Misha i Ljisha -> RE: Pomozite mališanima da brzo progovore (14.8.2014 11:35:37)
|
BM igramo se naravno [sm=jezicek.gif], bas sam cini mi se ili jutros ili juce napisala kako mm uvek komentarise za mene "ti bi se celog zivota igrala". Evo danas, podigla se na jednu dedinu poljoprivrednu spravu, ja u strahu da ce pasti i da ce se nabosti na nesto odmah pritrcala ali nece ona da ja nju drzim. I ja tako pored nje dzedzala dok je ona vezbala stajanje na uskim nekim cevima ili sta su vec ne znam ni kako da objasnim. Vezba zenska, ali govor ne vezba bas puno iako citamo knjige, slikovnice i td. Ali zaukava se i sa govorom. Ne mogu dusu da gresim. Savladala je cak i merdevine. Ja isto premrla od straha da ce omasiti letvicu medjutim hop popela se ona na tri letvice sva srecna. I onda naravno uvezbavanje sto puta gore dole. Mada nekad uhvati tako da nabraja sve reci koje zna da kaze kao i da vezba malo govor. Smesna je. Ali lepo kaze ovde, tu, dodji, ajde, krug, žezda, juka, uja, baba boba, deda, tata, mama, jaka (macka), guza, gace, kaki, noni (nosa), None (nole), da, ne , necu, kuca, srce, sunce, ceće (cvece) i tako jos svasta nesto ali ovo bas ponavlja sve svaki dan.
|
|
|
|