam se do 4,5 izmazala,ali samo kao dodatak formuli,nesto se nas dvoje tu nismo snasli.a cerku sam dojila do 8,5meseci i sama je prestala sto mislim da je najlakse, mada je meni je bilo zao,ali...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 8
13.4.2013 11:05:54   
cockic
sin je siko do 14 meseca,a cera samo sika 2 i po meseca,a onda do 8m sika sa kombinacijom dohrane.od dva i po do 6 je bila vise sika manje ad user posted image ja sam zadovoljna,bilo bi bolje da sam i nju samo dojila kao i sina.ali nije moglo.sve u svemu super je i ovo.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 9
27.4.2013 14:56:40   
Sosa Mena
13 meseci i morala sam da je odbijem jer sam pocela da gubim na kilazi.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Ne valja dete ljubiti po tabanima, neće ra...
Pored pravljenje od trudnoće i porođaja medincinskog problema, duboke rane i neadekvatne podrške, samo nam je falilo naš...
Beba se ne okreće sa leđa na stomak
Većina beba u prvim mesecima najveći deo vremena dok su budne provodi na leđima ili u rukama roditelja što polako prelaz...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here