Štetica -> RE: prirodna trudnoca posle vto (24.7.2014 11:04:11)
|
Da malo podignem ovu temu. Za mene je ona vazna,a evo i zasto. 2011 sam imala prirodnu trudnocu koja se zavrsila spontanim u 10-oj nedelji.Posle 6meseci krecem u pretrage po doktorima jer do trudnoce nedolazi,kako koji rezultat uradimo svi su super al trudnoce nema.2012smo imali smrtni slucaj u porodici(dever 34god),i od stresa sve krece nizbrdo.Mm se spermogram pogorsava,jedva imali za iui,moji hormoni ni dobri ni losi. Radimo 3 iui koje neuspevaju,i dr predlaze vto zbog spermograma koji je sve losiji. Prva vto u avgustu 2014 neuspeva,beta je 0. posle te bete ja skupljam rezultate za drugi pokusaj i jos jedan sok,meni AMH 0,2.U januaru 2014 radimo drugu vto,samo jedna jajna celija se oplodila,kazu mnogo los kvalitet i naravno opet beta 0. U aprilu 2014 crv sumlje proradi i na svoju ruku odem u lab da proverim amh i fsh,i naravno uzas AMH <0,1 a FSH17.5.Naravno sok,jer po tome ja janih celija vise i nemam,i pocinjem da razmisljam o donaciji,da skupljamo pare za Prag. Maj mesec,meni kasni 2-3dana,poslednje sto sam pomislila je da je trudnoca,petak popodne kontaktiram dr,da ako nedobijem do ponedeljka dodjem da mi uradi uz i da mi izaziva ciklus. Njegov odgovor je ok dodji u utorak kod mene,ali pre toga uradi betu za svaki slucaj. 31dc odem u lab za betu,i to je bilo njemu da ispunim zelju jer znam da nema sanse da sam trudna,i tu nastupa najveci sok beta je bila 3512. Sad polako guram,trenutno sam 16-ta nedelja i ako Bog da u januaru cu imati svoje zlato.
|
|
|
|