Anoniman -> Nedostatak sexa u braku (4.9.2009 22:08:17)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja imam (za mene veliki problem) ja i MM smo u braku oko tri godine imamo i dete sve je super ali jednostavno on vise nije zainteresovan za sex da, da, da, i ako smo mladi retko vodimo ljubav, naravno rekla sam mu ali on kaze da nije sve u tome a nekad je bio on taj koji je hteo non stop jednostavno se ugasio, ne znam sta da radim iskreno to mi jako smeta, zivimo ko dva penzionera uvece on gleda film ili je na kompu i tako prolaze dani. Oblacim se izazovno ali nista poludecu sta da radim sta bi vi uradila da ste (na daj Boze na mom mestu) Pomagajte! IZVORNA PORUKA: magnetic A da ga mozda jednom sacekas u sexi vesu i carapicama sa halterom uz priguseno svetlo i svece.......? IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: magnetic A da ga mozda jednom sacekas u sexi vesu i carapicama sa halterom uz priguseno svetlo i svece.......? Pa probacu mada to nekada nije trebalo savatavali smo se gde smo stigli i kako smo stigli sta li mu se to desilo IZVORNA PORUKA: magnetic Mozda ga je samo uhvatio tako neki apatican period,ali samo ti njega napadni,budi inicijator cele ''igre'' i sigurno ti nece moci odoleti.Veruj mi recept je proveren IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: magnetic Mozda ga je samo uhvatio tako neki apatican period,ali samo ti njega napadni,budi inicijator cele ''igre'' i sigurno ti nece moci odoleti.Veruj mi recept je proveren znaci isprobala si IZVORNA PORUKA: pahulja76 ma, samo se ti "bacaj" na muza i kazi mu da cuti ako zeli da nesto "priupita" IZVORNA PORUKA: Brand new mama Nadovezujem se samo-Dosta zena ceka da bude "zavedena", a muskarcima stvarno ponekad prija da budu odvuceni u krevet.Mislim-zasto bi on stalno bio inicijator? Stvarno-za kragnu i u krevet (u nedostatku toljaga) IZVORNA PORUKA: OTI Da li se u poslednje vreme mozda ugojio naprasno? Ili poceo da radi neki stresan posao? Da nije pod nekim pritiskom na poslu ili slicno? To mogu biti razlozi... Mada, ponekad moze da nema razloga...period! Koliko je vec tako? IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: OTI Da li se u poslednje vreme mozda ugojio naprasno? Ili poceo da radi neki stresan posao? Da nije pod nekim pritiskom na poslu ili slicno? To mogu biti razlozi... Mada, ponekad moze da nema razloga...period! Koliko je vec tako? jeste ugojio se pa ima tako oko mesec dva IZVORNA PORUKA: OTI Moze vrlo da ima veze sa tim pogotovu ukoliko je stariji od 30. Jednostavno, metabolizam slabi, sporije radi, on se ugoji i onda je tromiji, oseca se teze...To nije svesno ali nesvesno metabolizam se usporava i nema energije. Jedini lek je fizicka aktivnost: ja nikad nisam bila fizicki aktivna i nisam neki sportista ali teram mm da sada krene sa necim i da se aktivira. Kad se on aktivira, kad organizam se probudi onda dobija snagu i fizicku zelju. Pod uslovom da je to razlog a ja verujem da jeste. IZVORNA PORUKA: OTI A i cim je to mesec dva nije strasno. Nemoj da ga frustriras i napadas nego polako....oni su osetljivi na to, znas i sama. IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: OTI Moze vrlo da ima veze sa tim pogotovu ukoliko je stariji od 30. Jednostavno, metabolizam slabi, sporije radi, on se ugoji i onda je tromiji, oseca se teze...To nije svesno ali nesvesno metabolizam se usporava i nema energije. Jedini lek je fizicka aktivnost: ja nikad nisam bila fizicki aktivna i nisam neki sportista ali teram mm da sada krene sa necim i da se aktivira. Kad se on aktivira, kad organizam se probudi onda dobija snagu i fizicku zelju. Pod uslovom da je to razlog a ja verujem da jeste. potpuno si u pravu ima preko 30 i potpuno je fizicki neaktivan, svuda kolima mrzi ga i da proseta, mislis da bi neki sport pomogao? On se u zdnje vreme ugojio dosta opustio je stomak i nekako ga sve mrzi. IZVORNA PORUKA: viking potpuno si u pravu ima preko 30 i potpuno je fizicki neaktivan, svuda kolima mrzi ga i da proseta, mislis da bi neki sport pomogao? On se u zdnje vreme ugojio dosta opustio je stomak i nekako ga sve mrzi. moj tj. naš problem takodje... IZVORNA PORUKA: OTI To ti je to. Eto vidis! Mislim da nece ves i carape da rese problem nego aktivnost. Veruj mi, kad se aktivira i oseti fizicku snagu spopasce te i kad si u kecelji... IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: OTI To ti je to. Eto vidis! Mislim da nece ves i carape da rese problem nego aktivnost. Veruj mi, kad se aktivira i oseti fizicku snagu spopasce te i kad si u kecelji... svaka cast bas mi je bilo cudno sto je takav postao IZVORNA PORUKA: oliveradj I ja i muž imamo isti problem, razgovarali smo o tome i shvatili da je to sada tako i da se nadamo da će proći. Dete je aktivno dosta puna nas je probudilo kad smo počeli s aktivnostima i jednostavno se nešto ugasilo. Nikako da se nađemo na istoj talasnoj dužini uvek je neko od nas umoran. Jedino kad budemo sami jednom u dve nedelje u stanu prespavamo i obiđemo ga onda se aktiviramo (dete onda ostane sa svekrvom). Mislim da je razgovor dosta dobar u takvim situacijama. Imam dosta prijateljica koje su mi isto rekle da im se dešavalo i da je to sasvim normalna faza. Danas je dan kad ostajemo sami još nam fali akcija , ajde da malo unesem smeha u temu! IZVORNA PORUKA: Anoniman nedostatak sexa u braku.... odnosi super ali sexa nema,2 puta mesecno...jel to normalno posle 1.5 braka?a traji duze vreme IZVORNA PORUKA: Nedja Draga anonimna, mm i ja smo tacno 1,5 god u braku i identicna je situacija, samo sto to sad polako prolazi. Iskreno, za nedostatak sexa sam bila kriva ja, imala sam nekih problema, umor, sve me stiglo...i to je trajalo oko 2-3 meseca. I evo, meni se vraca zelja, sve to prolazi, i ako ne postoji neki konkretan problem, mislim da svi imaju neke faze, i dok su to samo faze, mislim da nije alarmantno. IZVORNA PORUKA: Anoniman hvala draga,ali kod nas je obrnuto,ja hocu on nece.pokusala da pricam ali vajde nema.Vadi se na stres na poslu,pa na kraju kaze ne zna gde je problem.Inace se ovako lepo slazemo.Ali ja vec pocinjem da tonem.A jos uz to navodno hocemo bebu,koja se ne dobija od vazduha IZVORNA PORUKA: Nedja Pa eto, mozda se on nalazi u situaciji u kojoj sam se ja nasla. Jednostavno, glava mi je bila puna svega, samo sam mislila kad cu da legnem da odmorim. Mene je mm i tada jednako privlacio kao i na pocetku naseg zabavljanja, kao i sada, ali jednostavno, nisam mogla. Odmor mi je bio na prvom mestu. I isto tako, kad me je pitao, nisam znala da kazem konkretan razlog zasto nisam raspolozena za seks. Takav mi je bio period. Probaj da ga razumes, jos neko vreme, probaj da budes strpljiva, pa ako se ni tada nista ne promeni, onda vec mora da postoji neki konkretan razlog. Tako je bar bilo kod mene, mm je bio divan i strpljiv (mada ne uvek) i sad je sve ok.
|
|
|
|